• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kızlar bebeğim olduğundan beri çok dahil olamadım. İnşalalh herkes ve bebişler iyidir. Benim sütümle ilgili bi sorum olacak. Aşırı derecede akıyo göğüslerimden. Ped yetişmiyo resmen. Nasıl bi önlem alacağını bilmiyorum. Bir de krem kullandığım halde bebeğim emerken çok sızlıyo göğüslerim.
Canım benim sizde iyisinizdir inşAllah ❤ sütünü sağ sakla tarih yaz üstüne, bir yere gidecek olursun lazım olur yavruna bide bol bol emzir başka çaresi yok, MaşAllahhh subhanAllah sütünün devamı gelir inşAllahhhh ❤sütünü sür emzirmeden önce kuru kuru verirsen çatlar durur

Kızlar bebeğim olduğundan beri çok dahil olamadım. İnşalalh herkes ve bebişler iyidir. Benim sütümle ilgili bi sorum olacak. Aşırı derecede akıyo göğüslerimden. Ped yetişmiyo resmen. Nasıl bi önlem alacağını bilmiyorum. Bir de krem kullandığım halde bebeğim emerken çok sızlıyo göğüslerim.
Fazla sütünü sağ veya bebege icirmeye çalış yoksa azalır

Bende iki ay sonra işe başlayacağım senin gibi. şimdiden süt sağıp biriktirmek mantıklı ama brnim sütüm yeni yeni çoğalmaya başladı onun için emziriyorum sürekli.
Kim bakacak bebegine hayatım? Ahh kuzum ne zor olacak o yavrulardan ayrılmak.

Yumuşak yeri bulmuş ne yapsın :)) daha yeni başlıyorsun daha neler yapacak :))
Aynen yumuşak gelmiştir. Geçenlerde babaannem gelmisti. Adile Naşit gibi tombik. Oglumu biraz aldi biraz ovaladı ipek gibi oldu oğlan uyudu hemen. Adana'nın en yumuşak yerini bulmuş diyor babası.

Canım benim sizde iyisinizdir inşAllah ❤ sütünü sağ sakla tarih yaz üstüne, bir yere gidecek olursun lazım olur yavruna bide bol bol emzir başka çaresi yok, MaşAllahhh subhanAllah sütünün devamı gelir inşAllahhhh ❤sütünü sür emzirmeden önce kuru kuru verirsen çatlar durur
Allah razı olsun canım. Sarılığı atlattık yavaş yavaş toparlanıyoruz. Pompa yok makine de almadım. O zaman mecburen ikisinden birini edineyim. Allah razı olsun tavsiyen için. İyi ki varsın yaa. Herkese Hızır gibi yetişiyorsun. Allah da senin yükünü hafifletsin. Ha bi de bebeğimin gözü çok çapaklanıyor. Sütümle siliyorum ama hiç azalmadı/ neden olabilir ki

Benimde yok gibi ama bazen belli olmuyor canım o sonlara doğru çoğalabiliyor bazende 40 çıktında 10 gün sonra 15 gün sonra tekrar oluyor bazı bayanlar, benim hep 6 ay 7 ay olmaz süt koruyor derler ya o olur bana ama çok dikkatli olmak lazım hamile kalınabilir süt koruma denilen vakitde

Bnm iki doğumda da kırk bitene kadar az azdı 41. Gün normal regl gibi kanama oldu bi hafta kadar ve bitti söylendiği kadarıyla herkesin öyle oluyormuş kırk üstü derler bizimkiler

:)) bizimki de ole 12 den sonra kurt adama donusuyo surekli mama istiuo mikirdaniyo cok aglamiyo allahtan ama sanki uykusu varmış da uyuyamiyoms gibi.simdide ac ama uyanmiyo uykusuzlktanbende hortlak gibi geziurm evin icinde

Aynn cnm gün içinde de ben de uyuyamıyrm,, bu yüzden baygın gibiyiz gece bebeğimde deli gibş yatmk istyr ama kucağımda ve memem ağzında emzik gibi yatağına koyunca direk uyanıyor sırf gece böle yapıyor gündüzleri emzr yatr Maşlh nasıl düzene girecek :KK43:

Aynn cnm gün içinde de ben de uyuyamıyrm,, bu yüzden baygın gibiyiz gece bebeğimde deli gibş yatmk istyr ama kucağımda ve memem ağzında emzik gibi yatağına koyunca direk uyanıyor sırf gece böle yapıyor gündüzleri emzr yatr Maşlh nasıl düzene girecek :KK43:
Benimki de gece gündüz aynıydı memeden ayrilmiyordu emzik te buldum çareyi yoksa dinlenemiyordum

Benimki de gece gündüz aynıydı memeden ayrilmiyordu emzik te buldum çareyi yoksa dinlenemiyordum

Cnm emzik verdim kabul etmedi,, ben ısrarla vermeye devm ettim başka marka aldı emziği,, son bi kaç gündr yine almıyor ne yapcm şaşırdım kaç gündr uyuyamıyrm :KK42:

Ben ıkı ğaket bıtrdm ped baktm olmuyo bebişn agız mendıllernden koyuyorm katlayp yıkayp kullsnıyorm.. gogslrrm benmde szlıuo acıuo sıtuen takmıyosam penye kullan obr trlu sarkıyo daha cok acoyo

Bızm tam tersı cok sukr smdı kaldrdm altnı degstrdm emıyo doynca uyur onsallah nazarım degmesnde

Maşlh Canm maşlh Allh nazardan korsun :dua: darısı bizim oğlana düzene girsin inşşh kaç günlük oldunuz Canm biz bugn 23 günlüğüz inşşh 40 a kadar toparlar :dua:

Back