• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kızlar herkese merhaba . Ben de büyük oglanla uğraşıyorum geceleri yatmiyir ağlıyor vs. Uykusz her gece .
Bir şey soracaktim bizim bebi 2 aralık doğumlu. Size zahmet bi hesaplar misinz 40 banyosu bugün mu yapılmali dün muydu.
Bi rde sizin regl durumu nasıl . Benim hala devam edio. Ve boyle yken mu abdest alıp namaz kilabilcem K Koala_anne
Kanaman varsa abdest alıp namaz kılamazsın canım, dur bi heaaplıyayım canım

Kızlar herkese merhaba . Ben de büyük oglanla uğraşıyorum geceleri yatmiyir ağlıyor vs. Uykusz her gece .
Bir şey soracaktim bizim bebi 2 aralık doğumlu. Size zahmet bi hesaplar misinz 40 banyosu bugün mu yapılmali dün muydu.
Bi rde sizin regl durumu nasıl . Benim hala devam edio. Ve boyle yken mu abdest alıp namaz kilabilcem K Koala_anne
Bugün 40 nız çıkıyor canım

Brn emın degılım sankı yedklerımzn gaz yaptgndan. Dun pırasa yedm pek zorlanmadı bebegım aynydı hergnle yani
Ya ben fmgaz damalsini da vermiyorum sanki daha çok zorlanıyor damladan sonra bizim ki dün rahattı karni yumsacikti bugün semsert zaten ben grip olunca babası çıkartmaya çalışıyor gazini

Zaten kırkından snra kanama fazla olmaz heralde yanı bemmkı azalıyo artık
Benimde yok gibi ama bazen belli olmuyor canım o sonlara doğru çoğalabiliyor bazende 40 çıktında 10 gün sonra 15 gün sonra tekrar oluyor bazı bayanlar, benim hep 6 ay 7 ay olmaz süt koruyor derler ya o olur bana ama çok dikkatli olmak lazım hamile kalınabilir süt koruma denilen vakitde

Ya ben fmgaz damalsini da vermiyorum sanki daha çok zorlanıyor damladan sonra bizim ki dün rahattı karni yumsacikti bugün semsert zaten ben grip olunca babası çıkartmaya çalışıyor gazini

Deneyerek ogrenıcez canım her bebekte bır olmaz takıp etcez bakacaz denıcez

Benimde yok gibi ama bazen belli olmuyor canım o sonlara doğru çoğalabiliyor bazende 40 çıktında 10 gün sonra 15 gün sonra tekrar oluyor bazı bayanlar, benim hep 6 ay 7 ay olmaz süt koruyor derler ya o olur bana ama çok dikkatli olmak lazım hamile kalınabilir süt koruma denilen vakitde

Haytlsıı olsn cnm tup bebkle oldu bızımkı smdıde bıtden olrsa nasp :)

Kzlar gnde ortalama kaç bez kullanıyosunz bebslere benım 8 10u buluyodu halamlar cok dıyo çişcok deglse beklet braz dıyo

Kzlar gnde ortalama kaç bez kullanıyosunz bebslere benım 8 10u buluyodu halamlar cok dıyo çişcok deglse beklet braz dıyo
Benimde buluyor canım
Kakayı hiç bekletmiyoruz bazen art arda 3 bez değişiyor
Çiş de doluysa değiştiriyorum
8-10 benimde buluyordur

benm bebi anami besik ilan etti.kadibin goguslerinin ustunde uyuyo yastik saniyo galiba :)) 40 tan sonra daha cok delleniyo bu bebeler

Kızlar bebeğim olduğundan beri çok dahil olamadım. İnşalalh herkes ve bebişler iyidir. Benim sütümle ilgili bi sorum olacak. Aşırı derecede akıyo göğüslerimden. Ped yetişmiyo resmen. Nasıl bi önlem alacağını bilmiyorum. Bir de krem kullandığım halde bebeğim emerken çok sızlıyo göğüslerim.

Doğum iznimin bitmesine 2 aydan daha kısa süre kaldı. Simdiden sut sağıp saklamaya başlayacağım. Benim gibi işe baslayacak olan anneler var mı?

Bende iki ay sonra işe başlayacağım senin gibi. şimdiden süt sağıp biriktirmek mantıklı ama brnim sütüm yeni yeni çoğalmaya başladı onun için emziriyorum sürekli.

Back