Cnm uykusuzluk kafamı götürmüş kendim için yazmıştım ben..kızımın makatında başka belirti yoktu sadece ıkınırken dıla doğru kırmızı bişey çıkıyor gibiydi..derisi kırmızıymış o bölgenin o kadar..Canım baska belrtı varmydı kanama falan
Canım ya kızının vajina temizliğini nasıl yapıyorsun? Cok tahriş etmeden ayırıp siliyorum ama tam temiz olmuyor sankiAynen canım bide dikişler be durumda ona bakıyorlar yani rahime, rahimle ilgili bir sorun yoktur canım olsa belli eder kendini merak etme
Bende de cok işe yaradı. Emzirirken acımı hafifletmek için bişeyler ısırıyordum, ayaklarımı yere vuruyordum. Çok şükür geçticnm ben ilkinde mahf olmuştum şimdi direk göğüs kalkanı aldım emzirdikten sonra onu takıyorum sütyen içine ucuna süt birikiyo ve meme başlarını tedavi ediyo çok şükür bu bebeğimde hiç ağrım yaram olmadı ötekinde resmen kanıyodu tek çare inanın göğüs kalkanı ucuna süt birikip yarayı ucunu tedavi ediyo mutlaka deneyin yara olanlar
Bende senin gibi yapıyorum canım, zaten çok tahriş olma ihtimali yüksek iç derisi dahada hassas oluyor çünkü onun için bastırmadan çok içe doğru silme, birazdaha büyüsünler o zaman daha iyi temizleriz zarar görmesinCanım ya kızının vajina temizliğini nasıl yapıyorsun? Cok tahriş etmeden ayırıp siliyorum ama tam temiz olmuyor sanki
Kan gibi degi ama kirmizilik olunca korktum vende bir doktora gozukeyim ozaman tesekkur edermCnm bende kaka yaparken denk geldim kan kırmızıydı resmen..Dr a götürdüm çatlak varmış anestol pomad ve madecassol verdi şükğr geçti..bence götür Dr a..
Kan gibi degi ama kirmizilik olunca korktum vende bir doktora gozukeyim ozaman tesekkur ederm
Tamam canım sagolasin:)Bende senin gibi yapıyorum canım, zaten çok tahriş olma ihtimali yüksek iç derisi dahada hassas oluyor çünkü onun için bastırmadan çok içe doğru silme, birazdaha büyüsünler o zaman daha iyi temizleriz zarar görmesin
Cnm uykusuzluk kafamı götürmüş kendim için yazmıştım ben..kızımın makatında başka belirti yoktu sadece ıkınırken dıla doğru kırmızı bişey çıkıyor gibiydi..derisi kırmızıymış o bölgenin o kadar..
Kızlar herkese merhaba . Ben de büyük oglanla uğraşıyorum geceleri yatmiyir ağlıyor vs. Uykusz her gece .
Bir şey soracaktim bizim bebi 2 aralık doğumlu. Size zahmet bi hesaplar misinz 40 banyosu bugün mu yapılmali dün muydu.
Bi rde sizin regl durumu nasıl . Benim hala devam edio. Ve boyle yken mu abdest alıp namaz kilabilcem K Koala_anne
Peçeteye kan geliyordu cnm..kayısı falan te yumuşasın en azından bir müddet yumuşasa geçer..
Hımm öyle mi sağol canım . Benim de azalmıştı son bi haftadır regl gibi yoğun oldu. Şimdi de devam edio. Ay çok sinir bozucu böyle namaz à mi durulurBugn 40 olms cnm.. bızım buhun 27 hala var kanama cok gazla degl ama 40a karr anca azalr heralde.. ben 40tan snrakı kanama özür oluyo dıye blıuorm her namazda abdest yemıleyerek naaöz kılınabılıyo dıye hatrlıyorm ıyıce ogren yınede
Sabahtan beri zorla emzirmeye çalışıyorum
Uyurken az da olsa emdi gece
Gündüz 2 çekiyor kalkmak istiyor
Arada gazını çıkartıyor
Arada huysuzluk için
Tekrar veriyorum memeyi
Sonra tekrar çekip bırakmaca
Bu minnoşları bir anlasak
Hımm öyle mi sağol canım . Benim de azalmıştı son bi haftadır regl gibi yoğun oldu. Şimdi de devam edio. Ay çok sinir bozucu böyle namaz à mi durulur
Ben galaktago aldım 1 gün kullandım henüz birsey anlamadim fiati 29 liraKızlar instagramda sık sık GALACTAGO diye bir damlaya denk geliyorum. Sütü ciddi anlamda arttırdığını yazmışlar kullananlar. Fiyat olarak uygunmuş ama ne kadar olduğunu bilmiyorum. Ben henüz kullanmadım ama almayı düşünüyorum. Belki size de faydası olur diye paylaşıyorum.
Meme ucu yaralari için cozumlerinizi bekliyorum. Lansinoh kreme devam ediyorum taa basindam beri ama bebek büyüdükçe daha kuvvetli ve daha uzun süre emdiği için mahvoldu meme uçları. Ilk tuttugu anlarda daha çok acıyor ve agzindan ciktikca bizim bebe daha bir hırslı emiyor.
:)) bizimki de ole 12 den sonra kurt adama donusuyo surekli mama istiuo mikirdaniyo cok aglamiyo allahtan ama sanki uykusu varmış da uyuyamiyoms gibi.simdide ac ama uyanmiyo uykusuzlktanbende hortlak gibi geziurm evin icindeKızlar bebeğim kaç gecedr uyumuyor saat 1 buçuk oldu mu saat kurmuş gibi uyanıyor sabaha karşı 6 anca uyuyr ne yapacağımı şaşrdım gecemiz gündüzümüz belli değl tek istediği kucak ve meme emzik bi süre tutuyor sonra da dili ile atıyor,, ağlama krizine girince meme de istemiyr hiç sakinleşmiyor oturup beraber ağlıyrz
Evet kuru kayısı bağırsakları yumuşatır..Benımde zorluyo acıyo amlıyorm zatn kanıcagını damlamıyo ama oeceteye gelıuo azcık sılnce.. kutu kayısımı yeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?