2017 Aralık Anneleri

Canım baska belrtı varmydı kanama falan
Cnm uykusuzluk kafamı götürmüş kendim için yazmıştım ben..kızımın makatında başka belirti yoktu sadece ıkınırken dıla doğru kırmızı bişey çıkıyor gibiydi..derisi kırmızıymış o bölgenin o kadar..

Aynen canım bide dikişler be durumda ona bakıyorlar yani rahime, rahimle ilgili bir sorun yoktur canım olsa belli eder kendini merak etme
Canım ya kızının vajina temizliğini nasıl yapıyorsun? Cok tahriş etmeden ayırıp siliyorum ama tam temiz olmuyor sanki

Bende de cok işe yaradı. Emzirirken acımı hafifletmek için bişeyler ısırıyordum, ayaklarımı yere vuruyordum. Çok şükür geçti

Sabahtan beri zorla emzirmeye çalışıyorum
Uyurken az da olsa emdi gece
Gündüz 2 çekiyor kalkmak istiyor
Arada gazını çıkartıyor
Arada huysuzluk için
Tekrar veriyorum memeyi
Sonra tekrar çekip bırakmaca
Bu minnoşları bir anlasak

Canım ya kızının vajina temizliğini nasıl yapıyorsun? Cok tahriş etmeden ayırıp siliyorum ama tam temiz olmuyor sanki
Bende senin gibi yapıyorum canım, zaten çok tahriş olma ihtimali yüksek iç derisi dahada hassas oluyor çünkü onun için bastırmadan çok içe doğru silme, birazdaha büyüsünler o zaman daha iyi temizleriz zarar görmesin

Cnm bende kaka yaparken denk geldim kan kırmızıydı resmen..Dr a götürdüm çatlak varmış anestol pomad ve madecassol verdi şükğr geçti..bence götür Dr a..
Kan gibi degi ama kirmizilik olunca korktum vende bir doktora gozukeyim ozaman tesekkur ederm

Kızlar bebeğim kaç gecedr uyumuyor saat 1 buçuk oldu mu saat kurmuş gibi uyanıyor sabaha karşı 6 anca uyuyr ne yapacağımı şaşrdım gecemiz gündüzümüz belli değl tek istediği kucak ve meme emzik bi süre tutuyor sonra da dili ile atıyor,, ağlama krizine girince meme de istemiyr hiç sakinleşmiyor oturup beraber ağlıyrz

Kan gibi degi ama kirmizilik olunca korktum vende bir doktora gozukeyim ozaman tesekkur ederm

Canm ben de bebeğm de fark ettim makata yakın bi yerde kırmızılık var pişik değl ama dün sağlık ocağına gittik yara olmuş dedi ilaç verdi ama ben güvenmedim doktoruna alacam verdiği ilaç ta pişik kremi

Reflü yastigi kullanan var mi dün siparis verdim.çok fonksiyonlu reflü yastigindan hemde yan yatis yastigi olarak kullaniliyor.ortasinda bir bölüm varmis oraya kiraz cekirdekli aparati iisitip yerlestiriyormussun gaz için mis o da birde delikli yapisi sayesinde yüz üstü yatanlar icin boğulmayi önlüyormus.gelsin kullanayim memnun kalirsam size bilgi veririm.

Kızlar herkese merhaba . Ben de büyük oglanla uğraşıyorum geceleri yatmiyir ağlıyor vs. Uykusz her gece .
Bir şey soracaktim bizim bebi 2 aralık doğumlu. Size zahmet bi hesaplar misinz 40 banyosu bugün mu yapılmali dün muydu.
Bi rde sizin regl durumu nasıl . Benim hala devam edio. Ve boyle yken mu abdest alıp namaz kilabilcem K Koala_anne

Sndedemı var aynı sıkntı

Bugn 40 olms cnm.. bızım buhun 27 hala var kanama cok gazla degl ama 40a karr anca azalr heralde.. ben 40tan snrakı kanama özür oluyo dıye blıuorm her namazda abdest yemıleyerek naaöz kılınabılıyo dıye hatrlıyorm ıyıce ogren yınede

Peçeteye kan geliyordu cnm..kayısı falan te yumuşasın en azından bir müddet yumuşasa geçer..

Benımde zorluyo acıyo amlıyorm zatn kanıcagını damlamıyo ama oeceteye gelıuo azcık sılnce.. kutu kayısımı yeyım

Hımm öyle mi sağol canım . Benim de azalmıştı son bi haftadır regl gibi yoğun oldu. Şimdi de devam edio. Ay çok sinir bozucu böyle namaz à mi durulur

Benımkı gazı uada çişi kakası oldgnda duzgun emmıuo hzuursuz oldgndan.. önce altnı degsttıyorm snra emıuo rahatca

Ben galaktago aldım 1 gün kullandım henüz birsey anlamadim fiati 29 lira

:)) bizimki de ole 12 den sonra kurt adama donusuyo surekli mama istiuo mikirdaniyo cok aglamiyo allahtan ama sanki uykusu varmış da uyuyamiyoms gibi.simdide ac ama uyanmiyo uykusuzlktanbende hortlak gibi geziurm evin icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…