• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Canım bence 40 çıkar çıkmaz ilişki olmamalı sezeryan olanlar için değilde özellikle normal doğum yapanlar en azından 2,3 gün daha beklemeli kanamanın işi belli olmuyor çünkü bide odaklanmamalı 40 çıktı iş başı gibi, bence kadına bir kaç gün süre verilmeli eşler tarafından ben en azından öyle düşünüyorum :KK53:
Ben sezeryan oldum cnm..kanama da bitti..odaklanmak değil de cnm bizim hamileliğin başından beri olmadı eşim bebeğe saygısızlık gibi düşünüyo o yüzden bende şimdi ne zaman olmalı merak ettşm .. Gerçi benim kız saaT başı uyanıyor gece uykusu hiç düzenli değil nasılnolur bilmiyorum ama kontrole gidip herşeyin yolunda olduğunu duyduktan sonra iş başı ;)

Iyi geceler anneler, bebegimin makat ici daha kirmizi ilk normal diye dusundum ama acaba bir sorun mu bu? Makat catlagina baktim ama ayni sey gibi gozukmuyor acaba bu bebegimi rahatsiz ediyor mu diye dusunmeye basladim.
Cnm bende kaka yaparken denk geldim kan kırmızıydı resmen..Dr a götürdüm çatlak varmış anestol pomad ve madecassol verdi şükğr geçti..bence götür Dr a..

Benim kizimin suratinda cok fazla sivilce cikti.
Neden cikmis olabilir fikri olan var mi?
Sivilceden bende dertliyim ergen gibi dolu yavrunun yüzünde.annem doluluk sivilcesi o diyor süt yağlı gelirmiş bebeğe yaratmış ve sivilce çıkarmış

Mercimekli bulgur yaptım yedim süt akıyor üstümden başımdan. Ama ogluma da gaz oldu biraz.
Bwnde akşam soğanlı salata yedim annem ve eşim ye ye dediker süte faydası oldu ama kızım saatte bir uyandı ağladı..

53 günlük canım emsin diye öyle emdikten sonra da çok uyanık tutmuyorum uyutmaya öalışıom ama memeye gelince yine uyuyor ayrılınca boncuk boncuk açıyor gözleri. 45 günlükken fln bi kilo almıştı inşallah o da gitmiyodur..
Yok kuzum endişelenme gitmiyordur bebeklerin her ay huyları değişecek bir hafta sonra başka bi huy edinecek, valla bizde 19 günlüğüz kucağından ayırma gezdir diye ağlıyor gezince tık yok öööyle bakıyor maymuş

hee verilmeli :)) sezercik olanlarin kocalarnin kulaklarni cekmeli du gideyim benmkinin cekeyim.adam safak sayar gibi saydi:)) tabi normal doguranlar icin katiliyrm buna oyyy ne acir:))
:)) ilahi dilek yaa, Malesef canım çetene atacaklar duvara nerdeyse:))) kadınlık ne zor yaa

Bwnde akşam soğanlı salata yedim annem ve eşim ye ye dediker süte faydası oldu ama kızım saatte bir uyandı ağladı..
Canım kuru aoğan çocuğu gazdan delirtir, pişmişi zarar vermez ama çiğ olan ayy çok fena

Ben sezeryan oldum cnm..kanama da bitti..odaklanmak değil de cnm bizim hamileliğin başından beri olmadı eşim bebeğe saygısızlık gibi düşünüyo o yüzden bende şimdi ne zaman olmalı merak ettşm .. Gerçi benim kız saaT başı uyanıyor gece uykusu hiç düzenli değil nasılnolur bilmiyorum ama kontrole gidip herşeyin yolunda olduğunu duyduktan sonra iş başı :KK66:
Yok kuzum odaklanma konusunda eşlere taş atmıştım:)) benim durumda farksız değil emin ol hatta eşim 40 çıksın 2 günde benden hadi yine iyisin diyor :KK34: Allah razı olsun çoook düşünceli :KK12: 40 çıkınca rahat olabilirsin kanamanı takip et yeterli dr kontrolü şart deüil senin kendini nasıl hissettiğin önemli:confused:

Yok kuzum odaklanma konusunda eşlere taş atmıştım:)) benim durumda farksız değil emin ol hatta eşim 40 çıksın 2 günde benden hadi yine iyisin diyor :KK34: Allah razı olsun çoook düşünceli :KK12: 40 çıkınca rahat olabilirsin kanamanı takip et yeterli dr kontrolü şart deüil senin kendini nasıl hissettiğin önemli:confused:
Kontrolde yumurtalık çalışmaya başşsmış mı diye bakıyor değilmi rahimle ilgili bir sorun zaten yoktur herhalde..

Doğum iznimin bitmesine 2 aydan daha kısa süre kaldı. Simdiden sut sağıp saklamaya başlayacağım. Benim gibi işe baslayacak olan anneler var mı?

Kontrolde yumurtalık çalışmaya başşsmış mı diye bakıyor değilmi rahimle ilgili bir sorun zaten yoktur herhalde..
Aynen canım bide dikişler be durumda ona bakıyorlar yani rahime, rahimle ilgili bir sorun yoktur canım olsa belli eder kendini merak etme

Canim hamileyken daha iyiydik sanki seker diyeti yapiyorduk sadece şimdi herşey gaz yapıyor diye bisey yiyemiyoruz yesek bebis sanci cekse vicdan azabından oturup agliyoruz

Brn emın degılım sankı yedklerımzn gaz yaptgndan. Dun pırasa yedm pek zorlanmadı bebegım aynydı hergnle yani

IMG_3067.PNG
IMG_3066.PNG

Brn emın degılım sankı yedklerımzn gaz yaptgndan. Dun pırasa yedm pek zorlanmadı bebegım aynydı hergnle yani
Yahu bizim bi tanıdık var kadın 40 ın içinde ne varsa yedi banamıson demedi bizim kaçındığımız gaz yapacak ne varsa ve bebeği maşAllah hiç gaz sorunu yaşamadı ne kakasını yaparken nede gazını çıkarırken ve ağlamıyordu yaa, ben boyna çorba, su, kayısı suyu yemek yemeyi unuttum:(hele mandalina nasıl özledim :'((

Kızlar instagramda sık sık GALACTAGO diye bir damlaya denk geliyorum. Sütü ciddi anlamda arttırdığını yazmışlar kullananlar. Fiyat olarak uygunmuş ama ne kadar olduğunu bilmiyorum. Ben henüz kullanmadım ama almayı düşünüyorum. Belki size de faydası olur diye paylaşıyorum.

Meme ucu yaralari için cozumlerinizi bekliyorum. Lansinoh kreme devam ediyorum taa basindam beri ama bebek büyüdükçe daha kuvvetli ve daha uzun süre emdiği için mahvoldu meme uçları. Ilk tuttugu anlarda daha çok acıyor ve agzindan ciktikca bizim bebe daha bir hırslı emiyor.
cnm ben ilkinde mahf olmuştum şimdi direk göğüs kalkanı aldım emzirdikten sonra onu takıyorum sütyen içine ucuna süt birikiyo ve meme başlarını tedavi ediyo çok şükür bu bebeğimde hiç ağrım yaram olmadı ötekinde resmen kanıyodu tek çare inanın göğüs kalkanı ucuna süt birikip yarayı ucunu tedavi ediyo mutlaka deneyin yara olanlar

Back