Kızlar instagramda sık sık GALACTAGO diye bir damlaya denk geliyorum. Sütü ciddi anlamda arttırdığını yazmışlar kullananlar. Fiyat olarak uygunmuş ama ne kadar olduğunu bilmiyorum. Ben henüz kullanmadım ama almayı düşünüyorum. Belki size de faydası olur diye paylaşıyorum.
Meme ucu yaralari için cozumlerinizi bekliyorum. Lansinoh kreme devam ediyorum taa basindam beri ama bebek büyüdükçe daha kuvvetli ve daha uzun süre emdiği için mahvoldu meme uçları. Ilk tuttugu anlarda daha çok acıyor ve agzindan ciktikca bizim bebe daha bir hırslı emiyor.
30. günde bitmisti canım.Ka
Kanaman bitti mi canım?
Bebegin meme ucunu nasırlaştırana kadar acır canım. Bu durum ilk cocukta uzun sürer. Benim 3. cocuk 20 gün cektim en siddetli acısını. Napalim yeterki emsinler ama sabret gecicek elbet bigün.Kızlar instagramda sık sık GALACTAGO diye bir damlaya denk geliyorum. Sütü ciddi anlamda arttırdığını yazmışlar kullananlar. Fiyat olarak uygunmuş ama ne kadar olduğunu bilmiyorum. Ben henüz kullanmadım ama almayı düşünüyorum. Belki size de faydası olur diye paylaşıyorum.
Meme ucu yaralari için cozumlerinizi bekliyorum. Lansinoh kreme devam ediyorum taa basindam beri ama bebek büyüdükçe daha kuvvetli ve daha uzun süre emdiği için mahvoldu meme uçları. Ilk tuttugu anlarda daha çok acıyor ve agzindan ciktikca bizim bebe daha bir hırslı emiyor.
Mama vermiyorum canim emziriyorum bu gece hep sahip verdim griptenmidir nedir sutum de azaldı benle.birlikte kızda huysuz bugün sabahı yaptırdı akşam 7 den gece 3 e kadar hiç uyumadi pilim bitti resmen bugün aile hakimine gıdım ama bizim aile hekimi ilac yazma taraftarı değil emzirdium icinzencefil toxu varsa evde bi cay kasiginin ucuyla zencefil bi yemek kasigi bal bide yarim limon sik bi kerette at agizina ustune su icme.mama veriyosan arada mama verdgn zaman meyve ye o 2 3 saat idare eder mamayla zaten o arada portaklm etkisi gecer.2 saat sonra mi ne yediklernin etkisi geciyms vucuttan sutten yani bi yerde okumustm.cok zorlanirsa saglik ocagina git aile hekimi zararsiz bi ilac yazar
Valla ebeye sormuştum.icebilirsin demişti canim ama günde kac bardak onu sormayı unutmusummNane cayını hıc blmıyorm canm
Bebise gaz yaparmış canim bende çok seviyorum ama bizim kız gazlı onun için yiyemiyorumBen yıhorm ama cokta sverm portakal mandalına
Kızlar her emzirmeden sonra bebiş üsten gaz çıkartıyor mu
Ben uğraşıyorum
Her seferinde çıkarttıramıyorum
Bebise gaz yaparmış canim bende çok seviyorum ama bizim kız gazlı onun için yiyemiyorum
Kan ilacı kullanıyomusun canım kansızlık olabilirKızlar çok hastayım.surekli başım dönüyor kulağım ugulduyor. Dünya kararıyor kroze giriyorum o an.olucem sanıyorum.doktora gidicem...cok zor çok.. Inşallah kötü bsiey çıkmaz
Emzirdigin zamanlarda ışığı açma ya da loş yap. Gündüz o emerken onunla konuş gece pek konuşma. Gunduz çevre sesleri tv sesleri olsun gece sessiz olsun ortam. Kavrayacaktir.uykusuz anneler kulubu bizim kizin gece gunduz kavrami yok kesin gunduz geceden daha cok uyuyor simdi gozler acik etrafi izliyor...
Bizim doktor senin yediklerinden olur dedi. Korkulacak birsey yok. Sikma ve sütünle sil onun yüzünü.Benim kizimin suratinda cok fazla sivilce cikti.
Neden cikmis olabilir fikri olan var mi?
Ben de cikarttiramiyordum cogu kez. Gogsume dayiyarak sıvazliyordum ya da tıptıplıyordum bebegi. Simdi biraz daha büyüdü omzuna aliyorum başını. Gazı 1-2 dakikada atıyor. Bir de onu dene.Kızlar her emzirmeden sonra bebiş üsten gaz çıkartıyor mu
Ben uğraşıyorum
Her seferinde çıkarttıramıyorum
Tamam.cnm.sagol deneyecgim butun gece ayaktaydik simdi ben kalktim o uyuyorEmzirdigin zamanlarda ışığı açma ya da loş yap. Gündüz o emerken onunla konuş gece pek konuşma. Gunduz çevre sesleri tv sesleri olsun gece sessiz olsun ortam. Kavrayacaktir.
Canim hamileyken daha iyiydik sanki seker diyeti yapiyorduk sadece şimdi herşey gaz yapıyor diye bisey yiyemiyoruz yesek bebis sanci cekse vicdan azabından oturup agliyoruzAnladm cnm dogm yaptık yone kurtulamadık fıyettrn desene
Maalesef mercümek de bulgur da acayip gaz yapıyor canim toz kimyon atıp yemeyi sene biraz faydasi olurMercimekli bulgur yaptım yedim süt akıyor üstümden başımdan. Ama ogluma da gaz oldu biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?