2017 Aralık Anneleri

uykusuz anneler kulubu bizim kizin gece gunduz kavrami yok kesin gunduz geceden daha cok uyuyor simdi gozler acik etrafi izliyor...

Ben aldım cnm o damladan dünden itibaren başladım kullanmaya

Bebegin meme ucunu nasırlaştırana kadar acır canım. Bu durum ilk cocukta uzun sürer. Benim 3. cocuk 20 gün cektim en siddetli acısını. Napalim yeterki emsinler ama sabret gecicek elbet bigün.

Kızlar her emzirmeden sonra bebiş üsten gaz çıkartıyor mu
Ben uğraşıyorum
Her seferinde çıkarttıramıyorum

Mama vermiyorum canim emziriyorum bu gece hep sahip verdim griptenmidir nedir sutum de azaldı benle.birlikte kızda huysuz bugün sabahı yaptırdı akşam 7 den gece 3 e kadar hiç uyumadi pilim bitti resmen bugün aile hakimine gıdım ama bizim aile hekimi ilac yazma taraftarı değil emzirdium icin

Ben uğraşıyorum

Her sefernde cıkmıuo ewet ama kendnı bellı edıyo zaten hıxurszsa nolrsa olsn o gazı cıkarmadan tahat etmıuo

uykusuz anneler kulubu bizim kizin gece gunduz kavrami yok kesin gunduz geceden daha cok uyuyor simdi gozler acik etrafi izliyor...
Emzirdigin zamanlarda ışığı açma ya da loş yap. Gündüz o emerken onunla konuş gece pek konuşma. Gunduz çevre sesleri tv sesleri olsun gece sessiz olsun ortam. Kavrayacaktir.

Ben uğraşıyorum
Ben de cikarttiramiyordum cogu kez. Gogsume dayiyarak sıvazliyordum ya da tıptıplıyordum bebegi. Simdi biraz daha büyüdü omzuna aliyorum başını. Gazı 1-2 dakikada atıyor. Bir de onu dene.

Mercimekli bulgur yaptım yedim süt akıyor üstümden başımdan. Ama ogluma da gaz oldu biraz.

Emzirdigin zamanlarda ışığı açma ya da loş yap. Gündüz o emerken onunla konuş gece pek konuşma. Gunduz çevre sesleri tv sesleri olsun gece sessiz olsun ortam. Kavrayacaktir.
Tamam.cnm.sagol deneyecgim butun gece ayaktaydik simdi ben kalktim o uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…