2017 Aralık Anneleri

Bi
Kızlar sağlık ocağında kıyafetleriyle tartıyolar ya bebişleri
Kaç gram düşüyorlar sonra
Nizim sağlık ocağı 50 gram düştü kıayfetlerden ama pekte sağlıklı tarttıldığını düşünmüyorum. Hastanede zıbın iki alt bi de üstten 300 350 gibi düşüyor bu daha doğru geliyır bana bi tek bezi kalıyor

Canım sen canını sıkma bebeğine lazımsın kimse sen gibi yanında olamaz sana muhtaç sen dik dur haklısın ama dik dur Rabbim dermansız dert vermesin evlatlarımıza inşAllah

Biz geçen hafta doktorda tartılmıştık sadece badisi ve bezi vardı
Şimdi bezi badisi pantolon ve tulumu vardı 300gram çok diil mi bunlar için :)
Sizde ne vardı kıyafet canım

Tam hatrlamıyormkı cnm kulotlu corap battanıyede vardı heralde

Canım sen canını sıkma bebeğine lazımsın kimse sen gibi yanında olamaz sana muhtaç sen dik dur haklısın ama dik dur Rabbim dermansız dert vermesin evlatlarımıza inşAllah
Amin insallah kuzum yavrum allaha emanet yüce rabbimin izniyle refaha ulasacaz insallah sonuçlar temiz çıkacak kuzum yavrum ilaçlara bağlı kalmayacak

Ya kizlar bu nane ihlamur ve rezeneyi gunde kac bardak icebiliuoruz benim bu gripten biran önce kurtulmam lazim

Kizlar emzirmeden sonra göğüste kalan sütü sağanlara soruyorum özellikle. Kaçar dakika sağıyorsunuz?

Amin insallah kuzum yavrum allaha emanet yüce rabbimin izniyle refaha ulasacaz insallah sonuçlar temiz çıkacak kuzum yavrum ilaçlara bağlı kalmayacak
Tabiki de kuzum Allahın izniyle bişey olmayacak inşAllahhhh dua edeceğim yavruya❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…