• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kızlar sağlık ocağında kıyafetleriyle tartıyolar ya bebişleri
Kaç gram düşüyorlar sonra

Kızlar sağlık ocağında kıyafetleriyle tartıyolar ya bebişleri
Kaç gram düşüyorlar sonra

Walla bızım ılk hafta gttgmzde 3450 cıktı kıyafetyle snra zıbınla 3180 cıkmstı cnm yaklasık 300 gr degsmstı aradakı fark

Bırde oglumun goznn ıcı tam beyaz degl haff sarı gnı ılla sarılıktamı olr bu kızlar sarılık degldr heralde cnku ıyı emıyo masalalh sutte var

Walla bızım ılk hafta gttgmzde 3450 cıktı kıyafetyle snra zıbınla 3180 cıkmstı cnm yaklasık 300 gr degsmstı aradakı fark
Biz geçen hafta doktorda tartılmıştık sadece badisi ve bezi vardı
Şimdi bezi badisi pantolon ve tulumu vardı 300gram çok diil mi bunlar için :)
Sizde ne vardı kıyafet canım

5 gun topuk kani icin gittik kiyafetli 3100 cikti 10 gun sonra yine kilo kont icin gittik 3500 cikti hemsire cok iyi kilo almis dedi ikisindede kiyafetli oldugu icin kilo alisini iyi dedi ama ben sarmadim zibin badi pijama bez birde kisa kollu hirka vardi ustunde

5 gun topuk kani icin gittik kiyafetli 3100 cikti 10 gun sonra yine kilo kont icin gittik 3500 cikti hemsire cok iyi kilo almis dedi ikisindede kiyafetli oldugu icin kilo alisini iyi dedi ama ben sarmadim zibin badi pijama bez birde kisa kollu hirka vardi ustunde
5 günde 400gram çok iyi
Ben de haftaya tekrar giderim belki bakalım haftalık kaç gram alıyor
Aslında evde takip etmeye çalışıyorum ama dijitalde değişiyor net değer de veremiyor

Herşeyi yapıyorum bol bol sancı var başka da bir şey yok canım
Bekle canim zamanı vardır elbet bende sabirsizdim senin gibi bebiler zamanlarini biliyor hem tadını çıkar son günlerin derim bunu bana diyenlere sinir olurdum ama haklılarmis ınan doğduktan sonra daha çok korku endişe telas başlıyor ödün kopuyor bisey olacak diye

Canim kıyafetten 100 gram düşüyorlar bizimnkontrole gittiğimizde çocuk doktoru 100 gram dusmustu

kotu dusunme hemen belki geçici biseydir.uzulme fazla sutun gider bak ben uzuldum stres yaptim yok sutum bi damla bile zor cikiyo bziimde gecici dediler hep simdi alistm ama olan sute oldu.iyi dusun iyi olsun rabbim dermansiz dert vermesin
Amin insallah canim kötü dusunmemeye çalışıyorum ama işte elimde değil üstüne ustuluk yavrum kusup duruyor ben gribim yaklasmamam lazım ama benden başka bakan da yok kızıma odun kopuyor ona da bulastiracam diye

Amin insallah canim kötü dusunmemeye çalışıyorum ama işte elimde değil üstüne ustuluk yavrum kusup duruyor ben gribim yaklasmamam lazım ama benden başka bakan da yok kızıma odun kopuyor ona da bulastiracam diye
agix maskesi al kendine ve emzit devamli korkma bulaşmaz ama maskeyi cikarma ben ole yapmistim.kusması refluden falanca yada cok doydugu icinde olabkr az az sık sık emzir dik emzir hemen yatirma 10 dk kadr dik tuy gazi iyice ciksin

Canım televizyonda Canan Karatay grip virusu her sene mutasyona uğruyor asi olmak yerine korunmak için d vitamini kullanin dedi. Sen de kullan belki daha hızlı toparlarsın. Gunes girmeyen eve doktor girer derler. D vitaminini de güneşle sağlıyoruz.

agix maskesi al kendine ve emzit devamli korkma bulaşmaz ama maskeyi cikarma ben ole yapmistim.kusması refluden falanca yada cok doydugu icinde olabkr az az sık sık emzir dik emzir hemen yatirma 10 dk kadr dik tuy gazi iyice ciksin
Öyle yapıyoruz canim hemen yatirmiyoruz da bugün biraz fazla kustu yavrum zorla uyudu gaz bir yandan kurması birnyandan emzirme saati geldi uyandirmayip sagipnbiberonla vwrecem biraz kendine gelsin

Canım televizyonda Canan Karatay grip virusu her sene mutasyona uğruyor asi olmak yerine korunmak için d vitamini kullanin dedi. Sen de kullan belki daha hızlı toparlarsın. Gunes girmeyen eve doktor girer derler. D vitaminini de güneşle sağlıyoruz.
Malum kis ayi canim gunes de yok ki olsa da yavrumu tek bırakıp çıkamıyorum ki disari olmadı bende d vitamini yada c vitamini içeren şeyler yerim

Öyle yapıyoruz canim hemen yatirmiyoruz da bugün biraz fazla kustu yavrum zorla uyudu gaz bir yandan kurması birnyandan emzirme saati geldi uyandirmayip sagipnbiberonla vwrecem biraz kendine gelsin
dr a gidince soyle refludur belki ilac veriyolar 3 aya kadr gecermis zaten.dunyaya hemen adepte olamiyolar yavrular gaz kusma hep oluyo sindriim zorluğu yasiyolar hep

Back