Benimde aynı hala düşmeyen dikislerim var 18 gün oldu yeni artırdıklarım hariç.kanamada oyle oluyo diyorum tam bitiyo galiba çok azaldı sonra tekrar artıyo boyle kanama gibi degilde açık kırmızı değişik
Ben,m 26.gün canım. Gecen gün okadar cok oldu ki titreme nöbetine girdim. Bi azalıyor bi çogalıyorKizlar bu gun normal.dogum yapali 18 gun oldu dikislarim hala dusmedi birde kanamam 2.gun azsa 3 gun bariz cogaliyor baya baya kanamam oluyor sonra yine azaliyor ben anlamadim sizdede boyle artip artip azaliyormu yoksa hep aynimi.geliyor merak ettimde
ben mamadan diyrm canim degistrdk mamayi hipp aldik ama pek tadini sevmedi.sekersizmis bu digeri sekerli digerini deli gibi cekerdi bunu pek hevesli degil.bakalm kaka mevzusus ne olcak.gaz allahin emri canim onu farkettim biz 3 aya kadr cekcz onu canlaro sagolsun tek sikintilari bu olsun napalmDilekcim bizim de oyle.Buyuk insan gibi gaz cıkaryr.O kadar gazi nasil biriktryr yavrumBugun agladim.Ne zmn gececek bunlar ya.Hic rahati yok.
Oyle canım. Inş. yapar rahatlıkla kakasını. Damlayı kıvranmaları olunca sabaha karşı verdim. Yine değişen bişey olmadı.İlk kızım cok rahattı. Bu minik epey yoruyor bizi.ben mamadan diyrm canim degistrdk mamayi hipp aldik ama pek tadini sevmedi.sekersizmis bu digeri sekerli digerini deli gibi cekerdi bunu pek hevesli degil.bakalm kaka mevzusus ne olcak.gaz allahin emri canim onu farkettim biz 3 aya kadr cekcz onu canlaro sagolsun tek sikintilari bu olsun napalm
Su cok içiyorum canım ama olmayınca olmuyor. Pekmezli yumurtayı denicem sagolasınSu icme programi indirdim 3-4 litre su iciyorum ve yarisı kaynar suyla karistiriyorum hafif sicak su iciyorum. Bana pekmezli yumurta dogme çorbası ve kırmızı et iyi geliyor. Sagdiktan sonra da hep o kadar fazla sutum gelmedi. Az evvel mama verdim bebek memede fazla kalinca. 60 cc yi zor içti. Ama hep memede uyuyan çocuk uyumadı mamadan sonra.
damlayi bende bi kez verdim kivrandi yine.vermiyorm cok sık artik azaldi gibi ama kaka sorunumz devam ediyo.her bebi bir olmuyo ablamin ki gunduz uyur gece uyumazdi yemezdi ikincisi kendi kendine buyudu resmen me versen yiyordu.gececek insallah aksam uyumadi sinir krizi gecirdim resmen 3 gundr uykusuzm boluk porcuk hep sabredicz bakalmOyle canım. Inş. yapar rahatlıkla kakasını. Damlayı kıvranmaları olunca sabaha karşı verdim. Yine değişen bişey olmadı.İlk kızım cok rahattı. Bu minik epey yoruyor bizi.
Benim de oldu cnm..hamileyken içtiğim kan hapı kabızlığı yumuşatıyordu bir iki gün içtin düzelmişti bıraktım bugün sabah yine zorlandım..ilk doğumumda da olmuştu..
Az daha sabır inş.Sinir yapmasak iyi ama bünye iflas ediyor bazen.Uyku hiç yok. 2den sonra hep ıkındı.Pazartesi kontrole gtrcez . Doktora ıkınmaları söylicam bakalım. Inş. başka bi sıkıntı yokturdamlayi bende bi kez verdim kivrandi yine.vermiyorm cok sık artik azaldi gibi ama kaka sorunumz devam ediyo.her bebi bir olmuyo ablamin ki gunduz uyur gece uyumazdi yemezdi ikincisi kendi kendine buyudu resmen me versen yiyordu.gececek insallah aksam uyumadi sinir krizi gecirdim resmen 3 gundr uykusuzm boluk porcuk hep sabredicz bakalm
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda geçer şu gaz nöbetleri. Bizde de gaz sancısı oluyor canım ama kabızlık yok çok şükür. Sma kullanıyorum ben günde iki sefer toplam dört ölçek veriyoruz şimdilik memnunum senin miniğe iyi gelir mi bilmem ama tavsiye edebilirim. Emziriyorum aynı zamanda mamadan mı bilemem ama 15 günde 800gr aldı oğluşumbenim bebi surekli gaz cikariyo alttan ustten ozellikle alttan.ama cikardigi halde hala gaxi varmis gibi agliyo ikiniyo.uyurken inliyo uyur uyanik hep.masaj yapiyrm ihlamur rezene gaz ikaclari prebiyotik herseyi denedik yok geldi mi gaz nobeti cok zorlaniyo.mamadan midr dersiniz mamayi mi degistrlm bi kullanmadigm hipp ile sma kaldi hangisi iyidr ki.o ole ikindikca agliycagm cikiyo bugun kaka yapti kabiz tabi tas gibi kakasi yavrum ikinmaktan bogaxi yirtlcakti.
Bilmiyorum ki canim bakalım tekrar dün tpuk kani verdik tekrar insallah yüksek çıkmaz kistik fibrozis hastalari devamlı ilaç kullanmak zorundalar ve yaşıtlarına göre gelişimi daha yavas oluyor allahim insaallah yüzümüzü guldururgecmis olsun canim neden yuksek cikmis ki sonuclar.
Senden de razı olsun inşAllah canım benim evinde herzaman bulundur iyi olmasına çok sevindim ❤@Gunesimibekliyorum K Koala_anne Allah sizden razı olsun trosyd pişik kremi çok iyi geldi oğluşuma bir günde geçirdi hemde çok kötü durumda olmasına rağmen. Bende herkese tavsiye ediyorum
Herşeyi yapıyorum bol bol sancı var başka da bir şey yok canımCanim 39+2 de dogum yaptım bol bol yürüyüş yap hurma ye yokuş çık in comelme hareketi yap bende senin gibiydim ama biranda suyum geldi
normal diyor gazdan diyor canim bisey yapamiyolar maalesefAz daha sabır inş.Sinir yapmasak iyi ama bünye iflas ediyor bazen.Uyku hiç yok. 2den sonra hep ıkındı.Pazartesi kontrole gtrcez . Doktora ıkınmaları söylicam bakalım. Inş. başka bi sıkıntı yoktur
masallah ama sen anne sutude veriyosn ondanda olablr.bilmiyrm ya hipp aldık doyuruo cok sukur uyudu mi 3 saatten fazla uyuyo ama kaka daha henuz yapmadi bekliyrmGeçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda geçer şu gaz nöbetleri. Bizde de gaz sancısı oluyor canım ama kabızlık yok çok şükür. Sma kullanıyorum ben günde iki sefer toplam dört ölçek veriyoruz şimdilik memnunum senin miniğe iyi gelir mi bilmem ama tavsiye edebilirim. Emziriyorum aynı zamanda mamadan mı bilemem ama 15 günde 800gr aldı oğluşum
kotu dusunme hemen belki geçici biseydir.uzulme fazla sutun gider bak ben uzuldum stres yaptim yok sutum bi damla bile zor cikiyo bziimde gecici dediler hep simdi alistm ama olan sute oldu.iyi dusun iyi olsun rabbim dermansiz dert vermesinBilmiyorum ki canim bakalım tekrar dün tpuk kani verdik tekrar insallah yüksek çıkmaz kistik fibrozis hastalari devamlı ilaç kullanmak zorundalar ve yaşıtlarına göre gelişimi daha yavas oluyor allahim insaallah yüzümüzü guldurur
Maşallah o kadar uyuyorsa doyuyor demektir hakikaten. İnşallah kabızlık sorunu da ortadan kalkar rahat eder miniğin:)masallah ama sen anne sutude veriyosn ondanda olablr.bilmiyrm ya hipp aldık doyuruo cok sukur uyudu mi 3 saatten fazla uyuyo ama kaka daha henuz yapmadi bekliyrm
Ben sindirilmemiş süt diye okumuştumKızlar bebegnzn kakasında beyez kremsı bsey oluyomu nrmamıkı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?