Amin canım hepimiz görelim insallah o mutlu günlerini.masallah omurlu olsun.damatlignida gorursnz inşalalh
Bizimde kirkimiz bugün çıktıBizim bugun 40 ımız cikti teyzeleri.
C.tesi sünnet randevusu aldik.
Hakkimizda hayirli olur insallah.
BenimdeBizimde kirkimiz bugün çıktı
Kızlar biraz özel olacak gibi ama..40ı çıkanlar özellikle ilişki durumumuz ne zaman olacak Dr a kontrole gidip geldikten sonra olmalı değilmi..[/QUOT
Öğrenin bana da haber verin kizlar
Öğrenin bana da haber verin kizlarBenimde
Çoğunlukla iki saatde bir artık kendi uyanıyor istiyor memeyi ama uyanıksa atıyorum 3 saat 4 saat, saat başı emiyor çok aç olduğunda o biriktirdiğim sütü veriyorum işte o zaman az kusuyor ve daha derin uyuyor, estağfurullah canım sor istediğin zaman ❤Çok sordum canım kusura bakma
2saatte bir mi peki öğünleri
Canım bence 40 çıkar çıkmaz ilişki olmamalı sezeryan olanlar için değilde özellikle normal doğum yapanlar en azından 2,3 gün daha beklemeli kanamanın işi belli olmuyor çünkü bide odaklanmamalı 40 çıktı iş başı gibi, bence kadına bir kaç gün süre verilmeli eşler tarafından ben en azından öyle düşünüyorumKızlar biraz özel olacak gibi ama..40ı çıkanlar özellikle ilişki durumumuz ne zaman olacak Dr a kontrole gidip geldikten sonra olmalı değilmi..
Senin bebek ne kadarlık canım, bide tek olmak bazen daha iyi oluyor başında biri nöbetçi gibi karışınca anne strese giriyor emin ol tek başına olduğunda işler daha kolay ilerliyorKoala_anne oğluşum memede bi iki dk sonra uyuyo emiyor ama öyle aktif değil çok cılız neden olabilir nasıl önüne grçrrim bi ssat sürüyo böyle sürekli orasıyla burasıyla oynuyor kayınvalidem emsin diye.bazen de bi iki gitmiş doymuştur diyo ben doymadığından da eminim. Bende biliyorum az grldiğini sütün ama az önce de söyün geldiği bu diyor buraya kayınvalidemi şikayete mi geldim onu da bişmiyorum ama tek olsaydım da kenfi bildiğim gibi okurdu daha mı iyi olurdu bilmiyorum eb işiydi şuydu buydıderken beşki de sütü düşünecrk vakit kalmıyacaktı çok yoruldum bu konulardan :-(
hee verilmeli :)) sezercik olanlarin kocalarnin kulaklarni cekmeli du gideyim benmkinin cekeyim.adam safak sayar gibi saydi:)) tabi normal doguranlar icin katiliyrm buna oyyy ne acir:))Canım bence 40 çıkar çıkmaz ilişki olmamalı sezeryan olanlar için değilde özellikle normal doğum yapanlar en azından 2,3 gün daha beklemeli kanamanın işi belli olmuyor çünkü bide odaklanmamalı 40 çıktı iş başı gibi, bence kadına bir kaç gün süre verilmeli eşler tarafından ben en azından öyle düşünüyorum
Hayır her iki göğsümü de veriyorum ama 20 dk sagmak gerektigi okuduğumu hatırlıyorum sankiBen de yeni başladım emzirip kalanı boşaltmaya
Onları da buzdolabında biriktirip gün içinde veriyorum
Zaten 3-4dk ancak sürüyor benim ve 5-10cc ancak çıkıyor benim
Aslında en yağlı kısım kalıyor en faydalı kısım
Tek göğüs mü emziriyorsun sen canım?
Kanaman bitti mi canım?Bizim bugun 40 ımız cikti teyzeleri.
C.tesi sünnet randevusu aldik.
Hakkimizda hayirli olur insallah.
Aynen canım.Hepsi ayni demekki miniklerinBenim de hem memede hem biberonda boğazına bi kaçırıyor
Ben de öğrenemedim bir memeyi bile bitirmiyor
Bana gçöre hep aç :)
Bir gün full uyuyor az emiyor
Bir gün hep uyanık süt birikmesine izin vermiyor
Haftalık kilo alımını takip etmek lazım
Aynı seyi merak ediyorum. Kanamam da bitmedi bugun 37. gün. Kocam gün sayiyor ama sanki hu kanama bitmeyecek gibiKızlar biraz özel olacak gibi ama..40ı çıkanlar özellikle ilişki durumumuz ne zaman olacak Dr a kontrole gidip geldikten sonra olmalı değilmi..
İnşallah işe yarar canım şifa olsun bebişineKoala anne de bu kremi önerdi bende alıp kullanayım bakalım inşallah işe yarar cevabın için tesekkur ederim canım
Aynı seyi merak ediyorum. Kanamam da bitmedi bugun 37. gün. Kocam gün sayiyor ama sanki hu kanama bitmeyecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?