2017 Aralık Anneleri

Emme işini bende anlayamadım. Bazen iki çekiyor uyuyakaliyor yatağına yatiriyorum ağlıyor tekrar emziriyorum.gerikalanı sagiyorum birşey gelmiyor iki dakikada süt bitermi diyorum. Biberonu daha çok seviyor

Çok sordum canım kusura bakma
2saatte bir mi peki öğünleri
Çoğunlukla iki saatde bir artık kendi uyanıyor istiyor memeyi ama uyanıksa atıyorum 3 saat 4 saat, saat başı emiyor çok aç olduğunda o biriktirdiğim sütü veriyorum işte o zaman az kusuyor ve daha derin uyuyor, estağfurullah canım sor istediğin zaman ❤

Kızlar biraz özel olacak gibi ama..40ı çıkanlar özellikle ilişki durumumuz ne zaman olacak Dr a kontrole gidip geldikten sonra olmalı değilmi..
Canım bence 40 çıkar çıkmaz ilişki olmamalı sezeryan olanlar için değilde özellikle normal doğum yapanlar en azından 2,3 gün daha beklemeli kanamanın işi belli olmuyor çünkü bide odaklanmamalı 40 çıktı iş başı gibi, bence kadına bir kaç gün süre verilmeli eşler tarafından ben en azından öyle düşünüyorum

Koala_anne oğluşum memede bi iki dk sonra uyuyo emiyor ama öyle aktif değil çok cılız neden olabilir nasıl önüne grçrrim bi ssat sürüyo böyle sürekli orasıyla burasıyla oynuyor kayınvalidem emsin diye.bazen de bi iki gitmiş doymuştur diyo ben doymadığından da eminim. Bende biliyorum az grldiğini sütün ama az önce de söyün geldiği bu diyor buraya kayınvalidemi şikayete mi geldim onu da bişmiyorum ama tek olsaydım da kenfi bildiğim gibi okurdu daha mı iyi olurdu bilmiyorum eb işiydi şuydu buydıderken beşki de sütü düşünecrk vakit kalmıyacaktı çok yoruldum bu konulardan :-(

Senin bebek ne kadarlık canım, bide tek olmak bazen daha iyi oluyor başında biri nöbetçi gibi karışınca anne strese giriyor emin ol tek başına olduğunda işler daha kolay ilerliyor

53 günlük canım emsin diye öyle emdikten sonra da çok uyanık tutmuyorum uyutmaya öalışıom ama memeye gelince yine uyuyor ayrılınca boncuk boncuk açıyor gözleri. 45 günlükken fln bi kilo almıştı inşallah o da gitmiyodur..

hee verilmeli :)) sezercik olanlarin kocalarnin kulaklarni cekmeli du gideyim benmkinin cekeyim.adam safak sayar gibi saydi:)) tabi normal doguranlar icin katiliyrm buna oyyy ne acir:))

Hayır her iki göğsümü de veriyorum ama 20 dk sagmak gerektigi okuduğumu hatırlıyorum sanki

Aynen canım.Hepsi ayni demekki miniklerin

Kızlar biraz özel olacak gibi ama..40ı çıkanlar özellikle ilişki durumumuz ne zaman olacak Dr a kontrole gidip geldikten sonra olmalı değilmi..
Aynı seyi merak ediyorum. Kanamam da bitmedi bugun 37. gün. Kocam gün sayiyor ama sanki hu kanama bitmeyecek gibi

Kızlar instagramda sık sık GALACTAGO diye bir damlaya denk geliyorum. Sütü ciddi anlamda arttırdığını yazmışlar kullananlar. Fiyat olarak uygunmuş ama ne kadar olduğunu bilmiyorum. Ben henüz kullanmadım ama almayı düşünüyorum. Belki size de faydası olur diye paylaşıyorum.

Meme ucu yaralari için cozumlerinizi bekliyorum. Lansinoh kreme devam ediyorum taa basindam beri ama bebek büyüdükçe daha kuvvetli ve daha uzun süre emdiği için mahvoldu meme uçları. Ilk tuttugu anlarda daha çok acıyor ve agzindan ciktikca bizim bebe daha bir hırslı emiyor.

Iyi geceler anneler, bebegimin makat ici daha kirmizi ilk normal diye dusundum ama acaba bir sorun mu bu? Makat catlagina baktim ama ayni sey gibi gozukmuyor acaba bu bebegimi rahatsiz ediyor mu diye dusunmeye basladim.

Aynı seyi merak ediyorum. Kanamam da bitmedi bugun 37. gün. Kocam gün sayiyor ama sanki hu kanama bitmeyecek gibi

Bızmkı bebısı sevmekle mesgl walla hem kırk btnce ılskı olck dıye bsey yok bnce kadınn kendını rahat hıssetmesı onemlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…