- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Çıkmayana kadar canım zaten belli bir süreden sonra gelmiyor tahmini 5 dk yı geçiyor bir göğüsKizlar emzirmeden sonra göğüste kalan sütü sağanlara soruyorum özellikle. Kaçar dakika sağıyorsunuz?
Allah razı olsun kuzumTabiki de kuzum Allahın izniyle bişey olmayacak inşAllahhhh dua edeceğim yavruya❤
zencefil toxu varsa evde bi cay kasiginin ucuyla zencefil bi yemek kasigi bal bide yarim limon sik bi kerette at agizina ustune su icme.mama veriyosan arada mama verdgn zaman meyve ye o 2 3 saat idare eder mamayla zaten o arada portaklm etkisi gecer.2 saat sonra mi ne yediklernin etkisi geciyms vucuttan sutten yani bi yerde okumustm.cok zorlanirsa saglik ocagina git aile hekimi zararsiz bi ilac yazarYa kizlar bu nane ihlamur ve rezeneyi gunde kac bardak icebiliuoruz benim bu gripten biran önce kurtulmam lazim
Agzina suryrduk biz canim.Bisey olmazCanım goğs ucumu karbonatlı suyla silmştm yıksmayı unttm emzrdm smdı bsey olurmukı ya
Ben de yeni başladım emzirip kalanı boşaltmayaKizlar emzirmeden sonra göğüste kalan sütü sağanlara soruyorum özellikle. Kaçar dakika sağıyorsunuz?
Tek göğüs emzirip sadece kalanı sağıyorsun dimi sen de canımÇıkmayana kadar canım zaten belli bir süreden sonra gelmiyor tahmini 5 dk yı geçiyor bir göğüs
Bende tek goğsün yarısını bile emmiyorTek göğüs emzirip sadece kalanı sağıyorsun dimi sen de canım
Yoksa ikisini de mi boşaltıyordun?
Benimki diğer memeye hiç geçmiyor
Ancak uyanık ve huzursuz olacak ki öyle emecek
Hani diyolarya bi gogusum emdi bitti digerini emzirdim. Bende yutkunma sesi hep geliyo bittigini nsl anlicam ki.Bende tek goğsün yarısını bile emmiyor
Sorma aynıBende tek goğsün yarısını bile emmiyor
Kaç dk emiyor canımHani diyolarya bi gogusum emdi bitti digerini emzirdim. Bende yutkunma sesi hep geliyo bittigini nsl anlicam ki.
Ben bu minigimi ne kadar besleyecegimi bi ogrenemedimKaç dk emiyor canım
Bir de ikisini de emziriyor musun her öğün
Aynen canım emdiğini sağıyorum öbürünü uyanınca veriyorum sonra onuda öbürünün üstüne sağıp ikisini bir veriyorum sağdıklarımınTek göğüs emzirip sadece kalanı sağıyorsun dimi sen de canım
Yoksa ikisini de mi boşaltıyordun?
Benimki diğer memeye hiç geçmiyor
Ancak uyanık ve huzursuz olacak ki öyle emecek
masallah omurlu olsun.damatlignida gorursnz inşalalhBizim bugun 40 ımız cikti teyzeleri.
C.tesi sünnet randevusu aldik.
Hakkimizda hayirli olur insallah.
Ya ben bugün birer bardak rezene ihlamur bana içtim ama grip mahvetti beni kolumu kaldıracak gucum yok icseem mi bir bardak daha nane cayi
Benim de hem memede hem biberonda boğazına bi kaçırıyorBen bu minigimi ne kadar besleyecegimi bi ogrenemedim( Uyumadikca ac diye mama veryrm.Iyice rahatsz oluyr yavrum.Az once tek gogus emzirdim.Uyuyr simdi.Cok emince rahatsz oliyr demekki.Bi de bu ara bogazini cok alıyr Cok korkuyrm bisey olacak diye.Biberonda oluyr cogu kez.Acele edyr
Çok sordum canım kusura bakmaAynen canım emdiğini sağıyorum öbürünü uyanınca veriyorum sonra onuda öbürünün üstüne sağıp ikisini bir veriyorum sağdıklarımın
Her emzirmede tek meme veriom canim.Kaç dk emiyor canım
Bir de ikisini de emziriyor musun her öğün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?