• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Ya kizlar bu nane ihlamur ve rezeneyi gunde kac bardak icebiliuoruz benim bu gripten biran önce kurtulmam lazim
zencefil toxu varsa evde bi cay kasiginin ucuyla zencefil bi yemek kasigi bal bide yarim limon sik bi kerette at agizina ustune su icme.mama veriyosan arada mama verdgn zaman meyve ye o 2 3 saat idare eder mamayla zaten o arada portaklm etkisi gecer.2 saat sonra mi ne yediklernin etkisi geciyms vucuttan sutten yani bi yerde okumustm.cok zorlanirsa saglik ocagina git aile hekimi zararsiz bi ilac yazar

Kizlar emzirmeden sonra göğüste kalan sütü sağanlara soruyorum özellikle. Kaçar dakika sağıyorsunuz?
Ben de yeni başladım emzirip kalanı boşaltmaya
Onları da buzdolabında biriktirip gün içinde veriyorum
Zaten 3-4dk ancak sürüyor benim ve 5-10cc ancak çıkıyor benim
Aslında en yağlı kısım kalıyor en faydalı kısım
Tek göğüs mü emziriyorsun sen canım?

Çıkmayana kadar canım zaten belli bir süreden sonra gelmiyor tahmini 5 dk yı geçiyor bir göğüs
Tek göğüs emzirip sadece kalanı sağıyorsun dimi sen de canım
Yoksa ikisini de mi boşaltıyordun?
Benimki diğer memeye hiç geçmiyor
Ancak uyanık ve huzursuz olacak ki öyle emecek

Kaç dk emiyor canım
Bir de ikisini de emziriyor musun her öğün
Ben bu minigimi ne kadar besleyecegimi bi ogrenemedim:(( Uyumadikca ac diye mama veryrm.Iyice rahatsz oluyr yavrum.Az once tek gogus emzirdim.Uyuyr simdi.Cok emince rahatsz oliyr demekki.Bi de bu ara bogazini cok alıyr:( Cok korkuyrm bisey olacak diye.Biberonda oluyr cogu kez.Acele edyr

Tek göğüs emzirip sadece kalanı sağıyorsun dimi sen de canım
Yoksa ikisini de mi boşaltıyordun?
Benimki diğer memeye hiç geçmiyor
Ancak uyanık ve huzursuz olacak ki öyle emecek
Aynen canım emdiğini sağıyorum öbürünü uyanınca veriyorum sonra onuda öbürünün üstüne sağıp ikisini bir veriyorum sağdıklarımın

Ben bu minigimi ne kadar besleyecegimi bi ogrenemedim:KK43:( Uyumadikca ac diye mama veryrm.Iyice rahatsz oluyr yavrum.Az once tek gogus emzirdim.Uyuyr simdi.Cok emince rahatsz oliyr demekki.Bi de bu ara bogazini cok alıyr:KK43: Cok korkuyrm bisey olacak diye.Biberonda oluyr cogu kez.Acele edyr
Benim de hem memede hem biberonda boğazına bi kaçırıyor
Ben de öğrenemedim bir memeyi bile bitirmiyor
Bana gçöre hep aç :)
Bir gün full uyuyor az emiyor
Bir gün hep uyanık süt birikmesine izin vermiyor
Haftalık kilo alımını takip etmek lazım

Kızlar biraz özel olacak gibi ama..40ı çıkanlar özellikle ilişki durumumuz ne zaman olacak Dr a kontrole gidip geldikten sonra olmalı değilmi..

Kaç dk emiyor canım
Bir de ikisini de emziriyor musun her öğün
Her emzirmede tek meme veriom canim.
Bosalsa gecerim digerine ama bosalmiyoki.
Kendi ne zaman birakirsa yada uyursa ozaman emme isimiz bitio canım dk si belli olmuo yani

Back