- 15 Ağustos 2017
- 804
- 428
- 53
Hiç yetmeyecek deme canım. Düzene girecek inşallah. Benim çok sıkıntılı oldu. Nerdeyse mastit oluyordum o kadar açıyordu ki. Ateş yapmıştı sağa sola dönüp yatamıyodum acıdan. Bebegim ememiyordu. Sağarak boşalırım sütü bu kez sütüm azaldi mama verdim. Ama bebek büyüdükçe daha çok emiyor. O emdikçe süt artıyor. Sonra bi bakmışsın düzene girmis.3-4gün sert sertti bende tamam artık geldi sütüm dedim
Dün bir yumuşadı ve azaldı
Sağdığımda da az çıktı
Bebişim 32günlük
Gündüz çok sağım yapamadım uyanık olduğu ve emdiği için
Gece sağıcam yine kalanı da 5-10cc ancak çıkıyor emdiği taraftan
Düzene mi girecek yetmeyecek mi bilmiyorum
Benim genelde gündüzleri uyanık kalıyor canımBen su veriyorum arada...kizlar bebeğim uyumuyor 9 saat uyumadı mesela dün.. ne yapmalıyım.bu normal mi
K Koala_anne @dilekylmz22 G Gulum80umudunu-kaybetme
Dün ne yedin mesela. Yediğin şeyler de önemli. Tarcın zencefil zerdeçal sütü kurutuyor galiba. Gaz problemin yoksa bulgur pilavı ise yarıyor. Ceviz ye tahin pekmez ye sütü yağlı yapıyor kalitesini arttırıyor.3-4gün sert sertti bende tamam artık geldi sütüm dedim
Dün bir yumuşadı ve azaldı
Sağdığımda da az çıktı
Bebişim 32günlük
Gündüz çok sağım yapamadım uyanık olduğu ve emdiği için
Gece sağıcam yine kalanı da 5-10cc ancak çıkıyor emdiği taraftan
Düzene mi girecek yetmeyecek mi bilmiyorum
Peki her öğünde bir memeyi mi vereyimHiç yetmeyecek deme canım. Düzene girecek inşallah. Benim çok sıkıntılı oldu. Nerdeyse mastit oluyordum o kadar açıyordu ki. Ateş yapmıştı sağa sola dönüp yatamıyodum acıdan. Bebegim ememiyordu. Sağarak boşalırım sütü bu kez sütüm azaldi mama verdim. Ama bebek büyüdükçe daha çok emiyor. O emdikçe süt artıyor. Sonra bi bakmışsın düzene girmis.
Ben su veriyorum arada...kizlar bebeğim uyumuyor 9 saat uyumadı mesela dün.. ne yapmalıyım.bu normal mi
4hafta yazıyo benimkinde
Aptamil var bende
Kullanmıyorum ama ihtiyacım olacak sanki
4 hafta icinde tuketmelisin kalinca kullanma direk cope.yaptign mamayi 1 saat falan bekletme icmiyosa cope
Peki her öğünde bir memeyi mi vereyim
Diğerini asla emmiyor uyuyor
Bu sefer de bir meme 4 saat beklemiş oluyor
Sağayım desem ne zaman uyanacağı belli olmuyor
4 saat bekletmek sıkıntı yaratır
Benim de bazen uyuyor diğerini sonra veriyorum canım. Neden problem olsun ki. Ama en az 15 dk emzirmek lazimmis. Asıl yağlı olan süt arka taraftaymış canim
kaka yapmıyor o inlemeden sonra ama belirli bi kabizlgmz var ve gaz sıkıntımıza oluyo cogu zaman ondan mi dersin.Evet oluyo bizim de. Galiba tuvaletini yapiyor
olsun bisey olmaz bende attim oyle cok mama denerken25 gn oldu cnm cöpe gtcek malesf
Ondan olabilir gibi. Ama anormal bi durum değil öyle sesler çıkarması. Bizimki de öyle canimkaka yapmıyor o inlemeden sonra ama belirli bi kabizlgmz var ve gaz sıkıntımıza oluyo cogu zaman ondan mi dersin.
Kuzum kimi bebekde etki yapmıyor ama ben 3.kızım da prima yeni doğan almıştım beyaz paket olandan bitince eşim primanın yeşil paketinden almış acil kullanmak zorunda kaldım aynı marka olduğu halde kızın altı resmen iki bezde delik deşik olmuştu, ama bilemiyorum canım belki etkilenir belki etkilenmez her bebek farklı inanki bu beğimdede normalde pişik yoktu eşim yineee ıslak mendil yanlış almış yine mecbur kullandım o yüzden çok kötü oldu kuzumun altı etkileniyorlar genellikleBzde daha olmadı pişk cok sukr zeytnyagı kullanıyotm.. bısey sorcm canm sana bı poset bez var prıma onu kullansam pişk olrmu nrmaldr sleepy kullanıyorm prıma btsn dıye bıtene kadr kullansam snra sleepye doncem bez desklıgı pısık yapar dıye okmstm ama
Senin bebek ne kadarlık dı canım, bide uyumadığında sakinmiydi ağladımı nasıldı durumuBen su veriyorum arada...kizlar bebeğim uyumuyor 9 saat uyumadı mesela dün.. ne yapmalıyım.bu normal mi
Geçmiş olsun bu lohusalıkta başımıza gelmeyen kalmadıKızlar çok hastayım.surekli başım dönüyor kulağım ugulduyor. Dünya kararıyor kroze giriyorum o an.olucem sanıyorum.doktora gidicem...cok zor çok.. Inşallah kötü bsiey çıkmaz
Bazı mamalar kabızlık yapıyor hipp yağlı bi mama dene istersen sma için bazıları kabız yaptı yazmıştı ben yeni dogdugu zaman süt gelene kadar 3 gün sma kullandım anne sütüne en yakın mama diye araştırmıştımbenim bebi surekli gaz cikariyo alttan ustten ozellikle alttan.ama cikardigi halde hala gaxi varmis gibi agliyo ikiniyo.uyurken inliyo uyur uyanik hep.masaj yapiyrm ihlamur rezene gaz ikaclari prebiyotik herseyi denedik yok geldi mi gaz nobeti cok zorlaniyo.mamadan midr dersiniz mamayi mi degistrlm bi kullanmadigm hipp ile sma kaldi hangisi iyidr ki.o ole ikindikca agliycagm cikiyo bugun kaka yapti kabiz tabi tas gibi kakasi yavrum ikinmaktan bogaxi yirtlcakti.
43 günlük canım...bazen çok ağlıyor bazen sakın bakıyor etrafaSenin bebek ne kadarlık dı canım, bide uyumadığında sakinmiydi ağladımı nasıldı durumu
olsun bisey olmaz bende attim oyle cok mama denerken
Yok canim tsh normal çıktı karaciger enzimleriyle alakaliymis bizim kızımla aramızda kannuyusmazligi var onla alakalı olabilirmiş bir hafta içinde eğer yüksek çıkarsa arayacaklarmis ondan sonra ondan sonra adana balcaliya sevk edeceklermis insallah tekrar aramazlarTsh mı yuksek hangi degeri bizimde tsh ilk kontrolunde yuksek çıkmıştı 10 gun sonraya telrar bakalim diye çağırmıştı topuk kanında bişey cikarsa arayacaz demistiler
Insalah canim kızıma gelecek olan hstalik bana gelsin ben çekerim de o daha minicik çekmesin hastalıkinsallah cnm bir problem cikmaz Allaha emanet yavrularimiz.
5. Günü topuk kani alındığında sariligimiz vardı canim insallah ondan öyle yüksek cikmistir sonuçtan sefer yüksek çıkmaz kendimi avutuyorum böyle küçük şeylerle değilse bir hafta nasıl.geçer delirmemek için direniyprum üstüne BI de çok.kötü gribim bulasacak diye korkuyorumKaraciğer enzimleri sarılık nedeniyle değişirde ondan sandım canım geçmiş olsun sen güzel düşün ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?