2017 Aralık Anneleri

Canım çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin Kıyamam kuzular hasta olmasın. Merak etme.her şeyin de çaresi var sen güçlü ol bebegin de güçlü olsun
Çok sağol canim insalah sonuçlar yüksek çıkmaz tek tesellim o kendimi test yanlıştı belki de diye teselli ediyorum değilse stres uykusuzluk üstüne Bu BI de grip eklendi dayanmaya calisiyorum

Insalah canim kızıma gelecek olan hstalik bana gelsin ben çekerim de o daha minicik çekmesin hastalık

canim benim oyle deme ne sana birsey olsun nede bebegine sana birsey olsa kim ilgilenecek o minigin sana ihtiyaci var rabbim yar ve yardimcin olsun gonlunu ferah tut dua et bolca hic ummadigin anda vermedimi yaradan sana kuzunu Allahin izniyle sonuclarda temiz cikacak ben inaniyorum dualarim sizinle

Evet canim onun için kizim benim küçük mucizem ne bilim canim ya küçücük bedeniyle nasil cekeeck yavrum ama güçlü olmam lazım ben inanıyorum allahın.izniyle sonuçlar temiz çıkacak çok saol canim allah razı olsun yuce rabbim kimseyi evladiyla sinamasin insallah

cnm eğer sadece anne sütü alıyosa su verme ama mama içiyosa doktoruna sor

Amin canim benim

Sen ne sıkıntılar atlattn canım benim bunu da atlatacaksn ins. Allah in izniule

Dilekcim bizim de oyle.Buyuk insan gibi gaz cıkaryr.O kadar gazi nasil biriktryr yavrum Bugun agladim.Ne zmn gececek bunlar ya.Hic rahati yok.

Sen ne sıkıntılar atlattn canım benim bunu da atlatacaksn ins. Allah in izniule
Inşallah canim insalah hamileyken cektiklerim neyse de şimdi yavrumun yasadiklari biraz ağır geldi sarılık dehidrasyon atesi kuvez derken bide şimdi kistik fibrozis şüphesi binde bir görülen bir hastalık allahın d ermansiz dert vermesin hayirlisiyla sonuclari temiz ciksinda ben böyle uzuldugumle kalayim

Kzlar benm makatta catlak oldu galıba acıyo ve peceteye kan bulasıuo bı damla basına helen varmı korkuyom ben

Benım canım daha oncde olmstu bıkac ay once
Bende de oldu dogumdan sonra sezeryan nedeniyle bir süre kabızlık sorunu yaşadım. Zamanla kendi kendine geçti. Otururken bile ağrıyordu tuvalete giserken ağrıyordu. Birkac gün içinde geçer. Çok rahatsız olursan kantaron yağı galan varsa sür canım.

Tuvalette canım yanıyo nrmalde ykta haff kabzlık var ewet ınsallah gecer

Tuvalette canım yanıyo nrmalde ykta haff kabzlık var ewet ınsallah gecer
Benim de oldu cnm..hamileyken içtiğim kan hapı kabızlığı yumuşatıyordu bir iki gün içtin düzelmişti bıraktım bugün sabah yine zorlandım..ilk doğumumda da olmuştu..

Cnm benim Rabbim kimseye dermansız dert vermesin..evlatlarıyla sınamasın..inş bişey çıkmaz..bizim hemşire topuk kanını alırken bişey çıkarsa da korkma tedavisi olan hastalıklar bunlar demişti..sen gönlünü ferah tut dua et allah büyük cnm

Kizlar bu gun normal.dogum yapali 18 gun oldu dikislarim hala dusmedi birde kanamam 2.gun azsa 3 gun bariz cogaliyor baya baya kanamam oluyor sonra yine azaliyor ben anlamadim sizdede boyle artip artip azaliyormu yoksa hep aynimi.geliyor merak ettimde

Benimde aynı hala düşmeyen dikislerim var 18 gün oldu yeni artırdıklarım hariç.kanamada oyle oluyo diyorum tam bitiyo galiba çok azaldı sonra tekrar artıyo boyle kanama gibi degilde açık kırmızı değişik

Su bir hafta 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum kizimin uyuduğu zamanlar kafamı başka seylerle uğraşmaya çalışıyorum tek tesellim sağlık ocağında topuk kani alındığında hem a tesimiz vardı hemde sariligimiz yüksekti belki bunun için sonuçlar yanlış çıkmıştır yüce raabbime emanet yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…