• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

İşte canım krem bu çok iyi geliyor şiddetle tavsiye ederim taş çatlasa 3 günde biey kalmıyor pişik anında bile rahat ediyor canı acımıyor yani bebeğin
Tamam canım bugün aldım kullanmaya basladım fiyatı da cok uygun tekrar tesekkur ederim:)

Kanlı mıydı her defasında, benim de gün içinde benzer akıntım devam ediyor .
Yok kimisi kanlıydı kimisi seffafimsi beyazimsiydi. Ve normal akintim da hep vardı. Ama Nisan jöle gibiydi. Haftan iyi canim aslinda. Ben 36+4 de dogurdum Allaha sukur hic bir problemi olmadi bebegimin. Kasilman var mi peki

Kızlar bebeğinizi su veriyo musunuz. Herkes su ver diyo ben vermek istemiyorum hiç de vermedim. Bir de bazen yediğini kusuyor. Ne yapmak lazım bu kusma olaylarına. Bir de benin kiz 2 aylık. Yavaş yavaş dışarı çıkarıyorum artık hava güzelse eşimle yemeğe falan çıkıyoruz kızı alip. Çıkarmamalı miyim acaba 2 aylık bebek çıkar mi dışarı

Yok kimisi kanlıydı kimisi seffafimsi beyazimsiydi. Ve normal akintim da hep vardı. Ama Nisan jöle gibiydi. Haftan iyi canim aslinda. Ben 36+4 de dogurdum Allaha sukur hic bir problemi olmadi bebegimin. Kasilman var mi peki
Anladım , dün gece bel ağrımla birlikte vardı . Ama bu gün içinde hiç olmadı, hep yatıyorum zaten. Haftamdan geri bebek 1 hafta, o yüzden can sıkıntısı

Kızlar bebeğinizi su veriyo musunuz. Herkes su ver diyo ben vermek istemiyorum hiç de vermedim. Bir de bazen yediğini kusuyor. Ne yapmak lazım bu kusma olaylarına. Bir de benin kiz 2 aylık. Yavaş yavaş dışarı çıkarıyorum artık hava güzelse eşimle yemeğe falan çıkıyoruz kızı alip. Çıkarmamalı miyim acaba 2 aylık bebek çıkar mi dışarı

Her kafadan ayrı ses cıkıuo bu bebek yetstrmek konusunda.. ben vermıyorm su duydugum bıldıgım anne sutunden alrms ek gıdaya gecene kadr suya gerk yk dıye blıyorm

Kzlar evolvıa mama var actık bı okı kere kullandık ne kadr sure bekleyebılr bu mama ne zamana kadr kullanabılrm herk olmuyo su an cok sukr ama ne zaman atmam gerekır

İşte canım krem bu çok iyi geliyor şiddetle tavsiye ederim taş çatlasa 3 günde biey kalmıyor pişik anında bile rahat ediyor canı acımıyor yani bebeğin

Bzde daha olmadı pişk cok sukr zeytnyagı kullanıyotm.. bısey sorcm canm sana bı poset bez var prıma onu kullansam pişk olrmu nrmaldr sleepy kullanıyorm prıma btsn dıye bıtene kadr kullansam snra sleepye doncem bez desklıgı pısık yapar dıye okmstm ama

Canım sormuş muydum hatırlamıyorum bebegin lac günlük. Ilk 1 ay tam düzene oturamayabiliyor süt üretimi. Ben fırsat buldukça sağıyorum. Kızım uzun uykuya dalmışsa ve dışarı çıkmam gerekiyorsa ikisini de sağıyorum. Ya da gece kızım emdikten sonra o uyuduğunda kalanını sağıyorum. Merak etme düzene girecek. Yumuşak olması süt olmadığı anlamına gelmiyor.
3-4gün sert sertti bende tamam artık geldi sütüm dedim
Dün bir yumuşadı ve azaldı
Sağdığımda da az çıktı
Bebişim 32günlük
Gündüz çok sağım yapamadım uyanık olduğu ve emdiği için
Gece sağıcam yine kalanı da 5-10cc ancak çıkıyor emdiği taraftan
Düzene mi girecek yetmeyecek mi bilmiyorum

Ben doktora sormuştum su önermedi
Hatta mama versem bile önermedi ki senin bebiş anne sütü alıyor

Anladım , dün gece bel ağrımla birlikte vardı . Ama bu gün içinde hiç olmadı, hep yatıyorum zaten. Haftamdan geri bebek 1 hafta, o yüzden can sıkıntısı
Hiç üzülme sakın artık doğsa bile hiçbirşey olmaz merak etme. Inşallah bekler haftasını ama beklemese bile bisey olmaz artık. Doktoruna söyle yine de gerci soylemissindir

Back