2017 Aralık Anneleri

Medela ile ilgili cok iyi cekiyr ama acıtyr diyrlar.Avent alıcam herhalde canım
Bendeki de çekim modu acıtıyor ve çok çıkmıyor
Sert olması lazım belki onda sağmak için
Masaj modunda güzel çekiyorum ama uzun sürüyor o da

Maşallah canım. Bence bölme büyüyor sonuçta. İçer rahatsızlıkla bi içişe. Nasıl arttırdın sütünü? Ne yiyorsun?
Su icme programi indirdim 3-4 litre su iciyorum ve yarisı kaynar suyla karistiriyorum hafif sicak su iciyorum. Bana pekmezli yumurta dogme çorbası ve kırmızı et iyi geliyor. Sagdiktan sonra da hep o kadar fazla sutum gelmedi. Az evvel mama verdim bebek memede fazla kalinca. 60 cc yi zor içti. Ama hep memede uyuyan çocuk uyumadı mamadan sonra.

DIlınde bıraz beyazlık var ama pamukcuk olmca acır aglar dımı o beyazlık pamuckukmu yksa
bzımkı yanaklara da atmıs canm dılınde az bısey varsa ı rahat emıypsa sıkıntı yok bizimki meme agzındayliken öyle bı aglıyo ıcım yanıyo

Saol canim herwood insallah sonuçlar hatalıdır bir hafta sonra belli olacak yüksek çıkarsa araştırmaya sevk edeceklermis ter testi falan yapilacakmis

Kızlar çok hastayım.surekli başım dönüyor kulağım ugulduyor. Dünya kararıyor kroze giriyorum o an.olucem sanıyorum.doktora gidicem...cok zor çok.. Inşallah kötü bsiey çıkmaz

Canım çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin Kıyamam kuzular hasta olmasın. Merak etme.her şeyin de çaresi var sen güçlü ol bebegin de güçlü olsun

Canım sormuş muydum hatırlamıyorum bebegin lac günlük. Ilk 1 ay tam düzene oturamayabiliyor süt üretimi. Ben fırsat buldukça sağıyorum. Kızım uzun uykuya dalmışsa ve dışarı çıkmam gerekiyorsa ikisini de sağıyorum. Ya da gece kızım emdikten sonra o uyuduğunda kalanını sağıyorum. Merak etme düzene girecek. Yumuşak olması süt olmadığı anlamına gelmiyor.

kizlar benimde bir sorum var benim kiz buyuk tuvaletini sivi seklinde ve acik kahve renginde bana gore normal ama bu gun ablam geldi cırcır bu dedi sizin nasil

kizlar benimde bir sorum var benim kiz buyuk tuvaletini sivi seklinde ve acik kahve renginde bana gore normal ama bu gun ablam geldi cırcır bu dedi sizin nasil
Benim de öyle canım. Cırcır falan değil bebeklerin kakası öyle olur. Ilk zamanlar daha da sıvıydı. Bebek bezi reklamlarında sıvı kalayı emer diyor. Ilk zamanlar kakasi sıvı oluyor. Doktora ishal mi diye sordum değil dedi. Ishal olduğu galiba kopuklenmisse rengi degisikse falan anlaşılıyor.

Kanlı mıydı her defasında, benim de gün içinde benzer akıntım devam ediyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…