Tamam canım bugün aldım kullanmaya basladım fiyatı da cok uygun tekrar tesekkur ederim:)İşte canım krem bu çok iyi geliyor şiddetle tavsiye ederim taş çatlasa 3 günde biey kalmıyor pişik anında bile rahat ediyor canı acımıyor yani bebeğin
Rica ederim canım şifa olsun inşAllah bebeğine❤Tamam canım bugün aldım kullanmaya basladım fiyatı da cok uygun tekrar tesekkur ederim:)
Yok kimisi kanlıydı kimisi seffafimsi beyazimsiydi. Ve normal akintim da hep vardı. Ama Nisan jöle gibiydi. Haftan iyi canim aslinda. Ben 36+4 de dogurdum Allaha sukur hic bir problemi olmadi bebegimin. Kasilman var mi pekiKanlı mıydı her defasında, benim de gün içinde benzer akıntım devam ediyor .
bzımkı yanaklara da atmıs canm dılınde az bısey varsa ı rahat emıypsa sıkıntı yok bizimki meme agzındayliken öyle bı aglıyo ıcım yanıyo
O pamukçuk değil canım pamukçuk damakta küçük dile doğru diş etlerinde ve iç yanaklarda okur dildeki süt kalıntısı
Anladım , dün gece bel ağrımla birlikte vardı . Ama bu gün içinde hiç olmadı, hep yatıyorum zaten. Haftamdan geri bebek 1 hafta, o yüzden can sıkıntısıYok kimisi kanlıydı kimisi seffafimsi beyazimsiydi. Ve normal akintim da hep vardı. Ama Nisan jöle gibiydi. Haftan iyi canim aslinda. Ben 36+4 de dogurdum Allaha sukur hic bir problemi olmadi bebegimin. Kasilman var mi peki
Kızlar bebeğinizi su veriyo musunuz. Herkes su ver diyo ben vermek istemiyorum hiç de vermedim. Bir de bazen yediğini kusuyor. Ne yapmak lazım bu kusma olaylarına. Bir de benin kiz 2 aylık. Yavaş yavaş dışarı çıkarıyorum artık hava güzelse eşimle yemeğe falan çıkıyoruz kızı alip. Çıkarmamalı miyim acaba 2 aylık bebek çıkar mi dışarı
İşte canım krem bu çok iyi geliyor şiddetle tavsiye ederim taş çatlasa 3 günde biey kalmıyor pişik anında bile rahat ediyor canı acımıyor yani bebeğin
3-4gün sert sertti bende tamam artık geldi sütüm dedimCanım sormuş muydum hatırlamıyorum bebegin lac günlük. Ilk 1 ay tam düzene oturamayabiliyor süt üretimi. Ben fırsat buldukça sağıyorum. Kızım uzun uykuya dalmışsa ve dışarı çıkmam gerekiyorsa ikisini de sağıyorum. Ya da gece kızım emdikten sonra o uyuduğunda kalanını sağıyorum. Merak etme düzene girecek. Yumuşak olması süt olmadığı anlamına gelmiyor.
4 hafta icinde tuketmelisin kalinca kullanma direk cope.yaptign mamayi 1 saat falan bekletme icmiyosa copeKzlar evolvıa mama var actık bı okı kere kullandık ne kadr sure bekleyebılr bu mama ne zamana kadr kullanabılrm herk olmuyo su an cok sukr ama ne zaman atmam gerekır
4hafta yazıyo benimkindeKzlar evolvıa mama var actık bı okı kere kullandık ne kadr sure bekleyebılr bu mama ne zamana kadr kullanabılrm herk olmuyo su an cok sukr ama ne zaman atmam gerekır
Ben doktora sormuştum su önermediKızlar bebeğinizi su veriyo musunuz. Herkes su ver diyo ben vermek istemiyorum hiç de vermedim. Bir de bazen yediğini kusuyor. Ne yapmak lazım bu kusma olaylarına. Bir de benin kiz 2 aylık. Yavaş yavaş dışarı çıkarıyorum artık hava güzelse eşimle yemeğe falan çıkıyoruz kızı alip. Çıkarmamalı miyim acaba 2 aylık bebek çıkar mi dışarı
Hiç üzülme sakın artık doğsa bile hiçbirşey olmaz merak etme. Inşallah bekler haftasını ama beklemese bile bisey olmaz artık. Doktoruna söyle yine de gerci soylemissindirAnladım , dün gece bel ağrımla birlikte vardı . Ama bu gün içinde hiç olmadı, hep yatıyorum zaten. Haftamdan geri bebek 1 hafta, o yüzden can sıkıntısı
vallah bizimkide dun gece öyleydi.zorla uyudu sabaha karsi.gazi olablr karni ac olabkr huzursuzlktam yapar.bide buyyme atagi olurmus huylar degisirms ondan olablr.seçenek cok bende bulamadm sebebiniBen su veriyorum arada...kizlar bebeğim uyumuyor 9 saat uyumadı mesela dün.. ne yapmalıyım.bu normal mi
K Koala_anne @dilekylmz22 G Gulum80umudunu-kaybetme
Rezene cayi içsen acaba bebeğinin rahat uyumasına yarar miBen su veriyorum arada...kizlar bebeğim uyumuyor 9 saat uyumadı mesela dün.. ne yapmalıyım.bu normal mi
K Koala_anne @dilekylmz22 G Gulum80umudunu-kaybetme
Evet oluyo bizim de. Galiba tuvaletini yapiyorya kizlar sizin bebiler uyurken inleme oluyi mu.yorulmuş inlermis gibi nefes aliyo iki uv gundr farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?