- 19 Ocak 2011
- 694
- 262
- 103
evet canımElektrikli mi canım sağma pompanız
Canım ellerini battaniyenin içine sok kundak gibi ellerinden korkuyorlar sıçrayınca dene uyur
Ben manuel kullanıyorum da cok fayda göremedim sanki. Elektrikli daha verimlidir herhalde di mi?evet canım
kesinlikle canım manuelle sağıyorum çok çok az çıkıyor elektrıklıyle sağıyorum 4 katı çıkıyorBen manuel kullanıyorum da cok fayda göremedim sanki. Elektrikli daha verimlidir herhalde di mi?
Hangi marka canım?kesinlikle canım manuelle sağıyorum çok çok az çıkıyor elektrıklıyle sağıyorum 4 katı çıkıyor
onu da yapıyorum canm sende ıse yaradımıKarbonatlı suyla goğs ıcumuu sılıyom ben koala anne demştı
onu da yapıyorum canm sende ıse yaradımı
Kizlar duaniza ihtiyacım var Ne olursunuz kizim için dua edin sağlık ocağından aradılar karaciger enzim değerleri yüksek çıkmış tekrar topuk kani alacaklar dua edin tekrar topuk kani alacaklar artık dayanamıyorum ben
Olumsuz düşünme canım benimde bazen o kadar bile gelmiyor gün gün değişik oluyor ben çok kayısı suyu içtiğimde bide su çoğalıyor ama dediğim gibi göğüsler yumuşaksa bile inan süt oluyor zaten göğüs sertliği ilk 40 da olur ilerleyen zamanlarda hep yumuşak olacak ama süt üretimi devam edecek artık bebek emdiğinde süt inecek göğüse ve ilk bir dk bebek çekecek memeden sütü sonrasında süt gelecek bu sistem böyle canım benim sen de göreceksin bak şimdi ufak olduklarından daha çeneleri güçsüz ama biraz daha büyüsünler bak süt olayınıda yine bebekler sisteme sokacakSenin çok iyi emdiğinden 25 çıkıyorsa
Benim de geçen 40çıkmıştı emdiğinden
Emmediğinden 80
Neden azaldı anlamadım
Şimdi 2 saat bekledim emmediği 30fln çıktı
Çok zor bu süt işi
Benim bi düzene giremicek galiba
Ayy kuzum yaa haberdar et nasıl olur yaa sarılık tekrarlamaz!Kizlar duaniza ihtiyacım var Ne olursunuz kizim için dua edin sağlık ocağından aradılar karaciger enzim değerleri yüksek çıkmış tekrar topuk kani alacaklar dua edin tekrar topuk kani alacaklar artık dayanamıyorum ben
İşte canım süt geliyor doluyor kanallara o sızlama o hatta ona derler sütüm iniyır diye bu güzel bir şeyBir de sağdıktan 2 saat sonra falan bir sızı geliyor memeden uçlarıa doğru
Süt kanalları ile ilgili mi acaba?
Daha önce olmuyordu
Koala anne de bu kremi önerdi bende alıp kullanayım bakalım inşallah işe yarar cevabın için tesekkur ederim canım
Bende baby plus un çiftli elektrikli pompası varkızlar bana elektrikli süt pompası tavsiyesinde bulunur musunz? Medela mı avent mi? Bi de ameda diye bi marka duydum. hangisini alsam acaba?
Canım bak soğuk hava makinasını şiddetle tavsiye ediyorum mutlaka yattığı odada bulunsun ben doğdu doğalı bi kere bile burnunu temizlemedim Elhamdülillah, ve tıkanırsa şayet büyük cam şişede serum fizyoloji var üstünde enjektör hep takılı en küçük boyundan şırınga yani, ben hep o yöntemi kullandım şırıngayı tamamen dolduruyorum fizyolojik su ile iğnesinden çıkarıp yatısını bi burun deliğine diğer yarısınıda diğer burun deliğine yüz üstü tutuyorum ve bütün hepsi temizleniyor bunu bana bi prof önermişti gerçektende çok iyi geliyor çünkü o minik tüpte satılanlar bi işe yaramıyor tabi ilk başta korkabilirsin bunu bi dr a sor nasıl yapabilirim diye ben artık uzman oldun kızçelerden, ama soğuk hava makinasını gerçekten edinin yatmadan 15 dk bide sabah 15 dk odanın nemini dengelesinSlm kızlar benim bebeğimin burnu akıyor bronşları falan kapalı gibi geliyor zor nefes alıyor yavrum ilaç kullanmak istemiyorum ne yapabilirim K Koala_anne ne diyorsun
O pamukçuk değil canım pamukçuk damakta küçük dile doğru diş etlerinde ve iç yanaklarda okur dildeki süt kalıntısıDIlınde bıraz beyazlık var ama pamukcuk olmca acır aglar dımı o beyazlık pamuckukmu yksa
Medela ile ilgili cok iyi cekiyr ama acıtyr diyrlar.Avent alıcam herhalde canımBende baby plus un çiftli elektrikli pompası var
çekim kısmında sağma yapamıyorum
Masaj modu var onda sağabiliyorum
10 farklı ayarı varmış sözde ama 1 tane kullanıyorum ben
Avent fln daha iyidir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?