• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

3-4gün sert sertti bende tamam artık geldi sütüm dedim
Dün bir yumuşadı ve azaldı
Sağdığımda da az çıktı
Bebişim 32günlük
Gündüz çok sağım yapamadım uyanık olduğu ve emdiği için
Gece sağıcam yine kalanı da 5-10cc ancak çıkıyor emdiği taraftan
Düzene mi girecek yetmeyecek mi bilmiyorum
Hiç yetmeyecek deme canım. Düzene girecek inşallah. Benim çok sıkıntılı oldu. Nerdeyse mastit oluyordum o kadar açıyordu ki. Ateş yapmıştı sağa sola dönüp yatamıyodum acıdan. Bebegim ememiyordu. Sağarak boşalırım sütü bu kez sütüm azaldi mama verdim. Ama bebek büyüdükçe daha çok emiyor. O emdikçe süt artıyor. Sonra bi bakmışsın düzene girmis.

3-4gün sert sertti bende tamam artık geldi sütüm dedim
Dün bir yumuşadı ve azaldı
Sağdığımda da az çıktı
Bebişim 32günlük
Gündüz çok sağım yapamadım uyanık olduğu ve emdiği için
Gece sağıcam yine kalanı da 5-10cc ancak çıkıyor emdiği taraftan
Düzene mi girecek yetmeyecek mi bilmiyorum
Dün ne yedin mesela. Yediğin şeyler de önemli. Tarcın zencefil zerdeçal sütü kurutuyor galiba. Gaz problemin yoksa bulgur pilavı ise yarıyor. Ceviz ye tahin pekmez ye sütü yağlı yapıyor kalitesini arttırıyor.

Hiç yetmeyecek deme canım. Düzene girecek inşallah. Benim çok sıkıntılı oldu. Nerdeyse mastit oluyordum o kadar açıyordu ki. Ateş yapmıştı sağa sola dönüp yatamıyodum acıdan. Bebegim ememiyordu. Sağarak boşalırım sütü bu kez sütüm azaldi mama verdim. Ama bebek büyüdükçe daha çok emiyor. O emdikçe süt artıyor. Sonra bi bakmışsın düzene girmis.
Peki her öğünde bir memeyi mi vereyim
Diğerini asla emmiyor uyuyor
Bu sefer de bir meme 4 saat beklemiş oluyor
Sağayım desem ne zaman uyanacağı belli olmuyor
4 saat bekletmek sıkıntı yaratır mı sence canım

Peki her öğünde bir memeyi mi vereyim
Diğerini asla emmiyor uyuyor
Bu sefer de bir meme 4 saat beklemiş oluyor
Sağayım desem ne zaman uyanacağı belli olmuyor
4 saat bekletmek sıkıntı yaratır
Benim de bazen uyuyor diğerini sonra veriyorum canım. Neden problem olsun ki. Ama en az 15 dk emzirmek lazimmis. Asıl yağlı olan süt arka taraftaymış canim

Bzde daha olmadı pişk cok sukr zeytnyagı kullanıyotm.. bısey sorcm canm sana bı poset bez var prıma onu kullansam pişk olrmu nrmaldr sleepy kullanıyorm prıma btsn dıye bıtene kadr kullansam snra sleepye doncem bez desklıgı pısık yapar dıye okmstm ama
Kuzum kimi bebekde etki yapmıyor ama ben 3.kızım da prima yeni doğan almıştım beyaz paket olandan bitince eşim primanın yeşil paketinden almış acil kullanmak zorunda kaldım aynı marka olduğu halde kızın altı resmen iki bezde delik deşik olmuştu, ama bilemiyorum canım belki etkilenir belki etkilenmez her bebek farklı inanki bu beğimdede normalde pişik yoktu eşim yineee ıslak mendil yanlış almış yine mecbur kullandım o yüzden çok kötü oldu kuzumun altı etkileniyorlar genellikle

benim bebi surekli gaz cikariyo alttan ustten ozellikle alttan.ama cikardigi halde hala gaxi varmis gibi agliyo ikiniyo.uyurken inliyo uyur uyanik hep.masaj yapiyrm ihlamur rezene gaz ikaclari prebiyotik herseyi denedik yok geldi mi gaz nobeti cok zorlaniyo.mamadan midr dersiniz mamayi mi degistrlm bi kullanmadigm hipp ile sma kaldi hangisi iyidr ki.o ole ikindikca agliycagm cikiyo bugun kaka yapti kabiz tabi tas gibi kakasi yavrum ikinmaktan bogaxi yirtlcakti.

Kızlar çok hastayım.surekli başım dönüyor kulağım ugulduyor. Dünya kararıyor kroze giriyorum o an.olucem sanıyorum.doktora gidicem...cok zor çok.. Inşallah kötü bsiey çıkmaz
Geçmiş olsun bu lohusalıkta başımıza gelmeyen kalmadı
benim bebi surekli gaz cikariyo alttan ustten ozellikle alttan.ama cikardigi halde hala gaxi varmis gibi agliyo ikiniyo.uyurken inliyo uyur uyanik hep.masaj yapiyrm ihlamur rezene gaz ikaclari prebiyotik herseyi denedik yok geldi mi gaz nobeti cok zorlaniyo.mamadan midr dersiniz mamayi mi degistrlm bi kullanmadigm hipp ile sma kaldi hangisi iyidr ki.o ole ikindikca agliycagm cikiyo bugun kaka yapti kabiz tabi tas gibi kakasi yavrum ikinmaktan bogaxi yirtlcakti.
Bazı mamalar kabızlık yapıyor hipp yağlı bi mama dene istersen sma için bazıları kabız yaptı yazmıştı ben yeni dogdugu zaman süt gelene kadar 3 gün sma kullandım anne sütüne en yakın mama diye araştırmıştım

Tsh mı yuksek hangi degeri bizimde tsh ilk kontrolunde yuksek çıkmıştı 10 gun sonraya telrar bakalim diye çağırmıştı topuk kanında bişey cikarsa arayacaz demistiler
Yok canim tsh normal çıktı karaciger enzimleriyle alakaliymis bizim kızımla aramızda kannuyusmazligi var onla alakalı olabilirmiş bir hafta içinde eğer yüksek çıkarsa arayacaklarmis ondan sonra ondan sonra adana balcaliya sevk edeceklermis insallah tekrar aramazlar

Karaciğer enzimleri sarılık nedeniyle değişirde ondan sandım canım geçmiş olsun sen güzel düşün ❤
5. Günü topuk kani alındığında sariligimiz vardı canim insallah ondan öyle yüksek cikmistir sonuçtan sefer yüksek çıkmaz kendimi avutuyorum böyle küçük şeylerle değilse bir hafta nasıl.geçer delirmemek için direniyprum üstüne BI de çok.kötü gribim bulasacak diye korkuyorum

Back