- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Banyo yaptırdığımız geceydi cnm haftada 2-3 defa yıkıyrz.. annem kaynanam yardım ediyorlar duşunda yoksa küçücük Bebişi yıkıyamzdm
Kizlar duaniza ihtiyacım var Ne olursunuz kizim için dua edin sağlık ocağından aradılar karaciger enzim değerleri yüksek çıkmış tekrar topuk kani alacaklar dua edin tekrar topuk kani alacaklar artık dayanamıyorum ben
rezene cayi yap hem kendin iç hem bi kac kasik bebiye ver ben bugun ole yapcam.vise uyutuyo o damlalar onu farkettim vermedim bebiye iki gundr o kadr cok uyumuyo hatta dun gece asker etti bizi.aglamiyo ama uyumuyo da tavana bakiyoKızlar gaz damlalarınin ıkinmayı arttrdigını soylemissnz.Hakikaten dogru.Dün kendim ictim biogaiadan.O kadar cok baskı hissettim ki anlatamam.Beni bu kadar etkiledyse minikleri nasil etkiliyrdr kim bilir.Sadece kendim icicem olmazsa.Ben de vermicem bugun.
Kizlar bogazim ağrıyor emzirirken icebilecegimiz bitki çayları var mi
Canım yanlış çıkıyor bazen sonuçKizlar duaniza ihtiyacım var Ne olursunuz kizim için dua edin sağlık ocağından aradılar karaciger enzim değerleri yüksek çıkmış tekrar topuk kani alacaklar dua edin tekrar topuk kani alacaklar artık dayanamıyorum ben
Canım benimde sütüm azaldi sanki moralim bozuldu benimde emmediginden 30cc anca cıktıKaç saatte bir sağdığın önemli canım
Benim de bir iki gün semsertti doluydu hissedebiliyordum
Dün yumuşadı moralim bozuldu
Bu gece 2saatte bir düzenli emzirip sağdım
2 saatte bir sağınca emmediğinden 30 fln çıktı
3 saat beklesem daha bol olurdu herhalde
Bence kaç saatte bir sağdığımız da önemli
Bir de sağdıktan 2 saat sonra falan bir sızı geliyor memeden uçlarıa doğruCanım ben genelde emdiği göğsün dibinde kalanı sağıyorum oda 25 cc çıkıyor baktım karnı doymuş yumuşak olan göğsüde sağıyorum, yumuşak olsa bile süt geliyor biraz bekle sağarken 1 veya 2 dk sonra süt iniyor sen yumuşak olsada sağ süt iner
Koala anne de bu kremi önerdi bende alıp kullanayım bakalım inşallah işe yarar cevabın için tesekkur ederim canımCanım ben her alt açmada sudocrem sürüyodum ona ramen pişik oldu bi arkadaş trosyd diye bi krem verdi 2 gündür onu kullanıyoruz çok az bişey kaldı
Canım ellerini battaniyenin içine sok kundak gibi ellerinden korkuyorlar sıçrayınca dene uyurIkı gndr bebegm tam dalamıyo ıykuya nednkı alynı degstrıyorm bılcada emıyo gazıda cıkıho napcm baska ben dgru duzgn uyumadm ıkı gecedr
Herkeste aynı olacak diye bişey yok nişandan sonra haftalarca dogurmayanlar var panik olma hemen canımOyh deme, bnm için çok erken
80 hiç çıkmadı canım benden.senın masallah iyi.Gunduz cok az süt.Emerken kaç cekiyrlar mı merak edıyrm.Senin çok iyi emdiğinden 25 çıkıyorsa
Benim de geçen 40çıkmıştı emdiğinden
Emmediğinden 80
Neden azaldı anlamadım
Şimdi 2 saat bekledim emmediği 30fln çıktı
Çok zor bu süt işi
Benim bi düzene giremicek galiba
Kimyonlu olandan mı rezeneden mi vereyim?Bizimki uyumadıgı zamanlarda hep huzursuz. Nerde öyle sessiz sessiz yatıp tavana bakmak:)rezene cayi yap hem kendin iç hem bi kac kasik bebiye ver ben bugun ole yapcam.vise uyutuyo o damlalar onu farkettim vermedim bebiye iki gundr o kadr cok uyumuyo hatta dun gece asker etti bizi.aglamiyo ama uyumuyo da tavana bakiyo
Maşallah canım. Bence bölme büyüyor sonuçta. İçer rahatsızlıkla bi içişe. Nasıl arttırdın sütünü? Ne yiyorsun?Bebegimi emzirdim, hemen kahvaltımı yapıp göğsümü sağdım iki memeden 110cc süt çıktı. Bunu bölüp mü saklamalı böyle mi saklamalı bilemedim. 1 martta işe başlıyorum. Sağlık odağındaki ebe şimdiden saklamaya basla dedi. Dün de 125 cc sagdim ama bu defa bebem memede daha çok kaliyor. Doymuyor mu acaba?
bizimkide arada mizildaniyo ole hep sessiz bakmıyo.vallah hava sisli olmasaydi gece 4 te arabayla bile gezdrcktik uyusun diye :)) humananin rezenesi var bende ben ondan veriyodm arada simdi her gun vericem bir iki cay kasigi kadrKimyonlu olandan mı rezeneden mi vereyim?Bizimki uyumadıgı zamanlarda hep huzursuz. Nerde öyle sessiz sessiz yatıp tavana bakmak:)
hava soguk olmasa cogu kez ben bile düşünüyorum dışarı cıkarıp arabayla gezdirmeyi. Tamam canım vereyim hemen.bizimkide arada mizildaniyo ole hep sessiz bakmıyo.vallah hava sisli olmasaydi gece 4 te arabayla bile gezdrcktik uyusun diye :)) humananin rezenesi var bende ben ondan veriyodm arada simdi her gun vericem bir iki cay kasigi kadr
Elektrikli mi canım sağma pompanızCanım benimde sütüm azaldi sanki moralim bozuldu benimde emmediginden 30cc anca cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?