2017 Aralık Anneleri

Canım endıse etme hemen herseyn caresı tedavısı var smdı allahn ıznhle sen guclu durki bebegnde sendn guc alsın.. rabbım kolaylık versn feraha cıkarsın ınsallah

rezene cayi yap hem kendin iç hem bi kac kasik bebiye ver ben bugun ole yapcam.vise uyutuyo o damlalar onu farkettim vermedim bebiye iki gundr o kadr cok uyumuyo hatta dun gece asker etti bizi.aglamiyo ama uyumuyo da tavana bakiyo

Ikı gndr bebegm tam dalamıyo ıykuya nednkı alynı degstrıyorm bılcada emıyo gazıda cıkıho napcm baska ben dgru duzgn uyumadm ıkı gecedr

Canım yanlış çıkıyor bazen sonuç
İnşallah öyle bişeydir

Canım benimde sütüm azaldi sanki moralim bozuldu benimde emmediginden 30cc anca cıktı

Bir de sağdıktan 2 saat sonra falan bir sızı geliyor memeden uçlarıa doğru
Süt kanalları ile ilgili mi acaba?
Daha önce olmuyordu

Slm kızlar benim bebeğimin burnu akıyor bronşları falan kapalı gibi geliyor zor nefes alıyor yavrum ilaç kullanmak istemiyorum ne yapabilirim K Koala_anne ne diyorsun

80 hiç çıkmadı canım benden.senın masallah iyi.Gunduz cok az süt.Emerken kaç cekiyrlar mı merak edıyrm.

rezene cayi yap hem kendin iç hem bi kac kasik bebiye ver ben bugun ole yapcam.vise uyutuyo o damlalar onu farkettim vermedim bebiye iki gundr o kadr cok uyumuyo hatta dun gece asker etti bizi.aglamiyo ama uyumuyo da tavana bakiyo
Kimyonlu olandan mı rezeneden mi vereyim?Bizimki uyumadıgı zamanlarda hep huzursuz. Nerde öyle sessiz sessiz yatıp tavana bakmak:)

Bebegimi emzirdim, hemen kahvaltımı yapıp göğsümü sağdım iki memeden 110cc süt çıktı. Bunu bölüp mü saklamalı böyle mi saklamalı bilemedim. 1 martta işe başlıyorum. Sağlık odağındaki ebe şimdiden saklamaya basla dedi. Dün de 125 cc sagdim ama bu defa bebem memede daha çok kaliyor. Doymuyor mu acaba?

Maşallah canım. Bence bölme büyüyor sonuçta. İçer rahatsızlıkla bi içişe. Nasıl arttırdın sütünü? Ne yiyorsun?

Kimyonlu olandan mı rezeneden mi vereyim?Bizimki uyumadıgı zamanlarda hep huzursuz. Nerde öyle sessiz sessiz yatıp tavana bakmak:)
bizimkide arada mizildaniyo ole hep sessiz bakmıyo.vallah hava sisli olmasaydi gece 4 te arabayla bile gezdrcktik uyusun diye :)) humananin rezenesi var bende ben ondan veriyodm arada simdi her gun vericem bir iki cay kasigi kadr

bizimkide arada mizildaniyo ole hep sessiz bakmıyo.vallah hava sisli olmasaydi gece 4 te arabayla bile gezdrcktik uyusun diye :)) humananin rezenesi var bende ben ondan veriyodm arada simdi her gun vericem bir iki cay kasigi kadr
hava soguk olmasa cogu kez ben bile düşünüyorum dışarı cıkarıp arabayla gezdirmeyi. Tamam canım vereyim hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…