Bunu hic duymadim canim hic bilgim yok bu konud.Dr kontrolune gittiginde sor ona gore giy canim.Bende simdiden hamilelikte ypilabilecek sporlari arastiriyorum:)Ebru sallinin hamile pilates videosunu flan indirdim.Dr a sorup ona gore basliycam:)Bide birşey soracam benim basen problemim var termal tayt iyi geliyor ama zararlımı kullansanmmı?
Doktorum yarın sabaha gün verdi ilk kan testi için sabah 9'da sabırsızlıkla yarını bekliyorum ablam....Canım senden ne haber doktora gidecektin yaaa gittin mi?değerin kaç çıktı
Canım yarın cevap yazayım uzun uzun kasıklarımda ağrı var uyuyacam da kusura bakma tatlı güzel anne tatlı rüyalar iyi gecelerBunu hic duymadim canim hic bilgim yok bu konud.Dr kontrolune gittiginde sor ona gore giy canim.Bende simdiden hamilelikte ypilabilecek sporlari arastiriyorum:)Ebru sallinin hamile pilates videosunu flan indirdim.Dr a sorup ona gore basliycam:)
Olur mu canim ne kusuru:)İyi geceler sana ve bebisine guzel dusunceli anne.Allah a emanetsinCanım yarın cevap yazayım uzun uzun kasıklarımda ağrı var uyuyacam da kusura bakma tatlı güzel anne tatlı rüyalar iyi geceler
yok canim kırmızı kart gördüm dün:))Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah onu size sizi ona bağışlasın rabbim.
Canım keseyi gördüm?
Olsun canım üzülme vardır bunda da bir hayır.Sana bol bol dua edicem ama lütfen stres yapma kendine hem daha çok erken.yok canim kırmızı kart gördüm dün:))
Ayy canım günaydınBunu hic duymadim canim hic bilgim yok bu konud.Dr kontrolune gittiginde sor ona gore giy canim.Bende simdiden hamilelikte ypilabilecek sporlari arastiriyorum:)Ebru sallinin hamile pilates videosunu flan indirdim.Dr a sorup ona gore basliycam:)
Canım günaydın doktora gittin mi?Doktorum yarın sabaha gün verdi ilk kan testi için sabah 9'da sabırsızlıkla yarını bekliyorum ablam....
ben önceden adet felan hiç takip etmezdim..Olsun canım üzülme vardır bunda da bir hayır.Sana bol bol dua edicem ama lütfen stres yapma kendine hem daha çok erken.
Hobi edin bişeylerle uğraş.
Evet ablam qittim sonuç için bekliyorum elimde telefonlaCanım günaydın doktora gittin mi?
Ayyyyy yemin ederim bende çok heyecanlıyım Rabbim hayırlı ve güzel sonuç almamı nasip etsin ama tüp bebek tedavisinde lekelenme olumluymuş çok olmadığı süreceEvet ablam qittim sonuç için bekliyorum elimde telefonla
İnşallah ablam benim transferden sonra 3 qün kahverengi lekelenmem olmuştu ama bilmiyorum ki nasip doktoru bekliyorum....Ayyyyy yemin ederim bende çok heyecanlıyım Rabbim hayırlı ve güzel sonuç almamı nasip etsin ama tüp bebek tedavisinde lekelenme olumluymuş çok olmadığı sürece
Canım haber alır almaz yaz lütfenİnşallah ablam benim transferden sonra 3 qün kahverengi lekelenmem olmuştu ama bilmiyorum ki nasip doktoru bekliyorum....
Tamam ablamCanım haber alır almaz yaz lütfen
Ablam sonucumu simdi aldım 27.30 bhcg doktor biraz düşük dedi tekrar test yaptıracaqız inşallah olurEvet ablam qittim sonuç için bekliyorum elimde telefonla
Canım çok sevindim sakın moralini bozma bol bol dua et rabbim bebeşini sana bağışlasın bende dua edicem Rabbim yüzüne baksın inşallahAblam sonucumu simdi aldım 27.30 bhcg doktor biraz düşük dedi tekrar test yaptıracaqız inşallah olur
Mrb canım, hamilelik çok iyi bi sıkıntı yok çok şükür daha pek birşey anlamadım zaten :) ama ultrasonda görseydim içim daha bi rahat edecek. Cumartesi gününe randevu aldım inşallah keseyi olsun görebiliriz yaa.Doktora gittin mi?
Canım benim de ilk testim 27,2 çıktı. İkincisi 95,3 üçüncüsü 446,7 çıktı. Sonucun gayet güzel merak etme, önemli olan iki günde bir 2 kat artması. İnşallah senin de değerlerin katlanarak artmaya devam eder.Amin ablam amin Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin 2 qün sonra tekrar teste qideceqim Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?