Yerim onu ben Rabbin bizlerede nasip eder inşallah ne güzel bir duygu şu annelik:)Canim benim alerjim var kondoma o yzden mecbur geri cklme oluyor.Oglusumda cizgi film izliyor ayri odada tv yi actiriyor orda takiliyor:))
Canım şansa bırakma sende 3.adetten sonra başla:)Buarada canim senin dr demisya 2.adetten sonra basla diye.Benim 2.adetim bu ayin sonu yani 2 ay olmamis oluyor napsam ben acaba:)
İkili testim pazartesi inşallah bir de bende genetik bir rahatsızlık var muhtemelen cvs yapılacak bakalım Hakkı'mızda hayırlısıAminn Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Doktor kontrollerin nasıl geçiyor canım 2 li tarama testi yaptırdınmı
AMİNNN inşallah Rabbim bebeğini sana ve tüm anne adaylarına bağışlar:)İkili testim pazartesi inşallah bir de bende genetik bir rahatsızlık var muhtemelen cvs yapılacak bakalım Hakkı'mızda hayırlısı
Ayy tamam simdiden heyecanlandim:)Canım şansa bırakma sende 3.adetten sonra başla:)
Canım doktorun ne dedi bu konuda?Ayy tamam simdiden heyecanlandim:)
Tabiii ki haberdar ederim mutlakaAMİNNN inşallah Rabbim bebeğini sana ve tüm anne adaylarına bağışlar:)
Canım haberdar et olurmu gelişmelerden:)
Amin canım yaaa inan o geceki kalp atışlarım dışardan duyuluyordu korku endişe...Hala şuan daha şehitlerimize çokk üzülüyorum@Hertain canim iyi aksamlar oncelikle gecmis olsun cok zor donemlerden geciyoruz rabbim yar ve yardimcimiz olsun kotulere firsat vermesin insallah.Ben sana bise diycem ben kac gundur bir tuhafim.Akintim var dun gogsum sizladi birden ara ara migdem bulaniyor normalde cok severek yiyecegm seyleri canim istemiyor istahim olmuyor.Ama az biraz aç kalincada deli gibi migdem kaziniyor aksamdan beride kasik agrim var belime vuruyor sag kasigimn agrisi.Ve bacaklarim karnima cekik oturunca daha cok agriyor kasigim hamileligmdede boyle olmstu.Aslinda korundugumuz icin kondurmuyorum ama bu belirtiler kaybettigim hamilelegimdede boyleydi endiselendim bende:/Olabilir mi sence korundugum halde?Ve bise daha diycem sana demedim ama ben kahve leke geldigi gun acaba yerlesme lekesi falan olablir mi diye dusundum.Cunku kaybettgim hamilelegmdede ayni camur gibi olmstu.Ve hani sen dedn ya kurtaj sonrasi bendede oldu 3 gun geldi diye.Nettede arastrdm herkes 3gun falan devam ettgini soylemis ama benim ayni gun biraz geldi birdahada gelmedi hic.Tum bunlari dusununce acaba olablir mi diyorum ya olduysa diye dusununce bi yandan heyecanlaniyorum ama biyandanda korkuyorum.Ne dusuncegmi bilmiyorum..
Amin canım ana Allah o duyguyu içimize verdiği için bebeğimiz melek olunca tekrar bebek istemeyle karışık korku olduğu psikolojik olarak belirtiler hissediyor insan yani benimkinde hep öyle olduSagolasin camim hani suan zaten bebek dusunmedigimz icin cok fazla korktgum icin psikoljik tarafn dusunmedim hic.Ama rahim toparliyorda olablir dedgn gbi bilmiyrm.Tek bilgim baya sanci cektgim belime kalcama vuruyor kasigimn agrisi.Sanki cok tuvaletm varmis gbi gdyorum wc ye sanki tuvaltmi yapsam rahtlycak gibi ama az bisey yapiorm bjtiyor.Yani anlamadm bende.Zaten daha adetime var bekleyip gorucem.Korunma olrk geri cklme oldgu icin acaba mi diyorum.Hayirlisi olsun insallah
Canım iyiyiz çok şükür görümcemgil geldi muştan oğlu da bizde kalıyo o yüzden biraz yorucu geçiyor canım günlerimHertain canim nasilsin bebisin nasil iyisiniz insallah
İyi yapmışsın canım..Cok sukur canim iyiz bizde merak ettim seni yazayim dedim:)
Canım benim enfeksiyon oluşmuştu mesela,doktora gittim vajinal şırınga verdi 1 hafta onu kullandım daha sonra en fazla 2 hafta rahat edebildim tekrar yanmalar başladı..Yok canm kesildi bayadir cok sukur ama kac gundur beyaz kokusuz kasinti yapmayn akinti var yumurtlama gunumde gecti adetimede 1 hafta var.O akintiyi anlamadm.
Yok canim enfeksyin dha once gecirdim onu biliyorum hatta sirkeli suyla iyilesmistim cok iyi gercekten sirke.Bu normal bir akinti gibi agri kasinti koku vs yok hayirlisi en azndan lekelerden kurtuldum bu o kdr onemli degil lekeler korkutuyordu beni:)Canım benim enfeksiyon oluşmuştu mesela,doktora gittim vajinal şırınga verdi 1 hafta onu kullandım daha sonra en fazla 2 hafta rahat edebildim tekrar yanmalar başladı..
Belki enfeksiyon başlangıcı olabilir.Ama korkulacak bişey değil canım ya doktora git yada sirkeli suyla vajinal duş aldır(sirkeli suyun faydasını çok gördüm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?