2017 ANNE ADAYLARI VEYA HAMİLELİK PLANLAYAN HANIMLAR HAYDİ TOPLANALIM:)

Aynen canım Rabbimin mücizelerine bak yaa:))
Ama senin sayende herşeye daha olumlu bakıyorum
Fakat ben iki bebek kaybettim ve acıları hala içimde nasıl birşey bu nasıl bir his anlamış değilim.
Normalde çok gaddarım fakat bu olaylar beni çok yıpratı(
Ama senin tevekkülün inancın beni olumlu yönde inanılmaz derecede etkiledi:)
İnşallah Rabbim gönlüne göre versin canım
 
Canim benim elbette ki evlat acisi hicbirseye benzemez hic unutulmaz ama alisilir..Rabbim hic bir kuluna dayanamayacgi yuku yuklemez..Bu yuzden heran her halimize bin sukur olsun:)Allah im sana saglikli hayirli dogum,saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah ve saglikla bol bol emzirebilmeyi nasip etsin insallahhh
 
Amin canım Rabbimde sana evladını bağışlasın onun hep güldüğü güzel günleri gösterip sıralı ölüm versin inşallah.
İnşallah hayırlı bir zamanda hayırlı musmutlu haberlerini verdirmeyi nasip etsin Rabbim canım o mutlu haberide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:))
Güzel oğluşunu yerime öp canım
 
ahlas nasılsın canım doktora gittinmi bebişin nasıl?:)

dün gittim canım çok şükür herşey yolunda, bebişide gördüm büyümüş kuzum benim dr erkek gibi tahmin etti, sağlıklı sıhhatli hayırlı olsunda hiç önemi yok gerçi:) sen naptın canım bebişin nasıl?
 
Canimsin sagolasin insallah en yakin zamanda veririm sana guzel haberler..Hayirlisi olsun insallah..Eger olursa zaten kazayla olmus olcak geri ceklme ile korndgm icin:)
 
Çokkkk sevindim canım yaaa:)))
Çok şükür bizde iyiyiz canım yarın doktor kontrolü var
Sizler nasılsınız kızın sen??
 
Canimsin sagolasin insallah en yakin zamanda veririm sana guzel haberler..Hayirlisi olsun insallah..Eger olursa zaten kazayla olmus olcak geri ceklme ile korndgm icin:)
Sağlıklı olsunda canım
Canım kendine iyi bak Rabbime emanet ol belki işin vardır belki bişey vardır bilmiyorum ama oyalamak istemiyorum seni canım
Ne zaman istersen yaz canım ben hep senin yanındayım bişeye ihtiyacın olursa maddi manevi ben hep burdayım iki elim kanda da olsa seni bulurum canım
 
Canim benim Allah razi olsun dusunmen bile yeter.Sagolasin hersey icin...İnsallah rabbim herkesede banada saglikli hayirli bir sekilde evlat nasip etsin.Herseyin hayirlisi olsun insallah.Allah a emanet ol canim kendine iyi bak.
 
18 Ekim 2. Evlilik yıldönümümüz kuzum. Ama 7-8aydır bebiş istiyoruz. Siz ne kadarlık evlisiniz ? Çook zor ayrı kalmak aileden belkide bu da beni strese sokuyo canım. Allahım sağlıklarını tam etsin de napalım telefon da yeter. Burqda sohbet etmek bana çok iyi geliyo. Çünkü bebiş düşündüğümüzü söylemedim kimseye soranlara kısmet diyip geçiştiriyorum. Hayırlısı hakkımızda rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş..
 
Çokkkk sevindim canım yaaa:)))
Çok şükür bizde iyiyiz canım yarın doktor kontrolü var
Sizler nasılsınız kızın sen??
ayyy güzel haberler bekliyorum canım merakta bırakma bizidaha iyiyim canım ya bayramda memlekete falan gittik çok iyi geldi moral depoladım, haftasonu da ailem gelecek bir süre kalacaklar çok mutluyum o yüzden, kızım da çok şükür iyi beni çok bunaltıyor kuzucuk çok özlüyor galiba ne yapsınbu ara emme olayını abarttı gece uykum yok maalesef birde sıcak olunca zorlanıyorum o halde iş güç çekilmiyordurumlar böyle canım sende ne var ne yok
 
Canım bizimkine ağustosun 22 sinde 2.yıl dönümümüz inşallah))
Ben evlendiğim ilk zamanlar hamile kalabildim hemde hemen nasıl oldu ben bile bilemiyorum hayretler içindeydim ama eşim istemedi((Ve aldırdık ama hala acısı içimde hatta bazı zamanlar eşime nefretle bakıyorum ve şuan aklıma geldi soğudum şuan((
Daha sonra 8 ay sonra yine kazayra hamile kaldım ama o zamanda anti depresan kullanıyordum ve 1 aylıkken bıraktım 4.ayımın sonundada alındı ilaçlar yüzünden bebeğimin beyni gelişmemiş o günü hatırlamak dahi istemiyorum kendimi kaybettim ve doktor almamız lazım dediği anda başımdan aşşağı kaynar sular döküldü..
Bu kelimeler bile yetmez o anı anlatmaya((
Hala bebeğimin ultrason görüntülerine bakıp bakıp ağlayıp kendimi suçluyorum(
Neyse canım o anlarda bile ailem yanımda yoktu((Kürtajdan ertesi gün eve gittiğimde ev işi yaparak kafamı dağıtım hemde dip köşe
6-7 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şuan 4 aylık ama kaybetme korkusu her zaman var
(Ailem bilmiyor hamile olduğumu)yani canım inan çok şeyler yaşadım ve bu anlattıklarım devede kulak kalır...
 
18 gün önce maalesef düşük yaptım. Eylül gibi yeniden denemeyi düşünüyoruz. İnşallah hayırlısıyla bir 2017 annesi olabilirim.
 
Canım çok sevindim Rabbim bu neşeni daim etsin inşalkah)))
Canım kızın hala emiyormu?
Birde hamile olduğunu söyledinmi kuzucuğa
 
18 gün önce maalesef düşük yaptım. Eylül gibi yeniden denemeyi düşünüyoruz. İnşallah hayırlısıyla bir 2017 annesi olabilirim.
Başın sağolsun canım Allah sabır versin(
İnşallah senin ve bebişinin en hayırlı zamanında hamile kalırsın:)
İnşallah aynı acıyı yaşatmaz rabbim.
canım 3 ay sonra düşünüyorsanız folik asite başla derim
 

Çok saol canım, inşallah. Folik asiti hiç bırakmadım. Her şey Allah'tan diyorum ve sabırla bekliyorum bakalım :)
 
Canım çok sevindim Rabbim bu neşeni daim etsin inşalkah)))
Canım kızın hala emiyormu?
Birde hamile olduğunu söyledinmi kuzucuğa
amin canım inşallah :)) biliyosun 2-3 aydır çok fenalardaydımbenim kuzu hala emiyor çok düştü bu aralar nasıl kesecem bilmiyorum birde babası da kesmemi istemiyor bunalan sıkılan benim birde dermanım kalmıyor beni pek düşünen yok ama hamile olduğumu söylesem anlamazki canım çok minik daha, kıskanmayı felanda bilmiyor anlamıyor, başka bebek görünce kızsa yanına gidiyor seviniyor erkekse hiç ilgilenmiyor böyle bişey işte:)))
 
Canım inşallah bol bol dua et hayırlısını iste
Birde ne zaman sonra hamile kaldın

Canım benim ilk hamileliğim sürpriz olmuştu. Eşimle kahvaltıda "Artık çocuk yapabiliriz." diye konuştuk, kahvaltıdan kalktım yaptığım test pozitif çıkmıştı. Normalde o ay korunmuştuk. Bebeğim sürpriz geldi ama maalesef öpüp koklamak kısmet olmadı.
 
Canım ama hamileyken emzirmek hem karnındaki hemde emen bebeğe çok zararlı diye biliyorum(((((
Yani bu iş babasını ilgilendirmez sonuçta burda üçünüzünde sağlığı mevzu bahis
Biran evvel kes canım sen kimseye bakma.

Diyecektimki zaten şuan aklı ermiyor doğuma 1-2 hafta kala söyle bebişine şimdiden strese girmesin yavrucak
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…