- 15 Nisan 2016
- 2.589
- 2.346
- 32
Var canım 1.5 aylık Allah nasip ederse folik asit başladınmı canımBebegin varmi seni hamilelik falan cnm bnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var canım 1.5 aylık Allah nasip ederse folik asit başladınmı canımBebegin varmi seni hamilelik falan cnm bnm
Bende 6 aydır istiyordum canım 5 ay o kadar çok dikkat ettim ki hamile kaldığım ay ise hiç dikkat etmedim umudum yoktu bisiklet sürmeye başladım ama böyle tümseklerden geçtim hop oturup hop kalktım sonra hamile olduğumu öğrenince bıraktım ama Allah bağışlamış bebeklerimiziBen hamile olduğumu bilmediğimden ip atlıyordum haldır haldır düşün..
En son dahiliyeye gidecektim midem ve bağırsaklarım için..
Ayyy hiç düşünmemiştim bende merak etmeye başladım şimdievet az kaldı inşallah bakalımben aslında ocak annelerinden ikiz üçüz felan çıkacak mı onu merak ediyorum
Bende 6 aydır istiyordum canım 5 ay o kadar çok dikkat ettim ki hamile kaldığım ay ise hiç dikkat etmedim umudum yoktu bisiklet sürmeye başladım ama böyle tümseklerden geçtim hop oturup hop kalktım sonra hamile olduğumu öğrenince bıraktım ama Allah bağışlamış bebeklerimizi
Herkes nasıl yapıyo canım sende yaparsın Allahın izniyle millet 4-6 çocuğa bakıyo sakın karamsarlığa düşme...Bir şey demedi doktor, nasıl alışırım hamileliğe, bebeğe, anneliğe tek derdim bu şimdi..
Evet canım işte Allah ol deyince oluyo iyiki olmuş canım Allah aratmadan buldurmuş keyfini çıkar canım olumsuz düşüncelerini bi kenara itNice isteyenlerin hiç sebep yokken olmazken işte, bende istemediğim halde kistlerle ilk korunmasız ilişkide hamile kaldım. İnsana yok artık dedirtecek cinsten bir durum..
Ayyy hiç düşünmemiştim bende merak etmeye başladım şimdi
Ama canımAllah o günleri gösterirse ben doğum yapana kadar cinsiyetini öğrenmiyecem çok değişik olacak ama sabredecem kararlıyım
Aminnn canım ama öyle karar verdik belki değişebilir deneyimli annemizgerçekten miii ben ölürüm meraktan herhalde öyle güzel bir duygu ki onu görmek, kız mı erkek mi bilmek, sürekli onunla konuşmak sonra bir daha ki doktor kontrolüne kadar sabretmek ve onu çoook özlemekRabbim herkese yaşatsın bu mucizeyi
Canım kan testin kaç çıktı?Merhaba kizlar bugun tekrar kan testi yaptirdim b-hcg yukselmis mi ona bakicak doktorum. İnsallah yukselmistir. Bi arada cok fazla bel agrim oluyor. Kasik agrisi adet olucakmisim gibi var. Burda okudugum kadariyla cogu hamilede oluyormus.
Aminnn canım ama öyle karar verdik belki değişebilir deneyimli annemiz
Canım kan testi verdin mi?yarın vericem en az 120 olması gerekiyor inşallah olmuştur..sen bi daha ne zaman verceksin canım..doktora gittin mi..kese için ne zaman gel dedi ?
Ay sen öyle diyosan kesin öyle olurinanıyorum değişecek
Canım nasılsın nasıl gidiyo test sonuçlarını değerlendirdi mi doktor?Hayirlisi olsun canim hkkinda dikkat et o sureye kadar bir yonden iyi oluyot gec gitmen insallh gittiginde bebisinide kalp atisinida gorursun.Rabbim yardimcn olsn canim
Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin inslh evet cnm 2 gundur yutuyrumVar canım 1.5 aylık Allah nasip ederse folik asit başladınmı canım
yok canım işten yeni geldim eşimi bekliyorum eşimle beraber gitcez..hayırlısı..inşallah yükselmiştir..Canım kan testi verdin mi?
Amin canım cümlemizinkini seninki şimdi tam olarak kaç haftalık canımAllah sag salim kucagina almayi nasip etsin inslh evet cnm 2 gundur yutuyrum
2 haftalik cnm bnm daha coooookkk kucukAmin canım cümlemizinkini seninki şimdi tam olarak kaç haftalık canım
İnşallah yükselmiştir canım sana bol bol dua edicem sende dua et canım Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ferah tut içini canımyok canım işten yeni geldim eşimi bekliyorum eşimle beraber gitcez..hayırlısı..inşallah yükselmiştir..
Canım adet tarihinin başlangıcına göre hesapladın demi?2 haftalik cnm bnm daha coooookkk kucuk