- 15 Nisan 2016
- 2.589
- 2.346
- 32
Canım şuan o zaman 1.şüphemiz gebelik herhalde
Yarın sabah ilk idrarınla bi test yap istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım şuan o zaman 1.şüphemiz gebelik herhalde
öyle sanırım:)Canım şuan o zaman 1.şüphemiz gebelik herhalde
Yarın sabah ilk idrarınla bi test yap istersen
İnşallh canımöyle sanırım:)
Sen nasılsın herşey yolunda mı nasıl gidiyorr :)İnşallh canım
İyi gidiyor çok şükür canım ufak ufak mide bulantıları başladı İştahım kesildi biraz zaten ben ilk 3 ayda 6 kiloya yakın kilo veriyorum canım diğer hamileliğimde açlıktan ağladığımı bilirimSen nasılsın herşey yolunda mı nasıl gidiyorr :)
Ah canım Allah yar ve yarsımcın olsun. Diğer hamilelik derken ?İyi gidiyor çok şükür canım ufak ufak mide bulantıları başladı İştahım kesildi biraz zaten ben ilk 3 ayda 6 kiloya yakın kilo veriyorum canım diğer hamileliğimde açlıktan ağladığımı bilirim
Aynen dun esim de bana diyo sanki 8 aylik bebekbvar karninda )Ayyyyy ben çokkk alıngan oldum yaaaa
kocam diyoki çıkartta çocuğu kurtulalım diyo valla
İnşallah canımm yarın bizleri haberdar et canım meleğini benim yerime öp
Çıkmaz canımmmcanım sabah farklı bi markanın testini yaptım sonuç silik çizgi, iki farklı test yanlış çıkmaz herhalde
Allah kucağına almayı nasip etsin canım onu size sizleride ona bağışlasın Rabbimcanım sabah farklı bi markanın testini yaptım sonuç silik çizgi, iki farklı test yanlış çıkmaz herhalde
4 aylık bebeğimi kaybettim canımAh canım Allah yar ve yarsımcın olsun. Diğer hamilelik derken ?
Valla keyfini çıkarıyorum geçen gün kışın bulunan bişey istedi canım 2 gün aradı buldu ne yapayım vallahi istedi canım yaniAynen dun esim de bana diyo sanki 8 aylik bebekbvar karninda )
Çıkmaz canımmm
Gözümüz aydınn
amiin hepimizinkini inşallahAllah kucağına almayı nasip etsin canım onu size sizleride ona bağışlasın Rabbim
Oooohhh iyi yapmissin cnm bnm seninki me kdrlik bebegin cnm bnmValla keyfini çıkarıyorum geçen gün kışın bulunan bişey istedi canım 2 gün aradı buldu ne yapayım vallahi istedi canım yani
Anlamadım canım!Oooohhh iyi yapmissin cnm bnm seninki me kdrlik bebegin cnm bnm
Takvim yapsana yazının altına profil bilgilerinden yapılıyoOooohhh iyi yapmissin cnm bnm seninki me kdrlik bebegin cnm bnm
Amin canımmm hiç belirtilerin varmıydı canımamiin hepimizinkini inşallah
Amin canımmm hiç belirtilerin varmıydı canım