- 26 Eylül 2013
- 3.194
- 3.907
Meleğin ne yapıyor
Kıskanır mı acaba?
meleğim ne yapsın öper koklar annesini kucaktan inmezbak onu bende merak ediyorum hiç etrafında küçük müçük birini de görmedi, bence biraz sever biraz da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meleğin ne yapıyor
Kıskanır mı acaba?
çok sağolasın canım..inşallah..Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etisn..İnşallah yükselmiştir canım sana bol bol dua edicem sende dua et canım Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ferah tut içini canım
Adet baslangici olarak hesaplarsam 4 haftalik ama doktor 2 haftalik dediCanım adet tarihinin başlangıcına göre hesapladın demi?
2 haftalık sa değerin gayet güzel hatta güzel değil mükemmel
Geç döllenme mi olmuş yoksa tam zamanındamı döllenme olmuş kiAdet baslangici olarak hesaplarsam 4 haftalik ama doktor 2 haftalik dedi
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah doktordan gelince yaz canımçok sağolasın canım..inşallah..Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etisn..
Ayyy sen çok yaşa emimeleğim ne yapsın öper koklar annesini kucaktan inmezbak onu bende merak ediyorum hiç etrafında küçük müçük birini de görmedi, bence biraz sever biraz da
Canım inanır mısın yemin ederim senin meleğini tanımadan görmeden çok sevdim bilmiyorum ama böyle bir elektrik verdin banameleğim ne yapsın öper koklar annesini kucaktan inmezbak onu bende merak ediyorum hiç etrafında küçük müçük birini de görmedi, bence biraz sever biraz da
Bilmyrm ki cnm bnm 2 haftalik dedi yani bende pazartesi yone gtcem oste kan vercem yukselir inslhhhhGeç döllenme mi olmuş yoksa tam zamanındamı döllenme olmuş ki
Canım inanır mısın yemin ederim senin meleğini tanımadan görmeden çok sevdim bilmiyorum ama böyle bir elektrik verdin bana
Yükselir canım inşallah bol bol dua edelim valla ben o kadar yoğunum ki doktora hiç giymedim 6 haftalık fakat daha hiç göremedimBilmyrm ki cnm bnm 2 haftalik dedi yani bende pazartesi yone gtcem oste kan vercem yukselir inslhhhh
Vallahi banada öyle bir his geldi çok güzel ve tatlıdır kesin ne bileyim belkide ilk defa böyle bişey olduyaaa doğrudur canım benim, zaten görsen bayılırsınnasıl tatlı bir kuzudur o bilsen
Ayyy sen çok yaşa emi
Inslh lutfen duani eksik etme aklina geldikce omu lutfen ama bir an once git canim bak aksatma lutfen gitYükselir canım inşallah bol bol dua edelim valla ben o kadar yoğunum ki doktora hiç giymedim 6 haftalık fakat daha hiç göremedim
Canım sen ne zaman gidecen doktora benimki 6 haftalık fakat daha gidemedim çok yoğunum bu aralar inşallah bi sorun çıkmazyaaa doğrudur canım benim, zaten görsen bayılırsınnasıl tatlı bir kuzudur o bilsen
Canım taşınmak için 4 günümüz kaldı fakat bırak toparlanmayı ev bile bulamadık 1 haftaya kadar gidecem inşallahInslh lutfen duani eksik etme aklina geldikce omu lutfen ama bir an once git canim bak aksatma lutfen git
Vay vay tırstımmgözlemlerim o yönde eli maşalı biraz
Vallahi banada öyle bir his geldi çok güzel ve tatlıdır kesin ne bileyim belkide ilk defa böyle bişey oldu
Vay vay tırstımm
Canım sen ne zaman gidecen doktora benimki 6 haftalık fakat daha gidemedim çok yoğunum bu aralar inşallah bi sorun çıkmaz
Ayyy kesin benimki sinirli ve hiperaktif olacak ben çok sinirliyim hemde aşırı alınganım hani diyorlarya bebek anne karnında anneden çok etkileniyor diye o yüzden korkuyorum canım inşallah doğunca uğraştırmazdoğrudur hislere inanırım, kim bilir senin kuzu nasıl olacak ne şirinlikler yapacak sana