- 15 Nisan 2016
- 2.589
- 2.346
- 32
İnşallah canım tam hatırlamıyorum ama keseyi geç görmüştün demi?hani ilk gebeliğimi anlatmıştım ya o sebeple 1 ay sonra inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım tam hatırlamıyorum ama keseyi geç görmüştün demi?hani ilk gebeliğimi anlatmıştım ya o sebeple 1 ay sonra inşallah
Ayyy kesin benimki sinirli ve hiperaktif olacak ben çok sinirliyim hemde aşırı alınganım hani diyorlarya bebek anne karnında anneden çok etkileniyor diye o yüzden korkuyorum canım inşallah doğunca uğraştırmaz
İnşallah canım tam hatırlamıyorum ama keseyi geç görmüştün demi?
Offf canım sende bayağı badire atlatmışsın ama imkanın varsa erken gitsen daha iyi oluryok onlarda sıkıntı yoktu 7+2 de gelişimi durmuş, 12. haftaya kadar hep bir ümit bekledim sürekli dr a gittim ama işte elden bişey gelmedi
Canım az önce bi ev bulduk bi aksilik çıkmazsa tutacaz inşallahyok onlarda sıkıntı yoktu 7+2 de gelişimi durmuş, 12. haftaya kadar hep bir ümit bekledim sürekli dr a gittim ama işte elden bişey gelmedi
Offf canım sende bayağı badire atlatmışsın ama imkanın varsa erken gitsen daha iyi olur
Canım az önce bi ev bulduk bi aksilik çıkmazsa tutacaz inşallah
Offffff bide taşınma işi var
Sağol canım eşimin ailesi var fakat kimseden gönüllü bir yardım lazımmı cümlesini duymadım annemgilde uzaktalar aramızda 18 saatlik yol var o yüzden yardımcı tutacaz inşallah O kadar çok özeniyorumki ailesinin yanında hamilelik geçirenlereaman dikkat et yardım edenin varmı? 26. haftaya kadar kuzucukların en korunmasız hassas zamanları, Allah kolaylık versin
Sağol canım eşimin ailesi var fakat kimseden gönüllü bir yardım lazımmı cümlesini duymadım annemgilde uzaktalar aramızda 18 saatlik yol var o yüzden yardımcı tutacaz inşallah O kadar çok özeniyorumki ailesinin yanında hamilelik geçirenlere
Sende canım cimcime meleğini ve küçük meleğini benim yerimë öp Allaha emanet olun canımaynen canım bizimkilerde başka şehirde öyle çok ihtiyaç hissediyorum ki özlüyorumda, bende o özenenlerdenim canım çıkma vaktim geliyor anca toparlanırım iyi bak kendine kuzuna:)
Canim degerim 326 cikti. Doktorum sonucumun iyi oldugunu soyledi. 18inde cagirdi muayene icin. Bel agrisi da kanama yoksa problem degilmis.Canım kan testin kaç çıktı?
Inslhhhh cnm bnm insalhhbbCanım taşınmak için 4 günümüz kaldı fakat bırak toparlanmayı ev bile bulamadık 1 haftaya kadar gidecem inşallah
Ediyorum canım vallahi aklıma geldikçe ediyorum Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inşalahhhh
AMİNNN
Ayyyyy çok güzel bir haber canım benim inşallah sorunsuz bir gebelik geçirirsinCanim degerim 326 cikti. Doktorum sonucumun iyi oldugunu soyledi. 18inde cagirdi muayene icin. Bel agrisi da kanama yoksa problem degilmis.
Cok teşekkür ederim canim. Allah tum isteyenlere nasip etsin. Herkesin hamileligi sorunsuz gecsin İnsallahAyyyyy çok güzel bir haber canım benim inşallah sorunsuz bir gebelik geçirirsin
Canım kontrole gittiniz mi?Haklisin oyle cnm herseyin zamani var dort gozle bekliyorum bebisimi.
Canım 2 günde bir 2 ye kattlaması lazım ve hesaplarıma göre katlamış çok güzel çıkmış çok sevindim canım...kızlar değerim pazar 17 pazartesi 27 bugünde 93 çıktı artış nasıl sizce..ikiye katlamış hep galiba..keseyi tahminlerime göre haftaya cuma anca görürürzz..
çok sağol canımm..inşallah bakalım..bir sıkıntı yaşamadan o günleri görürüm umarım..sen keseyi görüp kalp atışını duydun mu?Canım 2 günde bir 2 ye kattlaması lazım ve hesaplarıma göre katlamış çok güzel çıkmış çok sevindim canım...
İnşallah haftaya da sorunsuz bir şekilde keseyide görürsün canım
Canım mide bulantılarım arttı iyice@Hertain canim nasilsin?nasil gidiyor hamilelik :)