- 12 Nisan 2014
- 63
- 32
- 88
Kızlar dün kontrole gittim. Ortadoğu ya. Ya ben sevemedim gitti bu hastaneyi. 4000 liraya kadar verebilirm . 1 buçuk aya dogurcam ama.. sevemedimmm. Yardım !!!!
Yorum icin tesekkurler. Peki odaları vs. Bakabildiniz mj. Nasıl . 2 gece mi acaba sezeryan . Açıkçası artık doktorun ilgisinden ziyadé hastane ameliyathane oda vs. Benim icin onemli oldu. Ortam ve gelen hastalar in Profili. Ortadoğu da garip tuhaf insan tipler ı vardı.iyi geceler sizinle ayni seyi dusunuyorum.ben de ortodoguya gidiyordum.artik biraktim cok sukur.35.haftadayim lokman hekim etlik Elif Terziye basladim.cok sira bekleniyo 1saatten fazla bekledim.ama neden Ankarada Elif Terzi dediklerini anladim.dr hanim o kadar sakindi ki.sinirleri alinmis gibi.Ankarada gittigim 3.dr.ama cok memnun kaldim.neler yapmam gerektigini yiyecegim yemekleri dogum zamanini herseyi konustuk.dr un sekreteri Havva hanim var zaten sordugunuz her soruyu dr dan once ona anlatip ogrenebiliyorsunuz merak ettiginiz bir cok seyi.ortadoguya gore daha kucuk bir hastane.ama tum sira beklemelere ragmen dogumu orda yapacagim ben.
2400 normal 2600 genel anestezi sezeryan 2850 sipinal veya epididural sezeryan ucretiymis.
80lira muayene ucreti
23lira nst ucreti
dogum sonraso bebek kuvezde kalirsa ucret odenmiyormus.ancak sarilik icin işın tedavisi olursa 350liraymis
saglikli hayirli kolay dogumlarimiz olur insallah hepimizin
evet dr larin tavirlari benim en cok canimi sıktı orda.sira beklerken iki uc kisi aglayarak cikti gitti.o da cok moral bozucu oluyor.Yorum icin tesekkurler. Peki odaları vs. Bakabildiniz mj. Nasıl . 2 gece mi acaba sezeryan . Açıkçası artık doktorun ilgisinden ziyadé hastane ameliyathane oda vs. Benim icin onemli oldu. Ortam ve gelen hastalar in Profili. Ortadoğu da garip tuhaf insan tipler ı vardı.
Birisi bneden yardım ! İstedi . Neymiş sevgilisinden ayrılmış hamileyim dersem bana geri döner sizden idrar ! İSTİYORUM şu pet siseye dedi. Vermedim tabi. Yani bence orda guvenlik de sıfır.
Bir de bu haftadan sonra sıra bulabilir miyim acaba. Ücreti iyiymiş. Ben medikal park à gitmeye karar vermiştim esimle konuşup . Ama işte 5000 vermek var 3000 var . Bilemedim kafam allakbullak
Merhaba kızlar bende hamileliğimi Yen'i öğrendim ve doktor araştırmaya başladım burda etlik lokman hekim hem doktor açısından hem fiyat bana iyi geldi oraya gitmeyi düşünüyorum bakalım kaçıncı haftaya randevu almalıyım sizce
Ya benimde şansıma arkadaşım orda çalışıyormuş şimdi söyledim bana randevu alck diğer doktorlarında çok iyi dedi elif hanım daha Güler yüzlü olduğu içim çok tercih ediliyormuş Doğum paketi 3 bin dedi ben bi muayne olup sonra paket düşüncem bakalımmerhaba
hangi hastaneyi tercih ederseniz edin dr lar bastan takip etmedikleri hastayi sonradan pek kabul etmiyorlar.hele ki etlik lokman hekim elif hanimi dusunuyorsaniz bastan gidin derim.tabi en az bir saat beklemeyi de goze alarak..Hastanenin dogum paketi de varmis..ben dort aylikken buraya tasindim Dr bulmakta dr a alismakta randevu almalarda cok zorlandim sonradan
Özel sigorta fiyatları mı verdiklerini? Normal sezeryan fark etmiyor sanırımKızlar ankara medikal park aylin ayrim da karar kıldım muayené 165 lira kan tahlili 50 . Doğum 4500 .. 4 aralık d. Dünü . Hayrlisiiii
Yok sigorta vs. Değil . SGK liyım . Sezeryan farketmio sanriimÖzel sigorta fiyatları mı verdiklerini? Normal sezeryan fark etmiyor sanırım
etimed e gidiyormusnz halaValla medikal parkı da gördüm ki .şimdi devletin ortamı hiç çekilmez. Ben de eşim de çok hassas yapılarız. Sıra beklerken bile insanlar vs. Bizi yorma mali germemeli
Senin doktor da iyimış de benim için hastane odası ameliyathanesi vs. Çok onemli
Etimed é hiç gitmedim canım. Medikal park à gidiorumetimed e gidiyormusnz hala
Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin.ankara memorıal de doğumumu yaptım. öncelikle doktorumu çok sevdim zverili biri ve memnunum ama başka bir sıkıntım var bu yüzden geriye dönüp terar yazmak istedim
aslında hastaneden ayrıldıktan sonra da durumumdan memnundum ta ki konu emzirme olana kadar . dogumumdan hemen sonra sütüm gayet güzel geldi ve bebeğim son derece güçlü bir reflekse memeye yapıştı hala da öyle ama hastanede kaldığım 2 gece boyunca özellikle gece hemşireleri sürekli gelip bebeği memeye vermek yerine bebeğin doymadığını söyleyip mama verdiler aklıma geldikçe sinirlerim alt üst oluyor bunu bütün hemşireler yapmadı ama 1-2 tanesi yaptıysa da bebeğimin en değerli emme zamanı olan kolostrumu almasını engellemiş oldular ve 1 kez bile denenmesini tercih etmeyeceğim mamayı daha bebeğimin ilk 2 gününde verdiler.nerden anlaşılıyor doymaması dedim emdiği halde aranıyor bebek dediler ! oysa bebek emerken yoruldugu için memeyi mecbur bırakıyor doymadıgı için tekrar aranıyordu nrmali de bu zaten ememıyor ki doysun burada ki çözüm mama değil de sürekli memeye tekrar tekrar vermekti . bunu doğum hemşireleri nasıl olurda bilmez ! hani anne bebek dostu hastaneydi ! ilk bebeğim olduğu için yanımda ailemden kimse olmadığı için bilemedim ben de çünkü anne bebek dostu hastane diye özellikle tercih etmiştim. doğumdan çıktığımda özenli davranıldığını düşünsem de saatler ilerledikçe memeye vermek için gelme araları da azaldı ben kendim sezeryan olduğum halde zor bir doğum atlattığım halde 2 saati emme süresi geçmemeli diye bildiğim için kendim bebeğimi aldım ya da eşim yardım etti. emzirmenin önemini özellikle ilk bir kaç gün ne kadar değerli olduğunu anlamaya başladığımda bu özensizlik aklıma geldikçe çok üzüldüm zaten 2 gece kaldım hastanede ve gece mama verildi bebeğime
bu konu da lütfen sizlerde özenli davranın kolostrum çok degerli süt ve bebeğin mutlaka alması gerekiyor ve memenize yapışan bir bebeğiniz varken asla mamayı kabul etmeyin bu anlamda ankara memorial in hemşirelerinden memnun olmadığımı yazma gereği duydum malesef . düşündükçe içten içe üzülüyorum bebeğimi boşu boşuna 2 gece mahrum ettiler sütten benimde tecrübesizliğime geldi malesef doğuma ve hamileliğime o kadar odaklanmıştım ki emzirme konusunu doğumdan sonra düşünürüm dedim bugün olsa en çok buna odaklanırdım. anne bebek dostu hastane diye tereddütsüz gittiğim ve sorgulamadığım için pişman oldum . ayrıca bebeği nasıl tutacağını bile bilmeyen hemşireler vardı çok iyi hemşirelerde vardı tabii arada ama herkes profesyonel değildi
doğum doktorumdan çok memnun kaldığım için ayrıntılara takılmamıştım ama konu anne sütü olunca ve sonradan yapılanın ne kadar büyük bir hata olduğunu anlayınca kafamda şimşekler çaktı.
deneyimim bu oldu malesef
genel anlamda hastaneden memnundum doktorumu da sevdiğim için sorun etmedim emme hakında da bilgim yoktu zaten ben kolosrumun sadece ilk 1 saat geldiğini sanıyordum bir kaç gun geldiğini bilmiyordum yoksa her dakıka memeye verirdim sonradan anladım hemşirelerin işin kolayına kaçtığını hepsi yapmadı aslında gece de kaanlar yaptı sanırım bebek uzun uyusun diye mama verelim gitsin mi dediler ne bilmiyorum ama emme konunda blgilenmeye başladıkca neerelerde özensiz davranılmış anlamaya başladım emme konunda bana destek olunmadı hastane de normal hastane olsa neyse ama anne bebek dostu hastane diye tercih ettim üstelik ankaranın sayılı hastanelerındne biri diye bu tercihi yaptım benAllah saglikla buyutmeyi nasip etsin.
Doktoruna sikayet etseydin aslinda en azindan bilgisi olurdu
anliyorum canim. Bebek senin odanda duruyordu degil mi, yani refakatçi kalsa sana o yardimci olurdu? Hemsireler refakatci biri olmadigi icin mi boyle bir sey yapti?genel anlamda hastaneden memnundum doktorumu da sevdiğim için sorun etmedim emme hakında da bilgim yoktu zaten ben kolosrumun sadece ilk 1 saat geldiğini sanıyordum bir kaç gun geldiğini bilmiyordum yoksa her dakıka memeye verirdim sonradan anladım hemşirelerin işin kolayına kaçtığını hepsi yapmadı aslında gece de kaanlar yaptı sanırım bebek uzun uyusun diye mama verelim gitsin mi dediler ne bilmiyorum ama emme konunda blgilenmeye başladıkca neerelerde özensiz davranılmış anlamaya başladım emme konunda bana destek olunmadı hastane de normal hastane olsa neyse ama anne bebek dostu hastane diye tercih ettim üstelik ankaranın sayılı hastanelerındne biri diye bu tercihi yaptım ben
üzüldüm ve kızdım sonuc olarak
Doğum paketi var mı acaba ? Kontroller dahil bi fiyat veriyorlar mı diğer hastaneler gibi ?Ben memoriala Nesrin hanima gidiyorum öneririm
Şuan devam ediyor mu bilmiyorum ama paket var ilk aylarda alinabiliyor.En saglikli bilgiyi hasta yatis bolumunden alabilirsiniz.Dogum paketlerinde belli sayida muayene veriliyor 10 gun icinde giderseniz kontrol sayiliyor ucret odemiyorsunuzDoğum paketi var mı acaba ? Kontroller dahil bi fiyat veriyorlar mı diğer hastaneler gibi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?