• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari

Benim doktorum orda calismio orayı doğum için kullanio. Özel muayenehanesi var. 270 ücret aliodu
Benm Dr um da dışarıdan gelecek bi kac hastane seçeneği sundu onun muayenehanesi ne en yakın Koru var ama Koru dan çok şikayet duydum sizce nasıldı hastane Dr um öneriyor ama nette güzel şeyler okumadım

Benm Dr um da dışarıdan gelecek bi kac hastane seçeneği sundu onun muayenehanesi ne en yakın Koru var ama Koru dan çok şikayet duydum sizce nasıldı hastane Dr um öneriyor ama nette güzel şeyler okumadım
Geçen yıl bir arkadaşım çukurambar, iki arkadaşımda sincan koruda doğum yaptı hepside cok memnun kaldı. Bende onların fikirleri ve eve yakınlığı açısından çukurambar koruya gidiyorum

Ben çok memnun kaldım . Kötü YORUM llar sanrim sincan koru hakkında . Ben cukurambar korudaydim

Ben çok memnun kaldım . Kötü YORUM llar sanrim sincan koru hakkında . Ben cukurambar korudaydim
Yok canm Çukurambar Koru dan memnun kalmayan iki arkadaşım var memnun olanlarda var tabi de fikrini merak ettim teşekkür ederim zaten Dr kendi ekibiyle gelecek inşallah

Merhabalar Özel Lokman Hekim Akay Hastanesinin doğum paketi ücretine zam gelmiş, güncel fiyat 5500tl (+350tl epidural). Ayrıca op. dr. muayene ücreti de 135 tl.

Merhaba kızlar bende hamileliğimi Yen'i öğrendim ve doktor araştırmaya başladım burda etlik lokman hekim hem doktor açısından hem fiyat bana iyi geldi oraya gitmeyi düşünüyorum bakalım kaçıncı haftaya randevu almalıyım sizce
Kime gidiyorsun canım etlik Lokman hekimde

Koru Hastanesi'nin doğum paketi için de bilgi aldım telefon edip.

6000 TL doğum paketi, fakat sonradan dahil olursanız 5000 tl.

İçinde her şey var. Şeker yüklemesi, 10 muayene, tahliller, taramalar, ntsler vs. Anlaşmalı doktorları ve anlaşmasız doktorları varmış. Anlaşmalı doktorlarda fiyat değişmiyor, anlaşmasızlar da pakete dahil değilmiş.

Arkadasim yapti koru da.
10muayene giriyor pakete. 10 muayeneyi 32. Haftada filan bitmis oldu. Ee asil muayene sonra zaten. Her muayrne de para odedi bir daha
Tahlillere de para almislar ayrica
Dedikleri paket fiyatinda kalmiyorlar

Merhabalar, Ben de bildiklerimi sizlerle paylaşayım. Umarım bir faydam olur.

Öncelikle Koru Hastanesi ile görüşmüştüm yaklaşık 1 ay önce. Baştan kaydolursanız paket ücreti 6.000 TL. Ancak 16. Haftadan sonra paket alırsanız 5.000 TL. Pakette 10 muayene, tüm tetkik ve tahliller, NST var. Epidural isterseniz +500 TL fark, detaylı ultrasonda da +500 TL fark isteniyor. İlk gittikten sonra 10 gün içinde tekrar giderseniz 2. muayene hakkınızdan düşmüyormuş onu kontrol olarak değerlendiriyorlarmış. Ancak buna rağmen çok sık giderseniz ve 10 muayene hakkınız biterse doktorun normal muayene ücretinden (200 TL civarı) muayene olmaya devam ediyorsunuz. İlk tetkiklerinizi yani 16. haftaya kadarki olanları devlet hastanesinde yaptırıp ordan geçebilirsiniz isterseniz. Sordum ilk 16 haftada neler yapılıyor diye. 3 muayene, 2'li tarama ve gebelik rutin tetkikleri yapılıyormuş. 1000 TL'niz cebinizde kalır.

Bu arada Korudaki her doktordan paket alamıyorsunuz. Örneğin hastanenin ortaklarından olmasına rağmen Aydan BİRİ'den alınmıyormuş sanırım. Zaten kendi hastanesinde de muayene yapmıyor. NEXT Level AVM'de muayenehanesi varmış. Muayene ücretleri de 400 TL civarında. Hastanesindeki doktorların muayenesi 200 TL civarında. Bu arada Aydan BİRİ riskli gebelik uzmanı olarak tanınıyor. Tüp bebek, ileri yaştaki hamilelik veya çoğul gebeliklere bakıyor sanırım daha çok. Bir tanıdığım ikiz doğum yapmıştı Aydan BİRİ'de. Sadece doğuma 9.000 TL'ye yakın ücret ödemişlerdi.

Daha sonra TOBB ile görüştüm. TOBB'da paket yok. Devlet memuru olduğum için uzman doktor muayene ücreti 200TL, profesör 253 TL civarında. Normal doğum 6.000 TL, Sezeryan 6.500 TL civarında. Ben TOBB'u tercih ettim. Doktorumu da sevdim. Muayene ve 2'li test sonunda bizzat telefonla arayıp bilgilendirdi. Muhtemelen TOBB'a devam edicem. Daha sakin bir hastane. Ankara standartlarına göre ücretleri diğer hastanelere göre biraz yüksek ama orada doğum yapanlar da genelde memnunlar. Ayrıca kendine ait ücretsiz otoparkı da var. Bunlar da önemli. Zaten zar zor izin alıp gidebiliyoruz doktora. Onda da park yeri arama derdim olmuyor.

Son olarak söylemek istediğim; Her yerde bir çok doktorun ismini duyabilirsiniz. İsminin çok duyulması "bence" o kişinin çok iyi bir doktor olduğunu, sizin hamileliğinizin ve doğumunuzun çok rahat ve sorunsuz geçeceği anlamına gelmez. Emin olun o ismi çok duyulan doktorlardan hiç memnun kalmayanlar da var. Her doğum kendine özeldir. Bu işler biraz da şans işi. Siz doktorunuza çok güvenirsiniz. 9 ay boyunca ona gidersiniz. Ancak doğum anınızda doktorunuz şehir dışında, yurt dışında olur veya şehir içinde de olsa doğumunuza yetişemeyebilir. Veya illa kadın doktor olsun dersiniz. Doktorunuz doğuma yetişemez erkek doktor girer doğumunuza. Bu açıdan baktığınızda hastanede sadece sizin doktorunuzun iyi olması değil, bütün doktorların iyi olması gerekiyor. Dolayısıyla çok da takıntılı olmamak lazım. Önemli olan sizin kendi kendinizin doktoru olmanız. Rahat bir hamilelik ve doğum için sağlıklı beslenmeniz ve çok kilo almamanız. Geri kalan işler artık Allah'a kalmış oluyor. Ayrıca hastanede yeni doğan ünitesi olup olmadığını da mutlaka sorun.

Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın... Keyifli hamilelikler ve rahat doğumlar olsun hepimize...

Cemil kaya nin tobb da paketi var. Tek dogum ve ayri ayri muayene ve tahlil parasi odemekten cok daha mantikli ve uygun.
Ilk dogumumu orda yaptim gerckten hastanr mukemmeldi calisanlar da

@reise_1601 Merhabalar, şu an hamileyim ve hastane-doktor arayışı içerisindeyim. Forumdaki yazınızı gördüm. Ben de Koru'ya ve TOBB'a gittim. Koru'nun paket avantajı olsa da TOBB hastane olarak daha çok içime sindi. TOBB'da hangi doktoru seçtiniz acaba? Normal doğum yanlısı mı? Bir de paket olmayınca toplam maliyeti öngörememek kaygılandırıyor açıkçası, tahlil-tetkikleri TOBB'da yaptırmak çok mu maliyetli oluyor?
Tobb cok maliyetli bir hastane.
Paket tavsiye ederim
Doktorlarin paketi var.
Cemil kaya ve umit korucuoglu nun tobb la paketi var
Bildigim bunlat

cihangir cakici'ya giden var mi? herkes cok iyi, cok anlayisli demis ama bana hicbirsey anlatmiyor ben de panik oluyorum, hep benim ozellikle birseylerden kuskulanip sormam gerekiyor, bilemiyorum soyle bol konusan anlatan birilerini tavsiye edebilir misiniz? ozellikle istedigim test sonucunu falan bakip iyi kotu demek yerine soyle olsaydi boyle olurdu sizin sonucunuz bu anlama geliyor falan demesi... iki uc kelimeden oteye gecemedik ne yazik ki cihangir bey'le...

Biz basta arastirmistik tanismadim acikcasi netten takip ediyordum insanlar memnun olunca merak ettim
Sadece doguma gelmesi 4000 hastane de 2500 demisti muayeneler de 400 filandi sanirim
Bunu duyunca hic gitmemistim iyi yapmisiz o zamn

doğum paketi almak mantikli mi kızlar?
yoksa ayri ayri muayenelere para verip doğuma ayri ucret ödemek daha mi ekonomik olur.
6.haftamdayim henuz bi doktor/hastame karari veremedim ama lokman hekim hastanesini düşünüyorum.

doğum paketi almak mantikli mi kızlar?
yoksa ayri ayri muayenelere para verip doğuma ayri ucret ödemek daha mi ekonomik olur.
6.haftamdayim henuz bi doktor/hastame karari veremedim ama lokman hekim hastanesini düşünüyorum.
gittiğin yere göre degisir canım ozeller on gune bir kontrol veriyor ona gore para aliyor ben ozel muayenesi olan bir yere gidiyorum ilk oniki hafta kontrole cagirirsa ucret almıyor mesela zaten ilk aylarda bir sknti yoksa gitmeye gerek yok sknti varsa da zaten doktor kendisi cagiriyor kimi paket aliyor on muayene icinde oluyor ama otuzlu haftalara gelince bitmis oluyor bidaha ucret oduyorsun

gittiğin yere göre degisir canım ozeller on gune bir kontrol veriyor ona gore para aliyor ben ozel muayenesi olan bir yere gidiyorum ilk oniki hafta kontrole cagirirsa ucret almıyor mesela zaten ilk aylarda bir sknti yoksa gitmeye gerek yok sknti varsa da zaten doktor kendisi cagiriyor kimi paket aliyor on muayene icinde oluyor ama otuzlu haftalara gelince bitmis oluyor bidaha ucret oduyorsun
ben ortadogu ve lokman hekim'den bilgi aldım. ikisinde de tum tahliller, muayeneler, nst ,tarama testleri ,dogum, 2gune kadar yatış vs vs paketin icine dahil ve 10dan fazla muayene durumlarinda da doktor kontrolunde oldugu icin ucret almadıklarını soylediler.
lokman hekim paketi: 4250tl
ortadogu paketi: 4500tl
ikisinde de sezeryan-normal fiyat değişmiyor.

diğer türlü lokman hekimde muayeneler 85 lira civari. sadece dogum 2900tl.
testler de 200er lira, 3dultrason ayri para derken pakete yaklaşık bi maliyet çıkıyo..
o yuzden paket alıp kafa rahat gitsem mi bilemedim.

ama işte bi sıkıntı olduğunda doktor degistirme lüksün pek yok gibi. bağlanmış oluyosun.

tek tek muayenelere gidip ucret odeyip, dogumu da ayri mi satın alsam bilemedim..
birileri akıl verse yardimci olsa harika olucak o_Oo_O

ben ortadogu ve lokman hekim'den bilgi aldım. ikisinde de tum tahliller, muayeneler, nst ,tarama testleri ,dogum, 2gune kadar yatış vs vs paketin icine dahil ve 10dan fazla muayene durumlarinda da doktor kontrolunde oldugu icin ucret almadıklarını soylediler.
lokman hekim paketi: 4250tl
ortadogu paketi: 4500tl
ikisinde de sezeryan-normal fiyat değişmiyor.

diğer türlü lokman hekimde muayeneler 85 lira civari. sadece dogum 2900tl.
testler de 200er lira, 3dultrason ayri para derken pakete yaklaşık bi maliyet çıkıyo..
o yuzden paket alıp kafa rahat gitsem mi bilemedim.

ama işte bi sıkıntı olduğunda doktor degistirme lüksün pek yok gibi. bağlanmış oluyosun.

tek tek muayenelere gidip ucret odeyip, dogumu da ayri mi satın alsam bilemedim..
birileri akıl verse yardimci olsa harika olucak o_Oo_O
canım sen bilirsin eger doktora guveniyorsan hepsini bir al amapaket alsan da gece falan olursa o gece kim nobetciyse doğumunu o doktor yaptiriyormus diger turlununde var farkli skntilari ama çok dusunme:)

canım sen bilirsin eger doktora guveniyorsan hepsini bir al amapaket alsan da gece falan olursa o gece kim nobetciyse doğumunu o doktor yaptiriyormus diger turlununde var farkli skntilari ama çok dusunme:)
paket almakta karar verdik gibi. ayni doktora giden arkadaslarim da oldu memnundular yani insallah problemsiz bi süreç geciririz..
bu fiyat aralığında da gidebilecegim bikac hastane/doktor var zaten cok bi secenek yok. acibademde dogurmak isterdim ama napalim nasip değilmiş :KK53:

paket almakta karar verdik gibi. ayni doktora giden arkadaslarim da oldu memnundular yani insallah problemsiz bi süreç geciririz..
bu fiyat aralığında da gidebilecegim bikac hastane/doktor var zaten cok bi secenek yok. acibademde dogurmak isterdim ama napalim nasip değilmiş :KK53:
Merhaba. Nereye karar verdiniz dr ve hastane olarak. Ben de dr arıyorum .

Back