• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari

Adsız.png

Bugün Memorial de nst oldum. Nst için 290 TL ödedim. Bu forumda 180 TL duyduğumu söyleyince nst paketi olduğunu söylediler. Bir dahakine paket alacagim. Bilginiz olsun paket istiyorum demezseniz 290 lirayı üstelik tek bir nst için çakıyorlar. Benim özel sigortam olduğu için böyleymiş cari fiyati da 275 tlymis. Nesrin hanım o kadar pozitif ki bütün olumsuzlukları görmezden geliyor insan. Doğum da güzel geçerse bundan sonra herkese Nesrin hanımı tavsiye edeceğim.
canım 3 nst 1 paket demek ve ben 1 paket için 120 ödedim ama yetmıyor 2. paket alıyorsun. ben de ılk sordugumda 180 demişlerdi sanırım sürekli gidince öyle yapıyorlar. paketi onlar söyledi bize ben bilmiyrdum ki

kime karar verdin canım ?
nesrin hanıma gittim geçen hafta sevdim sevimli biri ama dayanamadım aydan hocaya da gittim çünkü daha güven veriyor ama koru hastanesinde de doğum istemiyorum :( hatta dayanamadım gidip güveni de gezdim kuzenim çocuk doktoru ankarada, ona sordum güveni önerdi yenidoğan yoğun bakım için , başka bi doktor arkadaşım da araştırmış en iyi yenidoğan memorialde dedi...napcam kafam iyice karıştı canım ya:(( doktor doktor geziyom öyle,,hmm bi de TOBB da var aklımda :)))

nesrin hanıma gittim geçen hafta sevdim sevimli biri ama dayanamadım aydan hocaya da gittim çünkü daha güven veriyor ama koru hastanesinde de doğum istemiyorum :KK43: hatta dayanamadım gidip güveni de gezdim kuzenim çocuk doktoru ankarada, ona sordum güveni önerdi yenidoğan yoğun bakım için , başka bi doktor arkadaşım da araştırmış en iyi yenidoğan memorialde dedi...napcam kafam iyice karıştı canım ya:KK43:( doktor doktor geziyom öyle,,hmm bi de TOBB da var aklımda :)))
Bu kadar dolaşırsanız karar vermek daha da zorlaşır bence. Aklınıza neresi yatarsa orayla devam edin derim.Hastaneden önce doktor önemli diye düşünüyorum ben

gazi hastanesindeki proflar özel muayenehane açmış ama doğumu da mı gazi hastanesinde yaptırıyorlar

gazi hastanesindeki proflar özel muayenehane açmış ama doğumu da mı gazi hastanesinde yaptırıyorlar
Evet tahlilleri ve doğumu gazide yaptırıyorlar ama özel muayne ve doğum için aldıkları ücretler çok yüksek gelmişti bana

tetkikleri de gazide yaptırıyorlarmış ,muayene 400 dimi, doğumu biliyor musun?
Bir arkadaşım gidiyordu profösürün birine muayneye 600 tl verdiğini söyledi Doğum içinde 9bin 10bin cıvarı birşey söylemişti. Doktora göre fiyatlar değişir ama muhtemelen

Bir arkadaşım gidiyordu profösürün birine muayneye 600 tl verdiğini söyledi Doğum içinde 9bin 10bin cıvarı birşey söylemişti. Doktora göre fiyatlar değişir ama muhtemelen
teşekkür edrim cnm, ben de bu rakamları tahmin etmiştim sırf 9 ay muayenelerin toplamı 4 bin ediyorken doğumla birlikte epey fazla

Ben Koru hastanesinde Aydan Biri Hocamızla Kasım 2014 ve Temmuz 2017'de 2 normal/vajinal dogum yaptım. Her iki dogumum da her acıdan cok guzel ve sorunsuz bir sekilde gerceklesti.

Bebeklerimizi saglıkla, keyifle kucagımıza alıp, ekibinin ve Sevgili Emzirme Danısmanı Ozgul Kalkır Hn'ın verdiği destekle de anne sutuyle doya doya afiyetle buyuttuk ve buyutuyoruz onları.

İlk gebeligimde 39. Haftada Aydan Hoca ile tanıstım. Aydan Hoca ile yollarımız kesişene kadar Normal dogum yapmak ve normal,mantıklı seyler duymak icin tam 12 farklı ve alanında tanınan doktora gittim. Gittigim her doktor normal dogumun mumkun olmadıgını soyleyip, ayrıca myomlarım oldugu icin Hep olumsuz seyler soyluyorlardı.

Aydan Hoca İkinci dogumumda da son ana kadar normal dogum yapmamı bekledi, destekledi ve bilgilendirdi. Koru hastanesinin egitimlerine katıldım. Bedenimi ve dogumu daha iyi tanıdım. Bu bilinclenmenin de verdigi bir gucle mumkun olması durumunda tamamen kendi akısında ve dogasında epiduralsiz, epizyotomisiz( kesisiz) ve suni sancı almadan bir normal dogum hayal ettim ve istedim. Kendisi de bunları destekledi ve 2. Dogumum "epizyotomisiz, epiduralsiz ve suni sancı almadan gerçekleşti. Damar yolu bile acılmadı." Dogumumdan 1 saat sonra telefondan islerimi halletmeye basladım, maillerime cevap verdim ve yatagımdan kendim kalkıp,odamdan dısarı cıkıp rahatlıkla yuruyup tum ihtiyaclarımı kendi basıma giderebiliyordum. Agrı kesiciye bile cok gerek duymadım. Kanama sıkıntısı yasamadım. Oyle ki hastanede beni gorenler dogum yaptıgınızı bilmesek sizi refakatci sanıcaz dediler. Dogumdan sonra 2-3 gun icinde yuruyuse cıktıgımı goren annem dur nazar deger diye engellemek istedi, beni dısarda yuruyuste goren komsularımız ise inanamadı:KK66: Inanın bunların her biri cok kıymetli ve essiz deneyimlerdi.
inanamayiz Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. baya baya reklam.

Tabloda medikal park zehra hanim. 105 lira dio. Gittim bugün 190 lira mis . OgretMen indirim ı ile 137.5 ödedim nst ve tahlil için 85 lira. Doğum 4100 değil 4500 4 taksit yaparız dedi. Hastane ilgi süper ama pahalı geldi yaa. Yani sadece 4500 ile cikamion ekstra lar 5000 olur belki daha fazla . Öğretmen maasiyla altından kalkamam gibi .. Ortadoğu da yapsam diom. İndirimle 2300 oluo hem prof. Adam isini iyi yapr diom ama medikal park çok içimde kalacak gibj. Sizler ne dersiniz

Ya kızlar lütfen bi akil verin. Ankaraya yeni taşındık hangi hastane tercih etmeliyim. 4000 liraya kadar veririm iyi hoş da bu gidisle devlet hastanesi nde yapıcam doğumu :KK43:

Ya kızlar lütfen bi akil verin. Ankaraya yeni taşındık hangi hastane tercih etmeliyim. 4000 liraya kadar veririm iyi hoş da bu gidisle devlet hastanesi nde yapıcam doğumu :KK43:
Ortadoğu konusunda fikrim yok acikcasi nerede oturdugunuzu bilmiyorum ama yakinsa bir arkadasim eryaman hastanesine gidiyor orasi uygun birde etimed var etimesgutta orasi uygun.Fiyat olarak bunlari degerlendirebilirsiniz. Verdiginiz bilgilerle tabloyu da guncelleyecegim tesekkurler

Tabloda medikal park zehra hanim. 105 lira dio. Gittim bugün 190 lira mis . OgretMen indirim ı ile 137.5 ödedim nst ve tahlil için 85 lira. Doğum 4100 değil 4500 4 taksit yaparız dedi. Hastane ilgi süper ama pahalı geldi yaa. Yani sadece 4500 ile cikamion ekstra lar 5000 olur belki daha fazla . Öğretmen maasiyla altından kalkamam gibi .. Ortadoğu da yapsam diom. İndirimle 2300 oluo hem prof. Adam isini iyi yapr diom ama medikal park çok içimde kalacak gibj. Sizler ne dersiniz
canim bende ogretmenim,fiyatlar pahali malesef ama uygun olan yerlerde var muhakkak benim gittiğim doktorun Ortadoğu ile anlasmasi var 3300onun dogum ucreti ama ozel muayenesi var önemli olan dogum diyor yani son ayinda gitsen de olur devlete gidip son zamanlarda gidebilirsin de genelde benim gordugum öyle geliyorlar zaten ilgili bir doktor

Ortadoğu konusunda fikrim yok acikcasi nerede oturdugunuzu bilmiyorum ama yakinsa bir arkadasim eryaman hastanesine gidiyor orasi uygun birde etimed var etimesgutta orasi uygun.Fiyat olarak bunlari degerlendirebilirsiniz. Verdiginiz bilgilerle tabloyu da guncelleyecegim tesekkurler
Tamam canım ben dé etimed ı yol üstü gördüm orası daha yakın bize de . Uzaklık pek önemli değil sezeryan olacagi için önceden her türlü giderim. Oranın fiyatlar ı hakkında bilginiz var mı acaba .

canim bende ogretmenim,fiyatlar pahali malesef ama uygun olan yerlerde var muhakkak benim gittiğim doktorun Ortadoğu ile anlasmasi var 3300onun dogum ucreti ama ozel muayenesi var önemli olan dogum diyor yani son ayinda gitsen de olur devlete gidip son zamanlarda gidebilirsin de genelde benim gordugum öyle geliyorlar zaten ilgili bir doktor
Valla medikal parkı da gördüm ki .şimdi devletin ortamı hiç çekilmez. Ben de eşim de çok hassas yapılarız. Sıra beklerken bile insanlar vs. Bizi yorma mali germemeli
Senin doktor da iyimış de benim için hastane odası ameliyathanesi vs. Çok onemli

Back