2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari

gunaydin herkese
cok sukur kizimi kucagima aldim
lokman hekim etlik de dr um elif terzi idi.
hastaneden ve dr um dan cok memnunum..lokman hekim etlik kucuk bir hastane ben tereddut etmistim acikcasi. dogum sonrasi asiri kanamam oldu.spinal anestezi sezeryan oldum.sirt ustu yatamiyorum ben.. dogum sirasinda sirt ustu yattigimdan kisa sureli bayildim..ama cok sukur dr larimin deneyimi sakinligi ile sorunsuz bitti sezeryanim.tum personelin bayan olmasini istedim onu da ayarladilar.herkes bayandı.bir de utanıp sıkılma olayı olmadı.ben cok dr hastane aradim bu yüzden dr hâstane arayanlar için yazıyorum bu mesajı.doğumdan sonra iki gece kaldık..ilgilenen gece gunduz hemşireleri de çok ilgiliydi..iki gün kalınca kendi dr um ve cocuk dr u da kontrollere geldi..
dr elif hanım çok sakin tane tane herseyi anlatıyor.gereksiz test yaptırıp insanı panik etmiyor..ama cok hastası var.sıra bekleme cok uzun olabiliyo..
fiyat da muayene 80 nst 22 spinal anestezi sezeryan 2850 ödedik.

bu emzirme konusunun cok hastanede problem olduğunu biliyorum mama veriyorlar hemen dikkatli olmakta fayda var ama nasil olcak o da zor biraz
emzirme konunda önceden bilinçlenmek lazım itiraz edersen veremezler ki ben öyle olması gerekiyor sandım sütüm yetermi yetmez mi bilemedim ki üstelik oğlumun sesi sedası bile cıkmıyordu ağlamadı bile cok duyarlı hemşirelerde vardı ama 2 taneyse duyarlı ise 7-8 tanesi değildi

Bir arkadaşım gidiyordu profösürün birine muayneye 600 tl verdiğini söyledi Doğum içinde 9bin 10bin cıvarı birşey söylemişti. Doktora göre fiyatlar değişir ama muhtemelen
canım epey yol almışsın maasallah. nasılsın? doğum şeklin belli oldu mu ?
Sezeryan yerim yeni yeni toarlamaya başladı bebekten fırsat bulup hala kontrole gidemedim Nesrin hocaya ama kendisine brova diyecegim öyle güzel bir kesi atmışki galiba sıfır iz kalacak o kadar başarılı atmış sezeryan kesisini şimdiden ara ara çizgide silikleşmeler var heralde 3 aya çizgiyi unuturum .gercekten çok başarılı bir kesi olmuş tabı sezeryan yerim hala acıyor ama sanırım daha cok erken tam iyilrşmr için

Cok saol canim gayet iyiyim 32.haftami bekliyorum izne cikmak icin.Dogum hakkinda konusmadik daha nesrin hanimla ama bir sorun yok şuanlik normal dogum icin beklicem tabi son anda ne olacagi belli olmaz.Doktordan memnun kalmana cok sevindim insallah bende senin gibi memnun bitiririm bu sureci

Reactions: iiz
doğumun neşe içinde ve kolayca olur inşallah merakla bekliyorum

Bu liste çok iyi oldu, tam da aradığım şeydi. Hazırlayandan, emeği geçenden Allah razı olsun.
Ben Etlik Lokman Hekim düşünüyorum. Zaten sezeryan olacak. Allah hepimize kuzularımızı sağlıklı sıhhatli kucaklamayı nasip etsin.

Merhabalar bende hastane arıyorum. İlk doğumumu koru hastanesinde Ümit korucuoğlunda yapmıştım, çok memnundum harika bir doğum gerçekleştirdim. Ama şuan ücretini karşılamaya gücüm yetmez maalesef. Ben özellikle tıp fakültesine gitmek istiyorum. Cebeci hastanesinin doğumu iyi diye duydum giden varmı, varsa hangi hocaya gidiyorsunuz. Birde başkent üniversitesi hastanesiyle ilgili bilginiz varmı

Kimse yokmu yardım edecek
Ben ankara tip fak de kanamalardan dolayı yattım. Yattığım surece gözlemlediğim gayet ilgililer, sürekli doktorlar hemşireler kontrole geliyor odaları temiz .Bir arkadaşım orda doğum yaptı esra hanımın takibindeydi memnundu. Benim eve uzak olmasa bende ankara tipi düşünürdüm. Şimdi koruya gidiyorum bende

teşekkür ederim cevabınız için. tıp fakültelerinde doktor seçebiliyoruz o zaman. acaba seçtiğimiz doktor doğumada giriyormu, ben asistanların doğum yaptırmasını hiç istemiyorum.

teşekkür ederim cevabınız için. tıp fakültelerinde doktor seçebiliyoruz o zaman. acaba seçtiğimiz doktor doğumada giriyormu, ben asistanların doğum yaptırmasını hiç istemiyorum.
Normal poliklinikte doktor seçemiyorsun. Hocalara muayene olacaksan özel muayeneye giriyor.Doğuma uzman doktorlar giriyor diye biliyorum.

Bir arkadaşim başkent universitesine gidiyor doktorundan memnun ama dogumda normal olursa nobetci doktor giriyor sezeryan olursa kendi doktoru planliyor

Ya kızlar lütfen bi akil verin. Ankaraya yeni taşındık hangi hastane tercih etmeliyim. 4000 liraya kadar veririm iyi hoş da bu gidisle devlet hastanesi nde yapıcam doğumu
Çukurambar koru da doğum yaptım . Özel muayenehanesi olan doktorum.. ssvd.yapabilecegimi söyledi . 38+2 de yavrum suyum gelerek kendi gelmek istedi . Normal doğum oldu. Doktor muayene 270 lira. Doğum ücreti 4600 verdim . Tavsiye ederim

Öncelikle hayırlı olsun. hangi doktora gidiyordunuz ssvd düşünüyorum bende doktor konusunda kararsız kaldım

Koru'da sgk yok değil mi verdiğiniz fiyatlar hastanenin paketi mi yoksa özel sağlık sigortası fiyatı mı

Koru'da sgk yok değil mi verdiğiniz fiyatlar hastanenin paketi mi yoksa özel sağlık sigortası fiyatı mı
Ben yeni paket aldım. Yılbaşına kadar geçerli olan fiyatları 16. Hafta öncesinde 6000 tl. 16 hafta sonrası 5000 tl. Paket içinde ayrıntılı ultrason hariç tüm testler muayene doğum 1 gecelik yatış vs.... var

Benim doktorum orda calismio orayı doğum için kullanio. Özel muayenehanesi var. 270 ücret aliodu

Hanimlar dogum sigortalari var liv medicana medikalpark gibi hastanelerle anlaşmalı. Onlar hakkinda ne düsunuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…