- 12 Nisan 2014
- 63
- 32
- 88
emzirme konunda önceden bilinçlenmek lazım itiraz edersen veremezler ki ben öyle olması gerekiyor sandım sütüm yetermi yetmez mi bilemedim ki üstelik oğlumun sesi sedası bile cıkmıyordu ağlamadı bile cok duyarlı hemşirelerde vardı ama 2 taneyse duyarlı ise 7-8 tanesi değildibu emzirme konusunun cok hastanede problem olduğunu biliyorum mama veriyorlar hemen dikkatli olmakta fayda var ama nasil olcak o da zor biraz
canım epey yol almışsın maasallah. nasılsın? doğum şeklin belli oldu mu ?Bir arkadaşım gidiyordu profösürün birine muayneye 600 tl verdiğini söyledi Doğum içinde 9bin 10bin cıvarı birşey söylemişti. Doktora göre fiyatlar değişir ama muhtemelen
Cok saol canim gayet iyiyim 32.haftami bekliyorum izne cikmak icin.Dogum hakkinda konusmadik daha nesrin hanimla ama bir sorun yok şuanlik normal dogum icin beklicem tabi son anda ne olacagi belli olmaz.Doktordan memnun kalmana cok sevindim insallah bende senin gibi memnun bitiririm bu surecicanım epey yol almışsın maasallah. nasılsın? doğum şeklin belli oldu mu ?
Sezeryan yerim yeni yeni toarlamaya başladı bebekten fırsat bulup hala kontrole gidemedim Nesrin hocaya ama kendisine brova diyecegim öyle güzel bir kesi atmışki galiba sıfır iz kalacak o kadar başarılı atmış sezeryan kesisini şimdiden ara ara çizgide silikleşmeler var heralde 3 aya çizgiyi unuturum .gercekten çok başarılı bir kesi olmuş tabı sezeryan yerim hala acıyor ama sanırım daha cok erken tam iyilrşmr için
doğumun neşe içinde ve kolayca olur inşallah merakla bekliyorumCok saol canim gayet iyiyim 32.haftami bekliyorum izne cikmak icin.Dogum hakkinda konusmadik daha nesrin hanimla ama bir sorun yok şuanlik normal dogum icin beklicem tabi son anda ne olacagi belli olmaz.Doktordan memnun kalmana cok sevindim insallah bende senin gibi memnun bitiririm bu sureci
Ben ankara tip fak de kanamalardan dolayı yattım. Yattığım surece gözlemlediğim gayet ilgililer, sürekli doktorlar hemşireler kontrole geliyor odaları temiz .Bir arkadaşım orda doğum yaptı esra hanımın takibindeydi memnundu. Benim eve uzak olmasa bende ankara tipi düşünürdüm. Şimdi koruya gidiyorum bendeKimse yokmu yardım edecek
teşekkür ederim cevabınız için. tıp fakültelerinde doktor seçebiliyoruz o zaman. acaba seçtiğimiz doktor doğumada giriyormu, ben asistanların doğum yaptırmasını hiç istemiyorum.Ben ankara tip fak de kanamalardan dolayı yattım. Yattığım surece gözlemlediğim gayet ilgililer, sürekli doktorlar hemşireler kontrole geliyor odaları temiz .Bir arkadaşım orda doğum yaptı esra hanımın takibindeydi memnundu. Benim eve uzak olmasa bende ankara tipi düşünürdüm. Şimdi koruya gidiyorum bende
Normal poliklinikte doktor seçemiyorsun. Hocalara muayene olacaksan özel muayeneye giriyor.Doğuma uzman doktorlar giriyor diye biliyorum.teşekkür ederim cevabınız için. tıp fakültelerinde doktor seçebiliyoruz o zaman. acaba seçtiğimiz doktor doğumada giriyormu, ben asistanların doğum yaptırmasını hiç istemiyorum.
Bir arkadaşim başkent universitesine gidiyor doktorundan memnun ama dogumda normal olursa nobetci doktor giriyor sezeryan olursa kendi doktoru planliyorMerhabalar bende hastane arıyorum. İlk doğumumu koru hastanesinde Ümit korucuoğlunda yapmıştım, çok memnundum harika bir doğum gerçekleştirdim. Ama şuan ücretini karşılamaya gücüm yetmez maalesef. Ben özellikle tıp fakültesine gitmek istiyorum. Cebeci hastanesinin doğumu iyi diye duydum giden varmı, varsa hangi hocaya gidiyorsunuz. Birde başkent üniversitesi hastanesiyle ilgili bilginiz varmı
Çukurambar koru da doğum yaptım . Özel muayenehanesi olan doktorum.. ssvd.yapabilecegimi söyledi . 38+2 de yavrum suyum gelerek kendi gelmek istedi . Normal doğum oldu. Doktor muayene 270 lira. Doğum ücreti 4600 verdim . Tavsiye ederimYa kızlar lütfen bi akil verin. Ankaraya yeni taşındık hangi hastane tercih etmeliyim. 4000 liraya kadar veririm iyi hoş da bu gidisle devlet hastanesi nde yapıcam doğumu
Çukurambar koru da doğum yaptım . Özel muayenehanesi olan doktorum.. ssvd.yapabilecegimi söyledi . 38+2 de yavrum suyum gelerek kendi gelmek istedi . Normal doğum oldu. Doktor muayene 270 lira. Doğum ücreti 4600 verdim . Tavsiye ederim
Koru'da sgk yok değil mi verdiğiniz fiyatlar hastanenin paketi mi yoksa özel sağlık sigortası fiyatı mıÇukurambar koru da doğum yaptım . Özel muayenehanesi olan doktorum.. ssvd.yapabilecegimi söyledi . 38+2 de yavrum suyum gelerek kendi gelmek istedi . Normal doğum oldu. Doktor muayene 270 lira. Doğum ücreti 4600 verdim . Tavsiye ederim
Ben yeni paket aldım. Yılbaşına kadar geçerli olan fiyatları 16. Hafta öncesinde 6000 tl. 16 hafta sonrası 5000 tl. Paket içinde ayrıntılı ultrason hariç tüm testler muayene doğum 1 gecelik yatış vs.... varKoru'da sgk yok değil mi verdiğiniz fiyatlar hastanenin paketi mi yoksa özel sağlık sigortası fiyatı mı
Valla biz ödemeyi doktora . Yaptık. Onun söylediği fiyatti 4600Koru'da sgk yok değil mi verdiğiniz fiyatlar hastanenin paketi mi yoksa özel sağlık sigortası fiyatı mı
Benim doktorum orda calismio orayı doğum için kullanio. Özel muayenehanesi var. 270 ücret alioduBen yeni paket aldım. Yılbaşına kadar geçerli olan fiyatları 16. Hafta öncesinde 6000 tl. 16 hafta sonrası 5000 tl. Paket içinde ayrıntılı ultrason hariç tüm testler muayene doğum 1 gecelik yatış vs.... var
ankara da . Fatma bolkanÖncelikle hayırlı olsun. hangi doktora gidiyordunuz ssvd düşünüyorum bende doktor konusunda kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?