2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari

Etımed hakkında ne düşünüyorsunuz? muayene 82 TL idi doc. dr. yüksel hanım için, ama tam emin olamadım hastaneden

Etimed be eryaman hastanesinde en yuksek verecegin ucret 2000tl benim duyumlarim.Etimedde doktor bilmiyorum maalesef ama Eryamanda oskar beyden arkadasim memnun.Ögretmen cevresi tercih ediyor bu hastaneleri

Etimed be eryaman hastanesinde en yuksek verecegin ucret 2000tl benim duyumlarim.Etimedde doktor bilmiyorum maalesef ama Eryamanda oskar beyden arkadasim memnun.Ögretmen cevresi tercih ediyor bu hastaneleri
Netten biraz araştırdım da etimed hakkında şikayet var memnuniyet az. Ortadoğu ya devam etcem galiba

Netten biraz araştırdım da etimed hakkında şikayet var memnuniyet az. Ortadoğu ya devam etcem galiba

merhaba ben de ogretmenim ve ortadoguya gidiyorum

ayni sizin durumunuzdayim galiba mecburi srzeryan olacagim icin hastaneye o kadar para vermek istemiyorum

19mayis a gittim 1500-2000dogum ama cok kucuk bir hastane yeni dogan bolumu yok

etimed
akropol
lokman hekim etlik
bilgi bu hastanelerin de fiyatlari uygun

ben simdi 35.hafta nst vs icin lokman hekimden Elif Terziden randevu aldim.

ordan memnun kalirsam birakcam ortodogu yu cunku her gidiste en az bir saat bekliyorum.dr um sultan hanim.ama asiri yogun.ortadogu hastane ortami olarak guzel.bir de prof dr var.zorda kalirsam ona giderim diyordum.mesela randevu aliyosun arayip sizi ertelemek zorundayiz ameliyati var dr hanimin diyorlar surekli olarak 1-2 saat gecikme oluyo

devlet hastanelerine bile randevulu gidersen o kadar beklemiyorsun

Merhaba. Doğum sigortası yaptıranlara bir sorum olacak. Mesai saatleri dışında doğum için hastaneye gittiğinizde doktorunuz da o gece nöbetçi değilse..kendi doktorunuzu çağırdığınızda fark alınıyor mu???

Sağlıklı mutlu olun inşallah. Sezeryan sonrası şikayet ini neler. . Kalkİp gezebiliomusun şimdi. Bir dé. . Hastaneye toplam da doğum ücreti nekadar ödediniz. Kaç gece kaldınız. . Kusura bakma çok sordum

Canim cok sevindim guzel bir deneyimle bebegini saglikla kucagina almana.Sevgiler

sağol canım. çok zor bir doğum oldu. hem de çok zor ama doktorum iyiydi ve sonuç iyi oldu çok şükür

gecmis olsun darisi bizim basimiza insallah.Allahim saglik sihhatle buyutmek nasib etsin..Normal dogum galiba degil mi?ilk bebeginiz miydi?

AYY MAŞALLAH GÜLE GÜLE BÜYÜT KUZUNU..DARISI DA BAŞIMIZA :)

Reactions: iiz
Bende Memorial de Nesrin Hanimla doğum yaptım. Bana söz verdiği gibi doğumda hiç erkek yoktu. Hatta doğumhane ye inerken başımı kendisi örttü. Kesinlikle çok duyarlı bir doktor. Bu benim 3.dogumum ve dikkatimi çeken bir hususta bebeği hemen benden almadılar ilk defa kendim kordonu fln gördüm. GGobegimde durdu biraz. Dokundum fln. Nesrin hanima Ferzan hanıma ve ekibine çok teşekkürler. Ben memnun kaldım. Normal doğum içinde 5.750 ödedik.

10 günü geçti ama ağrılarım çok benım. rahat rahat yurumuyorum hala. kanama hala devam edıyor mesela.kolay değilmiş sezeryan. kalkıp geziyorum ama yavas hareketlerle. iş falan yapamıyorum tabı ancak bebegmı emzırıyorum mecbur kalıram altını kendım değiştiriyorum şimdiye kadar 1 defa değiştirdim zorlanıyrum cunku.1 sayfada yazılan fıyatları canım

ankara da tavsiye edebileceğiniz çocuk doktoru var mı kızlar ?

Kızlar dün kontrole gittim. Ortadoğu ya. Ya ben sevemedim gitti bu hastaneyi. 4000 liraya kadar verebilirm . 1 buçuk aya dogurcam ama.. sevemedimmm. Yardım !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…