Etimed be eryaman hastanesinde en yuksek verecegin ucret 2000tl benim duyumlarim.Etimedde doktor bilmiyorum maalesef ama Eryamanda oskar beyden arkadasim memnun.Ögretmen cevresi tercih ediyor bu hastaneleriTamam canım ben dé etimed ı yol üstü gördüm orası daha yakın bize de . Uzaklık pek önemli değil sezeryan olacagi için önceden her türlü giderim. Oranın fiyatlar ı hakkında bilginiz var mı acaba .
Netten biraz araştırdım da etimed hakkında şikayet var memnuniyet az. Ortadoğu ya devam etcem galibaEtimed be eryaman hastanesinde en yuksek verecegin ucret 2000tl benim duyumlarim.Etimedde doktor bilmiyorum maalesef ama Eryamanda oskar beyden arkadasim memnun.Ögretmen cevresi tercih ediyor bu hastaneleri
Netten biraz araştırdım da etimed hakkında şikayet var memnuniyet az. Ortadoğu ya devam etcem galiba
Sağlıklı mutlu olun inşallah. Sezeryan sonrası şikayet ini neler. . Kalkİp gezebiliomusun şimdi. Bir dé. . Hastaneye toplam da doğum ücreti nekadar ödediniz. Kaç gece kaldınız. . Kusura bakma çok sordumDoğumumu yaptım kızlar. Ankara Memorial de Nesrin Fenerdi doktorum. Aylarca doktor aradım ve gerçekten değdi aradığıma bundan daha iyi bir seçim yapamazdım. profesyonel bir doktor ve her şeyden önemlisi özverili iyi kalpli bir insan
Canim cok sevindim guzel bir deneyimle bebegini saglikla kucagina almana.SevgilerDoğumumu yaptım kızlar. Ankara Memorial de Nesrin Fenerdi doktorum. Aylarca doktor aradım ve gerçekten değdi aradığıma bundan daha iyi bir seçim yapamazdım. profesyonel bir doktor ve her şeyden önemlisi özverili iyi kalpli bir insan
sağol canım. çok zor bir doğum oldu. hem de çok zor ama doktorum iyiydi ve sonuç iyi oldu çok şükürCanim cok sevindim guzel bir deneyimle bebegini saglikla kucagina almana.Sevgiler
sağol canım. çok zor bir doğum oldu. hem de çok zor ama doktorum iyiydi ve sonuç iyi oldu çok şükür
AYY MAŞALLAH GÜLE GÜLE BÜYÜT KUZUNU..DARISI DA BAŞIMIZA :)Doğumumu yaptım kızlar. Ankara Memorial de Nesrin Fenerdi doktorum. Aylarca doktor aradım ve gerçekten değdi aradığıma bundan daha iyi bir seçim yapamazdım. profesyonel bir doktor ve her şeyden önemlisi özverili iyi kalpli bir insan
ilk bebeğim mecburi sezeryan oldu malesefgecmis olsun darisi bizim basimiza insallah.Allahim saglik sihhatle buyutmek nasib etsin..Normal dogum galiba degil mi?ilk bebeginiz miydi?
teşekkür ederım canımAYY MAŞALLAH GÜLE GÜLE BÜYÜT KUZUNU..DARISI DA BAŞIMIZA :)
10 günü geçti ama ağrılarım çok benım. rahat rahat yurumuyorum hala. kanama hala devam edıyor mesela.kolay değilmiş sezeryan. kalkıp geziyorum ama yavas hareketlerle. iş falan yapamıyorum tabı ancak bebegmı emzırıyorum mecbur kalıram altını kendım değiştiriyorum şimdiye kadar 1 defa değiştirdim zorlanıyrum cunku.1 sayfada yazılan fıyatları canımSağlıklı mutlu olun inşallah. Sezeryan sonrası şikayet ini neler. . Kalkİp gezebiliomusun şimdi. Bir dé. . Hastaneye toplam da doğum ücreti nekadar ödediniz. Kaç gece kaldınız. . Kusura bakma çok sordum
Memorialda sami akbuğaya gidiyorum ben cok memnunum. Ama tam beklentinde önemli.ankara da tavsiye edebileceğiniz çocuk doktoru var mı kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?