- 4 Ocak 2016
- 35
- 19
- 38
- 33
Universite hastaneleri konusunda cok fazla paylaşim yok bu sitede maalesefÇağrı Gülümser e giden Yok mu
Universite hastaneleri konusunda cok fazla paylaşim yok bu sitede maalesef
Bu konu başliginda demedim dikkat ederseniz bu sitede dedim.ben arastirdigimda cok fazla bilgiye ulasamadim forumlarda ha siz bulabiliyorsaniz gidin o sayfalara bakin buraya soru yazmayin o zamanbu konu başlığında birinin yaZmaması hiç olmadığı anlamına gelmez
Sizden emir alarak yazmıyorum. Siz ne dediğinize dikkat edin. Bilmiyorsanız da her lafa atlamayın. Nereye bakıp, ne yazacağımı sizin gibi kendini bilmez cahillere soracak değilim. İmla, yazım, noktalama ve daha önemlisi nezaket bilmeyenler benim muhatabım olamazlar. Konum da sorum da sizi ilgilendirmiyorsa kendinizi daha fazla kasmayın ki çatlamayın. Ne söylerseniz artık kendinize söylersiniz. Umurumda bile değilsiniz.Bu konu başliginda demedim dikkat ederseniz bu sitede dedim.ben arastirdigimda cok fazla bilgiye ulasamadim forumlarda ha siz bulabiliyorsaniz gidin o sayfalara bakin buraya soru yazmayin o zaman
Şuan benim açtigim başliktasiniz ve terbiyesizlik yapan sizsiniz.Ne yazacagimi size soracak degilim kendi seviyenizle sizi başbaşa birakiyorum.Sizden emir alarak yazmıyorum. Siz ne dediğinize dikkat edin. Bilmiyorsanız da her lafa atlamayın. Nereye bakıp, ne yazacağımı sizin gibi kendini bilmez cahillere soracak değilim. İmla, yazım, noktalama ve daha önemlisi nezaket bilmeyenler benim muhatabım olamazlar. Konum da sorum da sizi ilgilendirmiyorsa kendinizi daha fazla kasmayın ki çatlamayın. Ne söylerseniz artık kendinize söylersiniz. Umurumda bile değilsiniz.
Mrb .özel Eryaman hastanesi oskar beyden randevu aldım normal doğum sezeryan ücreti 1400+92 yatak+32refakatci ücreti aliniyormus muayene de 82 tl mis bu sene 3 yakınımda özel Eryaman hastanesinde doğum yaptı memnunlar.
Ben memoriala Nesrin hanima gidiyorum öneririmliv hospital ya da memorial arasında kaldım keşke birileri benim yerime bi tercih yapıverse Bi de doktor öneriverse
Merhaba ben de Koru hastanesinde Aydan Biri İle Kasım 2014 ve Temmuz 2017'de 2 normal dogum yaptım. Her iki dogumum ve gebelik takibim de her acıdan cok guzel ve sorunsuz bir sekilde gerceklesti. Ben hastahanenin kosullarından ve sunduğu hizmetten cok memmun kaldım. Ki ben basak burcuyum, cok detaycıyım, kolay kolay memmun olmam. Cok memmun kaldım. Bunları okuyunca sasırıyorum nasıl olur diye.
Cunku biz Bebeklerimizi saglıkla, keyifle kucagımıza alıp, Koru dogum ekibinin ve Sevgili Emzirme Danısmanı Ozgul Kalkır Hn'ın verdiği destekle de anne sutuyle doya doya afiyetle buyuttuk ve buyutuyoruz onları.
reklamları dinlediniz..
ben de baktım liv e ama memorıal i tercıh ettım. hem live o kadar sıcak gelmedi bana daha tıcarı geldı hem de Nesrin Fener cok sevılen bır doktordu bır kez muayeneye gıdıp öyle karar vereyım dedım ilk muayenede karar verdım zaten şimdi onunla doguma gırecegımliv hospital ya da memorial arasında kaldım keşke birileri benim yerime bi tercih yapıverse Bi de doktor öneriverse
Ben memoriala Nesrin hanima gidiyorum öneririm
doktorun reklama ıhtıyacı var galıba !!!Merhaba ben de Koru hastanesinde Aydan Biri İle Kasım 2014 ve Temmuz 2017'de 2 normal dogum yaptım. Her iki dogumum ve gebelik takibim de her acıdan cok guzel ve sorunsuz bir sekilde gerceklesti. Ben hastahanenin kosullarından ve sunduğu hizmetten cok memmun kaldım. Ki ben basak burcuyum, cok detaycıyım, kolay kolay memmun olmam. Cok memmun kaldım. Bunları okuyunca sasırıyorum nasıl olur diye.
Cunku biz Bebeklerimizi saglıkla, keyifle kucagımıza alıp, Koru dogum ekibinin ve Sevgili Emzirme Danısmanı Ozgul Kalkır Hn'ın verdiği destekle de anne sutuyle doya doya afiyetle buyuttuk ve buyutuyoruz onları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?