ben de öyle yapcam galiba ilk fırsatta nesrin hocaya gideyim görüşeyim senin doğumuna çok az kalmış sağlıcakla al kucağına inşallah.. hayırlı mutlu tecrübelerini de inş doğumdan sonra paylaşırsın bizlerle,fırsatın olursa tabi :)ben de baktım liv e ama memorıal i tercıh ettım. hem live o kadar sıcak gelmedi bana daha tıcarı geldı hem de Nesrin Fener cok sevılen bır doktordu bır kez muayeneye gıdıp öyle karar vereyım dedım ilk muayenede karar verdım zaten şimdi onunla doguma gırecegım
çok kötü ama pazarlamacı gıbı ne gerek var ki .. cok kınanacak bir durumYalniz adamlar içi çalışıyorlar medya ve sosyal medyada.
sizin cok az kalmış:) saglikla alın kucağıniza inşallah benim daha cok basi 9.hafta nerde dogum yapicaksiniz acaba ben karar veremedim henuz aslinda dogumdan sonra yazabilirseniz nasil gecti memnun kaldiniz mi yaptiginiz yerden memnun oluruz:)çok kötü ama pazarlamacı gıbı ne gerek var ki .. cok kınanacak bir durum
Bu ülkede her şey olabiliyorsun ama rezil olamiyorsun iste pişkinlik diz boyu.çok kötü ama pazarlamacı gıbı ne gerek var ki .. cok kınanacak bir durum
güldüm acı acı ... traji komik bu demek galibaBu ülkede her şey olabiliyorsun ama rezil olamiyorsun iste pişkinlik diz boyu.
çok teşekkür ederim canım. umarım su gibi geçer zamanın. mutlaka buraya yazarım merak etme. şimdilik doğum şeklim normal görünüyor. bu hafta daha net olacak. 37 hafta içindeyim 38 itibariyle bekliyorum doğumu ama bilinmez işte ne olacak.sizin cok az kalmış:) saglikla alın kucağıniza inşallah benim daha cok basi 9.hafta nerde dogum yapicaksiniz acaba ben karar veremedim henuz aslinda dogumdan sonra yazabilirseniz nasil gecti memnun kaldiniz mi yaptiginiz yerden memnun oluruz:)
skandaldan sonra koru hastanelerıne güvenim sıfır. oraya gitmem için ya kendimde olmamalıyım ya çaresiz kalmalıyım kendi irademle kesinlikle gitmem . ne kadar iyi olurlarsa olsunlar. son skandallarında örtpas etme şekilleri haberleri sitelerden tek tek sildirmeleri kamuoyuna açıklama yapmamalarının hiç bir açıklaması olamaz . avukatları cıkıp adli süreçte oldugunu falan söyleseydi bari örtpas açıklanamaz savunulamaz ve unutulmaz bir durum. bir bebeğin hayatını karartmanın sonrada üstünü örtmenin affı olmaz bence. istediği kadar iyi olsun doktorları . ıyı doktor olmak yetersiz etik olmak mesleğine saygısı olmak ve sahip cıkmak önemli öncelik insnaı değerlere yaşama hakkına saygıyla gelir. bir hastane yaşama hakkına saygılı değilse isterse dünyaca ünlü olsun doktorları bence hiç farketmez . doktormu yok Türkiye alanında uzman doktorlarla dolu her birinin yeri ayrı ayrıaydan hoca çok başarılı bir perinatalog..ayrıntılı için ona gitmiştim..fakat doğum için çok anlamlı değil bence..hastane ,yenidoğan yoğun bakım ve orda hissettiğimiz huzur daha önemli sanki..ortalama bi khd uzmanı başarılı bi sezeryan ya da normal doğum zaten yapar..perinataloji bambaşka bi akademik kariyer...
ben sormustum yogun bakım unıtesı var demişlerdi ama yoğun bakım galiba yenidoğan yogun bakım ve büyükler için diye ayrılıyor ikiside var mı bilmiyorum ama bence vardır. her şey var dediklerini hatırlıyorumAkay lokman hekimde erken doğm için küvez varmı biliyormhusnz
Canım memorial başak hocadan ben çok memnunum, diğer gebeliğimde ona gittim ama malesef bebeği kaybettim, o süre zarfında çok ilgiliydi ve sürekli bilgilendirdi, bu gebeliğimde de ona gidicem, randevu saatine sadıklar, ilgililer, WhatsApp dan soru sorabiliyoruz cevap veriyor, hastaneye gidemediginde bi sorun olduğunda ararsan ulaşabilirsin ve asla saçma sapan şeylerle seni ürkütmeden açıklamalar yapar, temiz ve titizler, ultrasonları çok iyi, çok erken haftalarda üç boyut mu dört boyut mu bilmiyorum da bebeği çok net gözlemliyorsun, tavsiye ediyorum ben, 270 tl muayene, 15 gün içinde ücretsiz kontrolün varliv hospital ya da memorial arasında kaldım keşke birileri benim yerime bi tercih yapıverse Bi de doktor öneriverse
Canım memorial başak hocadan ben çok memnunum, diğer gebeliğimde ona gittim ama malesef bebeği kaybettim, o süre zarfında çok ilgiliydi ve sürekli bilgilendirdi, bu gebeliğimde de ona gidicem, randevu saatine sadıklar, ilgililer, WhatsApp dan soru sorabiliyoruz cevap veriyor, hastaneye gidemediginde bi sorun olduğunda ararsan ulaşabilirsin ve asla saçma sapan şeylerle seni ürkütmeden açıklamalar yapar, temiz ve titizler, ultrasonları çok iyi, çok erken haftalarda üç boyut mu dört boyut mu bilmiyorum da bebeği çok net gözlemliyorsun, tavsiye ediyorum ben, 270 tl muayene, 15 gün içinde ücretsiz kontrolün var
Hasan beyden memnun kaldınız mı ön görünüz ne yönde?Hasan à gittim canım vala erkek die ayırmadim prof yapsın sezeryan imi die. Bayanlar nasıl ki. Ay ben de onlara mi gitsem.
Bi kere oldu daha ikinciye bi daha gidicem. Doğum da onla olucak nasipse. Bilmem sevdim . İlgili sıcak biri. Ama asistanı kız. Çok gıcık ti. Süratsiz bişi di.Hasan beyden memnun kaldınız mı ön görünüz ne yönde?
Merhaba arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum. Ahmet Erdem hocanın hastası olanlar var mı acaba? Hoca hangi hastaneler ile anlaşmalı ve doğum ücretleri ne kadar? Konunun ilk mesajlarından itibaren okudum ama eğer gözden kaçırmadıysam bununla ilgili bir bilgi göremedim. bu konuda bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim
Tesekkürler bende önumuzdeki hafta bi randevu alıp gidicem bakalım elektiriğimiz tutarsa devam ederizBi kere oldu daha ikinciye bi daha gidicem. Doğum da onla olucak nasipse. Bilmem sevdim . İlgili sıcak biri. Ama asistanı kız. Çok gıcık ti. Süratsiz bişi di.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?