2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari

ben de öyle yapcam galiba ilk fırsatta nesrin hocaya gideyim görüşeyim senin doğumuna çok az kalmış sağlıcakla al kucağına inşallah.. hayırlı mutlu tecrübelerini de inş doğumdan sonra paylaşırsın bizlerle,fırsatın olursa tabi :)

aydan hoca çok başarılı bir perinatalog..ayrıntılı için ona gitmiştim..fakat doğum için çok anlamlı değil bence..hastane ,yenidoğan yoğun bakım ve orda hissettiğimiz huzur daha önemli sanki..ortalama bi khd uzmanı başarılı bi sezeryan ya da normal doğum zaten yapar..perinataloji bambaşka bi akademik kariyer...

çok kötü ama pazarlamacı gıbı ne gerek var ki .. cok kınanacak bir durum
sizin cok az kalmış:) saglikla alın kucağıniza inşallah benim daha cok basi 9.hafta nerde dogum yapicaksiniz acaba ben karar veremedim henuz aslinda dogumdan sonra yazabilirseniz nasil gecti memnun kaldiniz mi yaptiginiz yerden memnun oluruz:)

Reactions: iiz
çok teşekkür ederim canım. umarım su gibi geçer zamanın. mutlaka buraya yazarım merak etme. şimdilik doğum şeklim normal görünüyor. bu hafta daha net olacak. 37 hafta içindeyim 38 itibariyle bekliyorum doğumu ama bilinmez işte ne olacak.

skandaldan sonra koru hastanelerıne güvenim sıfır. oraya gitmem için ya kendimde olmamalıyım ya çaresiz kalmalıyım kendi irademle kesinlikle gitmem . ne kadar iyi olurlarsa olsunlar. son skandallarında örtpas etme şekilleri haberleri sitelerden tek tek sildirmeleri kamuoyuna açıklama yapmamalarının hiç bir açıklaması olamaz . avukatları cıkıp adli süreçte oldugunu falan söyleseydi bari örtpas açıklanamaz savunulamaz ve unutulmaz bir durum. bir bebeğin hayatını karartmanın sonrada üstünü örtmenin affı olmaz bence. istediği kadar iyi olsun doktorları . ıyı doktor olmak yetersiz etik olmak mesleğine saygısı olmak ve sahip cıkmak önemli öncelik insnaı değerlere yaşama hakkına saygıyla gelir. bir hastane yaşama hakkına saygılı değilse isterse dünyaca ünlü olsun doktorları bence hiç farketmez . doktormu yok Türkiye alanında uzman doktorlarla dolu her birinin yeri ayrı ayrı

Doç. Doktor yavuz şimşek kliniği var abkarada vekırıkkalede.ben kırıkkaledekine gidiyorm plasenta oreviayım riskli gebelliktede yzman adam.

Akay lokman hekimde erken doğm için küvez varmı biliyormhusnz
ben sormustum yogun bakım unıtesı var demişlerdi ama yoğun bakım galiba yenidoğan yogun bakım ve büyükler için diye ayrılıyor ikiside var mı bilmiyorum ama bence vardır. her şey var dediklerini hatırlıyorum

Son düzenleme:
arkadaslar genelde gittiginiz doktorla mi dusunuyorsunuz dogumu yoksa son zamanlarda arastirarak mi dusunuyorsunuz, ben gittigim doktordan memnunum ancak ozel muayenesi var anlasmali hastaneler var sectim gittim diyelim ordakiler doktor gelene kadar ilgilenir mi ve en önemlisi doktor kesin gelir mi nasil oluyor boyle seyler ilk kez yasadigim icin hic bilgim yok daha cok erken ama bile bile kotu duruma dusmek istemem boylesi guzel bit surecte

liv hospital ya da memorial arasında kaldım keşke birileri benim yerime bi tercih yapıverse Bi de doktor öneriverse
Canım memorial başak hocadan ben çok memnunum, diğer gebeliğimde ona gittim ama malesef bebeği kaybettim, o süre zarfında çok ilgiliydi ve sürekli bilgilendirdi, bu gebeliğimde de ona gidicem, randevu saatine sadıklar, ilgililer, WhatsApp dan soru sorabiliyoruz cevap veriyor, hastaneye gidemediginde bi sorun olduğunda ararsan ulaşabilirsin ve asla saçma sapan şeylerle seni ürkütmeden açıklamalar yapar, temiz ve titizler, ultrasonları çok iyi, çok erken haftalarda üç boyut mu dört boyut mu bilmiyorum da bebeği çok net gözlemliyorsun, tavsiye ediyorum ben, 270 tl muayene, 15 gün içinde ücretsiz kontrolün var

Merhaba arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum. Ahmet Erdem hocanın hastası olanlar var mı acaba? Hoca hangi hastaneler ile anlaşmalı ve doğum ücretleri ne kadar? Konunun ilk mesajlarından itibaren okudum ama eğer gözden kaçırmadıysam bununla ilgili bir bilgi göremedim. bu konuda bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim

çok teşekkürler sanırım memorial da karar vercem ben de önerilerinize uyarak..nesrin hoca başak hoca polemikler bitmiyor ama ((

Hasan beyden memnun kaldınız mı ön görünüz ne yönde?
Bi kere oldu daha ikinciye bi daha gidicem. Doğum da onla olucak nasipse. Bilmem sevdim . İlgili sıcak biri. Ama asistanı kız. Çok gıcık ti. Süratsiz bişi di.

Bilgisi olan kimse yok mu acaba ?

Bi kere oldu daha ikinciye bi daha gidicem. Doğum da onla olucak nasipse. Bilmem sevdim . İlgili sıcak biri. Ama asistanı kız. Çok gıcık ti. Süratsiz bişi di.
Tesekkürler bende önumuzdeki hafta bi randevu alıp gidicem bakalım elektiriğimiz tutarsa devam ederiz

Bugün Memorial de nst oldum. Nst için 290 TL ödedim. Bu forumda 180 TL duyduğumu söyleyince nst paketi olduğunu söylediler. Bir dahakine paket alacagim. Bilginiz olsun paket istiyorum demezseniz 290 lirayı üstelik tek bir nst için çakıyorlar. Benim özel sigortam olduğu için böyleymiş cari fiyati da 275 tlymis. Nesrin hanım o kadar pozitif ki bütün olumsuzlukları görmezden geliyor insan. Doğum da güzel geçerse bundan sonra herkese Nesrin hanımı tavsiye edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…