normal bir değer hayırlısı olsun inşallahİyi günler. Ben gebeliğimin 4 hafta 6. Gününde beta hcg testi yaptırdım 1367.00 çıktı. Normal mi veya çoğul gebelik olabilir mi
İyi günler. Ben gebeliğimin 4 hafta 6. Gününde beta hcg testi yaptırdım 1367.00 çıktı. Normal mi veya çoğul gebelik olabilir mi[/QUOTE
Değerin normal...
Hoşgeldin... Benim de 2ağustos... Geç döllemme dedin, muhtemel doğum tarihin sata göre mi?Selam kızlar ben de geldim. Temmuz annelerine yazıyordum aslında ama geç döllenmeden dolayı tarih değişti. Allah hayırlı mutlu bir süreç nasip etsin hepimize
Selam kızlar ben de geldim. Temmuz annelerine yazıyordum aslında ama geç döllenmeden dolayı tarih değişti. Allah hayırlı mutlu bir süreç nasip etsin hepimize
Hosgeldiniz kizlarSelam ben geldim.
4 gün gecikmeden sonra doktoruna gittim.
Hcg bile bakmadı çünkü keseyi gördük
Bide 2015 eylül doğumlu oğlum var
Hoşgeldin... Benim de 2ağustos... Geç döllemme dedin, muhtemel doğum tarihin sata göre mi?[/. Hayır döllenme geç olduğu için SAT bir hafta ileri çekildi. Gerçi Benim ikinci çocuğum ilk i sezeryanla olduğum için 38 veya 39. Haftalarda alınıcak bebeğim. Yani temmuz annesi olucam ama hamilelik sürecim sizlerle aynı olucak
Daha cok varmiş cikmaz ki daha erken yapmişsiniz testiKızlar şiddetli kasık agrilarm vardı dayanamadım test yaptim bat 10 aralık bu arada ama bekleyemedim işte negatif çıktı maalesef
çok fazla değişkenlik gösterir bu durum. Yarın bat tarihidir dün döllenme gerçekleşmiş olabilir. Tamamen yumurtlama tarihine göre değişir yani. Yumurtlama zamanı da kasık agrıları olur ayrıca. Aşlah gönlünüzde olanı nasip etsinKaç gün kala doğru sonuç verir idrar testi kızlar en erken. İlkinde ben adet günümde gormustum çift çizgiyi
Hadihayırlısı inşallah. Benim de 2012 doğumlu oğlum var. Merak ettim hamilelik belirtileri başladı mı acabaKızlar bugün beta hcg baktirdim tekrar ilk bakıldığında 152 çıkmıştı 2 gün sonra yani bugün 392 çıktı sonucum çok şükür ikiye katlamis her şey güzel olucak 2013 doğumlu bi kızım var
Ne guzel iste keyfini cikar :) zaten bu saydiklarindan bir veya ikisi 2 haftaya kadar seni bulacak... onemli olan muayene ve degerlerin yolunda olmasi... miden bulanacak diye bir kaide yok zaten gebelerin yuzde 20 sinde hic bulanti olmuyor... meme hassasiyeti de sut kanallari uyarilmaya baslayinca yavas yavas gelecektir... kasik agrisi da rahim buyurken hafif hafif baslar hissetmeye de bilirsinMerhaba hanımlar ya ben hiçbirşey hissetmiyorum hamilelikle alakalı. Adetim 20 gün geçti çift çizgiyi gördüm beta hcg tamam ama hiç bir belirti yok. Meme hassasiyeti kasık agrısı mide bulantısı halsizlik hiçbir durum yok. Şüphe etmeye başladım
Benimde ilk hamileliğim öyleydi hatta öyle devam etti sıfır mide bulantısı ve agrıyla ..:) ne güzel işte keyfini cıkar ..ama nazlanmak arada güzeldir ben onu yapmadım :) fırsatları kacırmaMerhaba hanımlar ya ben hiçbirşey hissetmiyorum hamilelikle alakalı. Adetim 20 gün geçti çift çizgiyi gördüm beta hcg tamam ama hiç bir belirti yok. Meme hassasiyeti kasık agrısı mide bulantısı halsizlik hiçbir durum yok. Şüphe etmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?