- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
test yaptın mı belkide ağustosun ilk annesi sen olursun canımBenim adetim 3 gun gecikti acaba agustos annesi olabilirmiyim haftaicinde eczaneye gidebilirsem test alacagim.
Bi anda oluverio herşey valla benimde 17 kasim bakalim bende hissediorum yaa hamileyim sanki ama o zaman temmuz annesi oluomusuz hesaplamaya gore. Baktim gruo acilmis yazayim dedim ahahahhBat nedir kızlar? Benimki öyle planlı programlı bir şey değildi daha evliliğim de yeni sayılır ama bu ay sanki olabilir gibi bir his var içimde. Hatta ne olur ne olmaz öyle bir durum olursa diye bugün folic asite bile başladımBenim beklediğim adet tarihim 18 Kasım bakalım
Temmuz oluyor tatlım :)test yaptın mı belkide ağustosun ilk annesi sen olursun canım
2016 ağustos annesi olarak eskidik mi şimdi?:)
Hayırlısı olsun arkadaşlar ama hamileliğin en zor zamanı en sıcaklara denk geliyor bilesiniz
Tarihlerimiz Aynı cnm Ben cesaret edemedim test yapmaya. inşallah kan testiyle netlestirirsin de sağlıcakla kucağına alırsın. Hiç Kötü düşünme Hepsi aynı olacak diye bir şey yok. Dua et bol bol. Peki belirtin var miydi ?kızlar regl tarihim 25.Ekim bugun 23.gun sabah yaptıgım testle 2.cizgiyi cok net olmasa da gördum . mart ayında boş gebelik yasadım ,aynı seyi yasamaktan korkuyorum. eger gebelik devam ederse agustos annesi olucam
evet belirtilerim var bacaklarım agrıo belim göguslerim acıyor kasıklarımda batma var sadece normalde kasık agrım olur benim diger belirtiler olmazdı.Tarihlerimiz Aynı cnm Ben cesaret edemedim test yapmaya. inşallah kan testiyle netlestirirsin de sağlıcakla kucağına alırsın. Hiç Kötü düşünme Hepsi aynı olacak diye bir şey yok. Dua et bol bol. Peki belirtin var miydi ?
Benimde belim ve bacaklarım göğsüm ağrıyor kasigimida Arada batma oluyor Ama umitlenmek istemiyorum. kan tahlili Ne zaman yaptiracaksinevet belirtilerim var bacaklarım agrıo belim göguslerim acıyor kasıklarımda batma var sadece normalde kasık agrım olur benim diger belirtiler olmazdı.
Evet burdaki hesaplamaya göre temmuzun son haftası gösteriyor bakalım senin yarin benim sonraki gün haber verelim bi gelişme olursaBi anda oluverio herşey valla benimde 17 kasim bakalim bende hissediorum yaa hamileyim sanki ama o zaman temmuz annesi oluomusuz hesaplamaya gore. Baktim gruo acilmis yazayim dedim ahahahh
Selam kızlar bat son 7 kaldı
Eger hamileysem
1 agustos doğum gösteriyor :)
Ay hadi inşallah canım ya 2 ağustosda da ben doğum yaparım inşallah ☺ 15 ağustos evlilik yıldönümüzde Rabbim bana en güzel hediyeyi verir inşallah
Aaaaaaa 18 agustos da bizim :)
Ay tevafuk olur da peş peşe evlenmişiz peş peşe de doğum yaparız inşallah canım ☺☺
Doğum yapınca inşallah 3 yıl dolmus olacak benim o da tutuyor mu ki :)
2015 de evlendim canım ☺
Ben de 2014 :)
Yaş 29 ilk çocuk ins:)
İnşallah canım
Yaş 28 ilk olcak inşallah :) batlarımızla aramızda 1 fark var düğün senemiz ve yaşımızda da aramızda 1 fark var tesadüf ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?