2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bi anda oluverio herşey valla benimde 17 kasim bakalim bende hissediorum yaa hamileyim sanki ama o zaman temmuz annesi oluomusuz hesaplamaya gore. Baktim gruo acilmis yazayim dedim ahahahh

kızlar regl tarihim 25.Ekim bugun 23.gun sabah yaptıgım testle 2.cizgiyi cok net olmasa da gördum . mart ayında boş gebelik yasadım ,aynı seyi yasamaktan korkuyorum. eger gebelik devam ederse agustos annesi olucam

kızlar regl tarihim 25.Ekim bugun 23.gun sabah yaptıgım testle 2.cizgiyi cok net olmasa da gördum . mart ayında boş gebelik yasadım ,aynı seyi yasamaktan korkuyorum. eger gebelik devam ederse agustos annesi olucam
Tarihlerimiz Aynı cnm Ben cesaret edemedim test yapmaya. inşallah kan testiyle netlestirirsin de sağlıcakla kucağına alırsın. Hiç Kötü düşünme Hepsi aynı olacak diye bir şey yok. Dua et bol bol. Peki belirtin var miydi ?

evet belirtilerim var bacaklarım agrıo belim göguslerim acıyor kasıklarımda batma var sadece normalde kasık agrım olur benim diger belirtiler olmazdı.

evet belirtilerim var bacaklarım agrıo belim göguslerim acıyor kasıklarımda batma var sadece normalde kasık agrım olur benim diger belirtiler olmazdı.
Benimde belim ve bacaklarım göğsüm ağrıyor kasigimida Arada batma oluyor Ama umitlenmek istemiyorum. kan tahlili Ne zaman yaptiracaksin

Bi anda oluverio herşey valla benimde 17 kasim bakalim bende hissediorum yaa hamileyim sanki ama o zaman temmuz annesi oluomusuz hesaplamaya gore. Baktim gruo acilmis yazayim dedim ahahahh
Evet burdaki hesaplamaya göre temmuzun son haftası gösteriyor bakalım senin yarin benim sonraki gün haber verelim bi gelişme olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…