• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

arch2401

21.06.2017 :)
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
6.179
7.378
398
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 22-08-2017

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla

Son düzenleyen: Moderatör:
Ahanda acilmissssss

İlk mesajı yazdım hadi bakalım bu aya olsun hayırlısıyla insallah

Lütfen olsunnnnnnnnnnnnnnnnnmm
İnşallah herşey gönlünce olsun. Benimde tüp bebek tedavim başlayacak, onun için hasta olmayı bekliyorum 17 kasımda hasta olup tedaviye başlar ve başarılı olursak bende ağustos annesi olacağım inşallah, rabbim dualarımızı kabul etsin inşalllah

İnşallah herşey gönlünce olsun. Benimde tüp bebek tedavim başlayacak, onun için hasta olmayı bekliyorum 17 kasımda hasta olup tedaviye başlar ve başarılı olursak bende ağustos annesi olacağım inşallah, rabbim dualarımızı kabul etsin inşalllah

İnşallah canım benim kucağımiza almayi nasip etsin Allahim

Senin süreç nasıldı nasıl karar verdiniz tüp bebeğe

Bat nedir kızlar? Benimki öyle planlı programlı bir şey değildi daha evliliğim de yeni sayılır ama bu ay sanki olabilir gibi bir his var içimde. Hatta ne olur ne olmaz öyle bir durum olursa diye bugün folic asite bile başladım:olamaz: Benim beklediğim adet tarihim 18 Kasım bakalım:KK48:

Bat nedir kızlar? Benimki öyle planlı programlı bir şey değildi daha evliliğim de yeni sayılır ama bu ay sanki olabilir gibi bir his var içimde. Hatta ne olur ne olmaz öyle bir durum olursa diye bugün folic asite bile başladım:olamaz: Benim beklediğim adet tarihim 18 Kasım bakalım:KK48:
BAT:beklenen adet tarihi
her şey gönlüne göre olsun inşallah

Ahanda acilmissssss

İlk mesajı yazdım hadi bakalım bu aya olsun hayırlısıyla insallah

Lütfen olsunnnnnnnnnnnnnnnnnmm
allah herkesin gönlüne göre versin. geçen ay olmadı biz de bu ay olsun çok istiyoruz. 4 yaşında bir kızım var , kardeş diye yatıp kardeş ile kalkıyor. ona kardeş sevincini yaşatmak istiyoruz allahın izniyle

Kızlar herhangi bir gelişme var mı? Nasılsınız. Bu sayfa ne zaman hareketlenecek:bicak:

Hadi gelmiyeyim gelmiyeyim dedim ama bosta olsa geldim canlar insallah dolu dolu bari bu ayda kalayim hayirlisiyla..haydii bakalim gelsin aslanciklarrrr sagliklaaa insallahhhh.
yesa yesa canim sakin birakma devam et sen guvenme ovu gecti nasil olsa deyip beklemeye alma kendini aktif ol ;)

Hoşgeldiniz kızlarr;
Ben yokken hareketlenmiş buralar. Ben dayanamadım Bat'a 8 gün varken test yaptım tek çizgi tabi :KK48:
Bazı insanlarda Bat'a bir hafta kala falan da çıkıyor diye okumuştum. Ama değilimdir sanırım. Neyse 18ine daha var. bi gelişme olursa yazarım. Bu ay değilsem eğer spora yazılacağım zaten hamile kalmadan ideal kilomda olmayı hedefliyorum doğum sonrası vermekte zorlanmamak içino_O

Benim adetim 3 gun gecikti acaba agustos annesi olabilirmiyim haftaicinde eczaneye gidebilirsem test alacagim.

Benim adetim 3 gun gecikti acaba agustos annesi olabilirmiyim haftaicinde eczaneye gidebilirsem test alacagim.
inşallah hamişsinsir cnm, ben de bu ay pek umutlu değilim. acayip bir misafir yoğunluğu geçirdim tam ovulasyon dönemimde. değerlendirdik tabi hep ama ayaklarımı dikip yatamadım bile. o nedenle bu aydan ümitsizim ama hayırlısı

inşallah hamişsinsir cnm, ben de bu ay pek umutlu değilim. acayip bir misafir yoğunluğu geçirdim tam ovulasyon dönemimde. değerlendirdik tabi hep ama ayaklarımı dikip yatamadım bile. o nedenle bu aydan ümitsizim ama hayırlısı
olacağı varsa hemen kalksan da olur canım moralini düşürme:KK66:

Back