2017 AGUSTOS ANNELERI BLW VE EK GIDAYA GEÇİŞ SÜRECİ

Cnm ben keci boynuzu unuyla yaptim ilaveten yarim 1 cay kasigi tarcin ilave ettim ancak bununla beraber yarim cay kasigi pekmez de ilave edilebilir... tabi pekmez dogal katkisiz ve sekersiz olacak yani sadece meyvenin kendi sekeri olacak icinde

Cnm ben keci boynuzu unuyla yaptim ilaveten yarim 1 cay kasigi tarcin ilave ettim ancak bununla beraber yarim cay kasigi pekmez de ilave edilebilir... tabi pekmez dogal katkisiz ve sekersiz olacak yani sadece meyvenin kendi sekeri olacak icinde
Peki pekmez pişerken koyulmamalı ısıya tabi olduğu zaman hiçbir faydası olmayacağını okumuştum blw sayfasında o yüzden koymadım hiç.

Peki pekmez pişerken koyulmamalı ısıya tabi olduğu zaman hiçbir faydası olmayacağını okumuştum blw sayfasında o yüzden koymadım hiç.
evt dogru... ama tatlandirmak amaciyla koyan anneler de var... tariflerde rastliyorum. Dedigim gibi ben tarcin koydum :) tarcin deneyebilirsin

Afiyet olsun bebeğinize. Pankek i nasıl yiyor bebeğiniz yine şeritler halinde eline alıp mı yiyor. Bir de keçiboynuzu unu bazı yerlerde 1 yaş sonrası yazıyor.

Bebeklerinize haftada kaç gün et veriyorsunuz. Ben haftada 1 gün öğle yemeğinde kuzu eti veriyorum az mı sizce. Tavuk eti filan hiç vermiyorum. Doktorlarınız ne öneriyor.

Bebeklerinize haftada kaç gün et veriyorsunuz. Ben haftada 1 gün öğle yemeğinde kuzu eti veriyorum az mı sizce. Tavuk eti filan hiç vermiyorum. Doktorlarınız ne öneriyor.
Cnm tavugu köy bulursan al dedi bu sebeple tavuk hic vermedim. Köy tavugu nasil bulurum bilmiyorum... eti de haftada bir etin nuar kismindan 2 kere cekilmis kiyma diyorum kasap oyle veriyor onu veriyorum. Pankeki de bildigin yuvarlak bicimde koyuyorum onune oyle parcalayim yiyor. Serit yapmiyorum

Damliko'nun BLW Günlüğü

Mutlu haftasonları analar;

Damliko bugün kahvaltısını çok iştahlı yaptı. Gerçi bugün ananedeyiz sadece labneli omlet yapabildik. Yanina da yaş hurma getirmiş ananesi umreden onu yedi. Yalnız iki tane yedi inşallah çok gelmez. Normalde hurma günde 1 kere verilebiliyor.

Ben geçen haftasonu balık tadımı yaptırdım Damla'ya hoşuna gitti epey de yedi. Ama elle yemesi çok zor. Aslında top top yapıp koymak lazım önüne.

Henüz bi düzenimiz yok. Kahvaltı ve ara öğün veriyorum. Geçen hafta keciboynuzlu pankek, pancarlı mucver yaptım birer kere. Onun dışında zeytin başladı. A AysheDuru Fora Fit önermişti. Ondan aldım. Gayet de sevdi. Çekirdeklerini çıkarıp halka halka kesip veriyorum. Cigneyip çıkarıyor, bazen de yutuyor. Onun dışında et tadımı yaptık. Allerjik bi bebek değil gibi duruyor şimdilik. Hiç bir şeye tepki vermedi. Ama son bi kaç gündür pişik oldu. Yine de farklı bir şey vermemiştim hep aynı şeyleri yiyordu.

Annen hosgeldi gozunuz aydin

Evde yapılan lor ve kefir ne kadar sürede yenilenmeli hanımlar

_Bayankus_ blw marketimde satilan soguk sıkım keciboynuzu pekmezi 1 defaya mahsus ısiya matuz kalabiliyormuş... bu sebeple keklerde veyahut kurabiye yapiminda kullanilmasinda bir sakinca yokmus... bir de keci boynuzu ozu de kullanilabiliyormuş...

Balik olarak ne yiyorsunuz ve onu nasil blw seklinde yiyor.
Balik cipura ve cipuranin beyaz etli kismi cnm... tabiki ayikliyorum ve onune koyuyorum yedigini yiyor mincik mincik bazen icime sinmiyor bu sefer uzatiyorum o da benden alip agzina goturuyor bu sekilde yiyoruz... corbalari da icinde et varsa kasikla kendim iciriyorum ama et yoksa fincanla iciyor... tabi fincani da ben tutuyorum cup feeding gibi...

D denizderya113 drumuzun onerdigi baliklar (8. Ayin sonu itibariyle onermisti) kefal cipura levrek ve mezgit... biz cipura verdik cunku ailecek baska balik da tuketmiyoruz... soframiza cipura disinda balik olmuyor sevmiyoruz... ama irem e 1 yas sonrasi hepsini tattiracagim suan alisma surecindeyiz ve en risksiz balik cipura o sebeple tercihimizi bu yonde kullandik

Afiyet olsun damlaya . Fora fit bizimde en sevdiğimiz zeytin oldu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…