- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.351
Aaa senin kız öyle miTabi canım çok kolay tertemiz yiyip kalkiyor bebeler maşallah. Anne ben dislerimi fırçalayıp odama geçiyorum diyor hatta bizim kız.Hele yemek hazırlamak da neymiş ki... Elimin kiri
Aaaaa maşallah hamarat annesi ♡♡♡Aaa senin kız öyle mibenimki yerleri temizlememe yardım bile ediyor
Evet ugrastirici oluyor. Ayni sofrayi paylastigimzda 9.ayda rahatlariz ins.Klasik de olsa Blw de anne için epey uğraş. Hazırlaması yedirmesi... Yalnız ben de örtü seriyorum ama nasıl başarıyorsa sıpa taaa uzaklara fırlatıyor.
Enginardir muhtemelen. 20 gündür yoğurt veriyorsan. Ya da metal kaşıkla verdiysen o da yapıyormuş diye duymuştum.Günaydın mutlu pazarlaryaklaşık 20 gündür bu saatlerde yoğurt veriyorum ravzanur a. Dünde enginar tadımı vardı ilk günüydü. Bugün yoğurt verirken dudaklarının kenarı kızardı. Bu alerji belirtisi oluyor dimi. Enginar dan mı yoğurt tan mı kaynaklanıyor acaba
Kaşık silikon kullanıyorum. Bende enginar olabilir diye düşündüm ama direk yoğurt verirken olmaya başladı. Gerçi çok uzun sürmedi yarım saate geçti ama bilemedim versem mi bugün enginar acabaEnginardir muhtemelen. 20 gündür yoğurt veriyorsan. Ya da metal kaşıkla verdiysen o da yapıyormuş diye duymuştum.
Hiç bi fikrim yok çok hafif dokunmuş ama vermemek sanırım daha iyi gibi. Daha sonra tekrar denersin.Kaşık silikon kullanıyorum. Bende enginar olabilir diye düşündüm ama direk yoğurt verirken olmaya başladı. Gerçi çok uzun sürmedi yarım saate geçti ama bilemedim versem mi bugün enginar acaba
Teşekkür ederimHiç bi fikrim yok çok hafif dokunmuş ama vermemek sanırım daha iyi gibi. Daha sonra tekrar denersin.
Teşekkürler ♡♡ size de geçmiş olsun inşallah bi sikinti yaratmaz hafif bir sey zaten hemen gectigine goreTeşekkür ederimdamliko ya da kocaman maşallah
Afiyet olsun Damlikoya. Bunların hepsini kendisi mi yiyor çatalla.Damliko'nun BLW Günlüğü
Merhaba bugün ilk kahvaltısını yaptı damla.
Menumuz;
Labneli zeytinyağlı omlet
Tuzsuz peynir
Avokado
Hurma
Yalnız hurmayı ya da tatlı şeyleri sonradan koymak lazım tabağa. Gordugunuz üzere önce ona saldırdı:))
Teşekkür ederiz :) yok çatalı koyuyorum ki alışsın diye. Eliyle yiyor şimdilik.Afiyet olsun Damlikoya. Bunların hepsini kendisi mi yiyor çatalla.
Canım ben klasikle başladım ek gıdaya. Kahvaltısınıda peynir yumurta sarısı bebek ekmeği Pekmez tuzsuz zeytin biraz organik tereyağı bazen mayaladığım yoğurdun kaymağından koyuyorum karışık veriyorum. Ama son bi kaç gündür ayrı ayrı vermeyi denedim. Hepsini yedi. Ama karışık yaptığımda hepsini bitiriyor ayrı verince bitiremiyor. Bende bişey sormak istiyorum blw ile devam eden arkadaşlar omlet yaptınız diyelimki ya da farklı bir yiyecek var önünde siz parçalara ayırıpmı önüne koyuyorsunuz. Yoksa bütün olarak eline verip onun koparmasınımı bekliyorsunuz. Denize bazen sert bişeyler veriyorum eline dişleri çıktığı için sanırım büyük parça koparıyor ve ağzından zor çıkarıyorum yutamayacağı kadar büyük oluyor. Korkuyorum öyle olunca ama ona da tadım için fırsat vermek istiyorum. Neler yapıyorsunuz siz.Hanımlar kahvaltıda ne yiyor bebekleriniz? Ben peynir yumurta sarısından omlet yada haşlama bide pekmez yedirebiliyorum. Tabi bunlar dolu dolu değil az az yiyor
Teşekkürler canım zeytine geçelim bizde hiç denemedi zeytini. Minik parçalaramı bölüyorsun yoksa eziyormusun ? Birde bebek ekmeği pişirdim ama sevmedi hiç malesef. Siz hangisinden kullanıyorsunuz ?Canım ben klasikle başladım ek gıdaya. Kahvaltısınıda peynir yumurta sarısı bebek ekmeği Pekmez tuzsuz zeytin biraz organik tereyağı bazen mayaladığım yoğurdun kaymağından koyuyorum karışık veriyorum. Ama son bi kaç gündür ayrı ayrı vermeyi denedim. Hepsini yedi. Ama karışık yaptığımda hepsini bitiriyor ayrı verince bitiremiyor. Bende bişey sormak istiyorum blw ile devam eden arkadaşlar omlet yaptınız diyelimki ya da farklı bir yiyecek var önünde siz parçalara ayırıpmı önüne koyuyorsunuz. Yoksa bütün olarak eline verip onun koparmasınımı bekliyorsunuz. Denize bazen sert bişeyler veriyorum eline dişleri çıktığı için sanırım büyük parça koparıyor ve ağzından zor çıkarıyorum yutamayacağı kadar büyük oluyor. Korkuyorum öyle olunca ama ona da tadım için fırsat vermek istiyorum. Neler yapıyorsunuz siz.
Eğer karışık veriyorsam eziyorum ama ayrı ayrı vereceksem küçük parçalara bölüyorum. Omleti bende deneyeyim hoşuma gitti bu fikir. Bebek ekmeği de bir çok markanın var denk gelmişsindir. Onlardan alıyorum bende. Henüz evde denemedim.Teşekkürler canım zeytine geçelim bizde hiç denemedi zeytini. Minik parçalaramı bölüyorsun yoksa eziyormusun ? Birde bebek ekmeği pişirdim ama sevmedi hiç malesef. Siz hangisinden kullanıyorsunuz ?
Ben kahvaltıyı hep blw olarak verdim. Omleti tavada pişirip 4e uzun şeritler halinde kestim.. snra tepsisine 1 2 parça koyuyorum . O kendisi alıp yiyor. Bazen çok büyük kopardığı da oluyor ozaman ağzında çeviremiyor zaten direkt ağzını açıyor öğürür gibi. Alıyorum ozaman .
Bir de sadece yumurta sarısından pişirdiğim zaman lastik gibi oluyor. Yutmasıda zor oluyor . Minik yeşil soğan yada peynir vs içini çeşitlendirdiğim zaman yemesi ve yutması daha kolay oluyor. :)
Ben bebeklerin vegan beslenmesine karşıyım. Bence bu tercihi büyüyüp aklı kesince kendi yapmalı. Anne baba dayatmamali.İyi akşamlar anneler. Bebeklerin vegan beslenmesiyle ilgili bir bilginiz var mı. Eşim vegan ve bebeğimizi o şekilde beslemek istiyor. Ama ben klasik bildiğim gibi karışık besliyorum bazen sorun oluyor. Ne düşünüyorsunuz.