2017 AGUSTOS ANNELERI BLW VE EK GIDAYA GEÇİŞ SÜRECİ

_Bayankus_ _Bayankus_ blw marketimde satilan soguk sıkım keciboynuzu pekmezi 1 defaya mahsus ısiya matuz kalabiliyormuş... bu sebeple keklerde veyahut kurabiye yapiminda kullanilmasinda bir sakinca yokmus... bir de keci boynuzu ozu de kullanilabiliyormuş...
Normal pekmezden yaptım . Gerçekten neden koymayın dedikleri ortaya çıktı tadı değişti tuhaf oldu yemedi zaten. Keçiboynuzu unu alıcam artk. Çok teşekkür ederim .

G gunesli gunler canım avokado ya devam ediyormusunuz her gün ? Bazı sayfalarda haftada 1 vermek gerektiği yazıyor 1 yaşa kadr. Hatta tropical meyveler 1 yaş sonrası öneriliyor . Bizimki çok sevdi ama korkuyorum bi yandan da. Bide her gün nasıl saklıyorsun buzdolabında kararıyor hemen . :kahve:

Kemik suyunu 12 saat filan kaynatarak mı yaptınız, ben hiç kemik suyu yapmadım, peynir altı suyu kullanıyorm çorbalarında.
buyukbas diz kemiginden satiyorlar kasaplar onu alip once yikiyorsun. Sonra 1 kasik sirke doktugun suda yarim saat bekletip kaynatiyorsun ancak ben bu islemi yaptiktan sonra ocaga koydugumda ilk 5 dk icinde su acayip kanlandi.. bu sebeple suyu dokup temiz suya tekrar koydum ve 5 dk isitip sonra tekrar suyu doktum bu sayede iyice berrak oldu ve yeni su ile icine 1 kasik da elma sirkesi koyarak 10 saat kadar kaynattim tabi aslinda soyle su kaynama sicakligina gelince iyice kisiyorsun cunku kemik suyunun fokur fokur kaynamamasi gerekiyor... ardindan yani 10 saatin sonunda altini kapatip sogumaya birakiyorsun su oda sicakligina gelince buz torbalari var onlara doldurup buzluga atiyorsun oradan 2 parca 3 parca cikarta cikarta 3 ay icinde tuketiyorsun.

Eklentiler

• parex-buz-torbasi-2-mobileretina.jpg
    parex-buz-torbasi-2-mobileretina.jpg
    208,6 KB · Görüntüleme: 40
Afiyet olsun damlaya . Fora fit bizimde en sevdiğimiz zeytin oldu . :KK51:
Afiyet olsun :) Biz de ailecek sevdik ♡
G gunesli gunler canım avokado ya devam ediyormusunuz her gün ? Bazı sayfalarda haftada 1 vermek gerektiği yazıyor 1 yaşa kadr. Hatta tropical meyveler 1 yaş sonrası öneriliyor . Bizimki çok sevdi ama korkuyorum bi yandan da. Bide her gün nasıl saklıyorsun buzdolabında kararıyor hemen . :kahve:
Ben BLW Turkiye listesine göre gidiyorum. Başka başka yerlere bakınca çok karışıyor. Çok seviyor bizim kız ama tabi her gün vermiyorum ben. Haftada 1 kere kesiyorum 2 gün yiyor. Dolapta çekirdeğini çıkarmadan zeytin yağı sürüyorum kestigim yere ve streç filme sarıyorum. Bazen 3 gün de yediği oluyor. Bozulmuyor aslında pek.

Afiyet olsun :) Biz de ailecek sevdik ♡

Ben BLW Turkiye listesine göre gidiyorum. Başka başka yerlere bakınca çok karışıyor. Çok seviyor bizim kız ama tabi her gün vermiyorum ben. Haftada 1 kere kesiyorum 2 gün yiyor. Dolapta çekirdeğini çıkarmadan zeytin yağı sürüyorum kestigim yere ve streç filme sarıyorum. Bazen 3 gün de yediği oluyor. Bozulmuyor aslında pek.
Zeytin yağı çok iyi fikirmiş deneyeceğim teşekkürler canım :)

buyukbas diz kemiginden satiyorlar kasaplar onu alip once yikiyorsun. Sonra 1 kasik sirke doktugun suda yarim saat bekletip kaynatiyorsun ancak ben bu islemi yaptiktan sonra ocaga koydugumda ilk 5 dk icinde su acayip kanlandi.. bu sebeple suyu dokup temiz suya tekrar koydum ve 5 dk isitip sonra tekrar suyu doktum bu sayede iyice berrak oldu ve yeni su ile icine 1 kasik da elma sirkesi koyarak 10 saat kadar kaynattim tabi aslinda soyle su kaynama sicakligina gelince iyice kisiyorsun cunku kemik suyunun fokur fokur kaynamamasi gerekiyor... ardindan yani 10 saatin sonunda altini kapatip sogumaya birakiyorsun su oda sicakligina gelince buz torbalari var onlara doldurup buzluga atiyorsun oradan 2 parca 3 parca cikarta cikarta 3 ay icinde tuketiyorsun.
Tarif için çok teşekkür ederim. Ben de hazırlayaym yakında.

Balik cipura ve cipuranin beyaz etli kismi cnm... tabiki ayikliyorum ve onune koyuyorum yedigini yiyor mincik mincik bazen icime sinmiyor bu sefer uzatiyorum o da benden alip agzina goturuyor bu sekilde yiyoruz... corbalari da icinde et varsa kasikla kendim iciriyorum ama et yoksa fincanla iciyor... tabi fincani da ben tutuyorum cup feeding gibi...

Balıkların sırt kısmındaki siyah eti çocuklara çok faydalıymış.özellikle kısa boylu çocukların tüketmesi gerekirmiş diye duymuştum yıllar önce.bizim bebişlere verebilirmiyiz siyah yerini biliyomusun?

Yaptığım peyniri hiç yemiyor. Muratbey Topi aldım belki yer diye ama hiç de güvenemiyorum. Neyse hayırlısı...
Peynir derken lor peyniri mi maya ile mi peynir yapiyorsunuz. Ben peynirii sabah yaptigim bebe biskuvisini ihlamurla islatip icine katiyorum o seklde yiuor. Ama siz blw yapiyrdnz dimi

Ben de bi türlü bebe bisküvisi begendiremiyorum beyefendiye ya. Kaç tarif denedim. En son yaptığım sert de değildi dağılıyordu ve tadı da güzeldi yani. Yok yemiyor. Sevdiği şeylere koyunca bile istemiyor. Neden bilmem. Yaptığım bisküvileri kendim yiyorum resmen

Ben de bi türlü bebe bisküvisi begendiremiyorum beyefendiye ya. Kaç tarif denedim. En son yaptığım sert de değildi dağılıyordu ve tadı da güzeldi yani. Yok yemiyor. Sevdiği şeylere koyunca bile istemiyor. Neden bilmem. Yaptığım bisküvileri kendim yiyorum resmen
Ben şu tarifi yaptım.bugun. yumuşak oldu yedi 1 tane.

Eklentiler

• Screenshot_20180406-222339.png
    Screenshot_20180406-222339.png
    284,8 KB · Görüntüleme: 66
Aslında bisküvi yemeleri.elzem değil ama bazen kurtarıcı olabiliyor ara öğün olarak verince.

Balıkların sırt kısmındaki siyah eti çocuklara çok faydalıymış.özellikle kısa boylu çocukların tüketmesi gerekirmiş diye duymuştum yıllar önce.bizim bebişlere verebilirmiyiz siyah yerini biliyomusun?
Hayir beyaz etli kismi verecegiz asla siyah et olmayacak cnm drumuz oyle dedi... bizimkiler cocuk degil bebek henuz :KK66:

Bu biskuviler kaç gün dayanıyor içinde meyve olması ömrünü kısaltıyor mu. Bir de bebeğiniz eline alarak kendi mi yiyor biskuviyi. Biskuvi cidden pratik oluyor baya. Muhallebi vs yapmak biraz zaman alıyor bazen.
Kavonoza koydum yaptıktan sonra, üç gün içinde tüketin diyor ama dolaba koyuyorum 1 hafta gider bence. Evet eline veriyorum tabi hepsini yemiyor. Parçalanıyor biraz, birazını da yiyor. Ek gıda çok zahmetliymis ama :)

X