- 10 Kasım 2017
- 217
- 186
- 39
Ben de basta haslamada sknti yasanca philips avent buharli pisirici almistm indirimden cok memnunum ama pahali iste. Max 20 dk da cok guzel hasliyor herseyi.Kizlar bu buharda pisme olayi iyiden iyiye beni zorladi ya cok pisiyor ya pismiyor cok zamanimi aliyor... bu sebeple buharli pisirici aldim ama ole 300 400 tl veremem bu sebeple sinbonun urununu aldim deneyimleyip paylasirim burada
Ben de basta haslama da sknti yasanca philips avent buharli pisirici almistm indirimden cok memnunum ama pahali iste. Max 20 dk da cok guzel hasliyor herseyi.Kizlar bu buharda pisme olayi iyiden iyiye beni zorladi ya cok pisiyor ya pismiyor cok zamanimi aliyor... bu sebeple buharli pisirici aldim ama ole 300 400 tl veremem bu sebeple sinbonun urununu aldim deneyimleyip paylasirim burada
Internetten vitma diye bir siteden aldim organik oldugunu iddia ediyor. Ins organiktir.Irmik ya da yulaf daha saglikliymis. Organik üretim bulabilirsen daha iyi olur.
Evet duymuştum onu. Yanı güvenmekten başka sanımız yok malesef.Ben de basta haslama da sknti yasanca philips avent buharli pisirici almistm indirimden cok memnunum ama pahali iste. Max 20 dk da cok guzel hasliyor herseyi.
Internetten vitma diye bir siteden aldim organik oldugunu iddia ediyor. Ins organiktir.
Çok varmış daha yaa
Bizimkide inceliyo ben teşvik ediyorum elini ağzına götürüyorum öyle bi kaç kere yiyiyor.sonra başlıyo iki eliyle ufalamaya :)
Ufalanmış yiyeceği eline veremiyosun zaten avucunun içinde kayboluyo :)
Benim elimle vermem de blwye giriyomudur acaba :)
Dün terbiyeli sulu köfte yaptım.köftelere bayıldı.haftada kaç gün et yiyebilir bu şekilde?
Protein kaynaklarını düzenli dağıtın diyorlar hafta içinde ama bilemedim. Köfteyi yiyebiliyor mu? Nasıl oluyor? Yumuşak mi yapıyorsunÇok varmış daha yaa
Bizimkide inceliyo ben teşvik ediyorum elini ağzına götürüyorum öyle bi kaç kere yiyiyor.sonra başlıyo iki eliyle ufalamaya :)
Ufalanmış yiyeceği eline veremiyosun zaten avucunun içinde kayboluyo :)
Benim elimle vermem de blwye giriyomudur acaba :)
Dün terbiyeli sulu köfte yaptım.köftelere bayıldı.haftada kaç gün et yiyebilir bu şekilde?
Sulu kofteyi nasil yaptinz tarif verebilir misiniz. Ben de haftada 1 yemeklerine kjzu kusbasi katiyorum. Ne kadar et yemesi uygun ben de merak ediylrum.
Protein kaynaklarını düzenli dağıtın diyorlar hafta içinde ama bilemedim. Köfteyi yiyebiliyor mu? Nasıl oluyor? Yumuşak mi yapıyorsun
Bizimde yok daha ondan kıymayı hiç düşünmemiştim ama bende deneyeyimYok henüz
Teşekkür ederizÇok aşırı yemediği sürece sorun olmaz sanırım. Afiyet bal seker olsun inşallah:)
Bizimde yok daha ondan kıymayı hiç düşünmemiştim ama bende deneyeyim
Teşekkürler:)300 gr kuzu kıyma
Yarın soğan rendeledim.
1kaşık galete unu ev yapımı
1 buçuk kaşık irmik
1 yumurta sarısı
Bunları yoğurdum küçük top top şekil verdim.patates havucu küp küp doğradım.tencerede patates havucu haşlamaya bıraktım.kaynamaya yakın top top yaptığım köfteleri ekledim.iyice pişirdim.altını kapatmaya yakın terbiye yaptım.
2 kaşık yoğurt
1 yumurta sarısı
Yarım limon
Bunları çırpıp tenceredeki sudan azar azar kaşıkla alıp terbiyeyi karıştırdım.sonra terbiyeyi tencereye ilave ettim.birazda bu şekilde katnatıp altını kapattım.
Bebişlerimize şifa olsun.
Çok lezzetli oldu.hafifte ekşiydi.bizimki en çok köftesini sevdi :)
Tarif çok güzelmiş elinize sağlık. Bu ölçülere göre fazla çıkıyor dimi. Bu arada bebeklerinize hep taze mi hazırlıyorsunuz, mesela yemek fazla olunca başka bir öğünde de yediriyor musunuz.300 gr kuzu kıyma
Yarın soğan rendeledim.
1kaşık galete unu ev yapımı
1 buçuk kaşık irmik
1 yumurta sarısı
Bunları yoğurdum küçük top top şekil verdim.patates havucu küp küp doğradım.tencerede patates havucu haşlamaya bıraktım.kaynamaya yakın top top yaptığım köfteleri ekledim.iyice pişirdim.altını kapatmaya yakın terbiye yaptım.
2 kaşık yoğurt
1 yumurta sarısı
Yarım limon
Bunları çırpıp tenceredeki sudan azar azar kaşıkla alıp terbiyeyi karıştırdım.sonra terbiyeyi tencereye ilave ettim.birazda bu şekilde katnatıp altını kapattım.
Bebişlerimize şifa olsun.
Çok lezzetli oldu.hafifte ekşiydi.bizimki en çok köftesini sevdi :)
Cidden her yer çok kirleniyor, yere örtü seriyorum ama eller yüz saç baş hep yemek oluyor.:)Çok dökülüyor de
Çok dökülüyor
Nayirrr yalan söylüyorsun
Şraankkk
Çok dökülüyor deeeeee
Yalnız olmamak güzel ama ♡ En azından hepimiz aynı dertleri yaşıyoruz. Böyle avunuyorum.Cidden her yer çok kirleniyor, yere örtü seriyorum ama eller yüz saç baş hep yemek oluyor.:)
Çok dökülüyor de
Çok dökülüyor
Nayirrr yalan söylüyorsun
Şraankkk
Çok dökülüyor deeeeee
Tarif çok güzelmiş elinize sağlık. Bu ölçülere göre fazla çıkıyor dimi. Bu arada bebeklerinize hep taze mi hazırlıyorsunuz, mesela yemek fazla olunca başka bir öğünde de yediriyor musunuz.
çok pratikmiş teşekkürler:)Bu ölçüden 20 25 tane çıktı sanıyorum.
Top top yapıp tepsiye dizdim.tepsinin altınada buzdolabı poşeti serdim ki tepsiye yapışmasın.
Buzlukta iyice donana kadar bekletip bi kaba koydum.buzukta saklıyorum.yapıcağım zaman istediğim kadarını alıp yemeğin içine buzlu bi şekilde atıcam erimesini beklemeden.
Klasik beslemede o kadar kirlenmiyor gibi, en azından yerler kirlenmiyor:) Blw de yerler felakat ama örtüyle iyi oluyor. 3 öğün klasik besleniyoruz, günde bir iki öğünde blw.Yalnız olmamak güzel ama ♡ En azından hepimiz aynı dertleri yaşıyoruz. Böyle avunuyorum.
Tabi canım çok kolay tertemiz yiyip kalkiyor bebeler maşallah. Anne ben dislerimi fırçalayıp odama geçiyorum diyor hatta bizim kız.üşenmedim ifade koydum ek gıda bir eğlencedir nesi zor ki
Klasik de olsa Blw de anne için epey uğraş. Hazırlaması yedirmesi... Yalnız ben de örtü seriyorum ama nasıl başarıyorsa sıpa taaa uzaklara fırlatıyor.Klasik beslemede o kadar kirlenmiyor gibi, en azından yerler kirlenmiyor:) Blw de yerler felakat ama örtüyle iyi oluyor. 3 öğün klasik besleniyoruz, günde bir iki öğünde blw.