- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
YouTube dan da anlatımları dinleyebilirsin. Kitabın aynısını söylese de başka bir şeylerle uğraşırken ya da yatarken falan kulak dolgunlugu oluyorSosyoloji ünite 1'i 2 kez okudum, önemli noktaları belirleyip, ünite sonu testini çözdüm, yarın notlarımı deftere geçirip, iletişim ve ya psikolojiye geçebilirim
Merhaba. Bölümünüz nedir ?Kızlaar bende yeni yerleştim aranıza katılabilirmiyim :)
Merhaba. Bölümünüz nedir ?
Merhaba. Bölümüm Türk dili ve edebiyatı. İlk tercihimi yanlış yaptım yerleşemedim ek yerleştirme ile yerleştim okulun sitesinde yazan kayıt tarihi doğrudur heralde dimi ?
Hayaller vs Hayatlar evresindeyiz bende daha zevkli olur diye umuyordum hatta güzelde başladı ama bir süre sonra tanım tanım tanım sıkıcı bir hal aldı, birde bazı cümleler sonsuz kelime zincirlemeleri halinde sona geldiğimde başını unutuyorum falan.. Şu öğrenme kısmı bitip test çözmeye geçsem ne kadar mutlu olacağım anlatamamBence siz çağrı merkeziyle de görüşme yapın ne olur ne olmaz...
CuriousCat neden kimse beğenmedi dersleri acaba :)) ben mezun olalı uzun Zaman oldu ondan Mıdır dedim ama bilemedim :)))
Hayaller vs Hayatlar evresindeyiz bende daha zevkli olur diye umuyordum hatta güzelde başladı ama bir süre sonra tanım tanım tanım sıkıcı bir hal aldı, birde bazı cümleler sonsuz kelime zincirlemeleri halinde sona geldiğimde başını unutuyorum falan.. Şu öğrenme kısmı bitip test çözmeye geçsem ne kadar mutlu olacağım anlatamam
Bence siz çağrı merkeziyle de görüşme yapın ne olur ne olmaz...
CuriousCat neden kimse beğenmedi dersleri acaba :)) ben mezun olalı uzun Zaman oldu ondan Mıdır dedim ama bilemedim :)))
26'mdayımYa aynı beni anlatıyorsun şu an, kaç yaşındasın bu arada :)) ders çalışmayıp çalışmayıp bayağı bir özenmiştim ama ne çalışacak zamanım var ne de dersler o kadar ilgi çekici . Herşeyi yeni öğrendiğimiz için dediğin gibi çok tanım var laf salatası çok
Şnşallah :) ben bayağı bir aksilikler atlattım da buradaki kızlar biliyor o yüzden biraz temkinliyim :))Yarın tekrar ararım inşaallah zamanında kayıt olurum bir yanlışlık olmaz :)
26'mdayımÇokta severek isteyerek yazdım sosyal hizmet'i inş pişman olmam çalışırken
sitede ''Merhaba. Bölümüm Türk dili ve edebiyatı. İlk tercihimi yanlış yaptım yerleşemedim ek yerleştirme ile yerleştim okulun sitesinde yazan kayıt tarihi doğrudur heralde dimi ?
Şnşallah :) ben bayağı bir aksilikler atlattım da buradaki kızlar biliyor o yüzden biraz temkinliyim :))
Herkesin isteyip de gidemediği bölüm öyle düşün puanları bayağı Bi yüksek bunu yaptıysan hepsini yaparsın bence kendini böyle motive et
sitede ''
Ek YerleştirmeÖSYS Ek Yerleştirme ile Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinden birine yerleştirilenler İnternet başvurularını buradan yapabilirler.
Başvuru ve kayıt tarihi: 19 - 24 Eylül 2016'' yazıyor büyük ihtimalle ösym sayfasındaki tarih diğer okullar için genel kayıt tarihidir.
Aklımdayken ön kayıt yaparken sisteme imzanızı ekleyin sonra benim gibi tekrar tekrar uğraşmayınEvet okudum mesajlarınızı :)
Evet öyle yazıyor doğrudur diye düşündüm bide size danışayım dedim
Tiramisu35 sizin resminiz değiştimi yoksa ösymden geleni mi kullandınız kayıt için ? Ben kayıt için 4 tane teslim ettim, evraklarım elden gönderilince resimlerim kaybolmuş ? Şimdi imza ve resim için tekrar büroya gitmem gerekiyor, sistemde uyarı veriyor zaten sınava kadar resminizi güncelleyin diye.. Ne çektik bu sene
Cuma giderim diye düşündüm, sınav zamanına kalmasın yine bir aksilik çıkar kesin..Ben ösymdeki resmi beğenmeyip tarayıcıdan taratmıştım , büro alır diye 14 tane fotoğraf çıkarttım hiçbirini almadılar.kartlar çıkmadan resmini güncellerden iyi olur tabii,kimlik hiç değişmiyor bildiğim.