2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Ya aynı beni anlatıyorsun şu an, kaç yaşındasın bu arada :)) ders çalışmayıp çalışmayıp bayağı bir özenmiştim ama ne çalışacak zamanım var ne de dersler o kadar ilgi çekici . Herşeyi yeni öğrendiğimiz için dediğin gibi çok tanım var laf salatası çok
Aynen ya, bazı dersler eğlenceli bazı dersler sıkıcı bugün başımın ağrısından hiç ders çalışamam gibi geliyordu ama akşama doğru toparladım kalktım çalıştım
Senin nasıl gidiyor, bitirdiğin ünite var mı canım

Bende bulabildiğim derslerin videolarını bu şekilde dinliyorum :) nasıl gidiyor çalışmalar
İlk defa hoca olmadan ders çalışıyorum. Galiba durumu garipsedim. Ama videolar oldukça işime yaradı. Bir kere kitaptan okuyorum, bir kere de video izleyince konular daha iyi oturuyor. Senin nasıl gidiyor?

Aynen ya, bazı dersler eğlenceli bazı dersler sıkıcı bugün başımın ağrısından hiç ders çalışamam gibi geliyordu ama akşama doğru toparladım kalktım çalıştım
Senin nasıl gidiyor, bitirdiğin ünite var mı canım

Ben bi ondan bi bundan bakayım derken,iyice öğrenip bitirdiğim bir ünite yok video de dinlemedim ders çalışma sistemini oturtamadım bir türlü ve bence verimli olmuyor bu şekilde,birşeyler yapmam lazım ama ne :işsiz:

kızlar AÖF Hazırlık Sınavları diye bi uygulama var google play de ben çok faydasını görüyorum çıkmış sorular var hep, canım sıkıldıkça girip çözüyorum falan bence çok faydalı bi uygulama. Bende çalışmaya başladım Lojistik İlkeleri, İşletme İlkeleri, İktisada Giriş en sevdiğim dersler oldu sanırım bu dönem. Konuları kitapdan çalışıyorum, özet çıkarıyorum deftere. Kitaptan önemli gördüğüm yerlerin altını çiziyorum renkli kalemlerle onları deftere yazıyorum. Ondan sonrada okuyorum bıkana kadar. Sonra da test çözüyorum. Bayağı faydasını gördüm diyebilirim. İnşallah sınavlarda da bunların karşılığını görürüz kızlarr. Ben sürekli evde olduğum için çalışıyorum bu kadar çok, çalışanların işi daha zor valla. Allah sabır versin. Muhasebe kitabını indirebilen var mı? ben muhasebeyi netten çalışıyorum youtube den.

evet bende aranızdayım kızlar..ata aöf adalete kayıt oldum..varmı adaletçiler..hedef dgs ile hukuka geçmek..ortalamamı yüksek tutmak istiyorum..nasıl bir yol izleyeceğim konusunda fikirlerinizi bekliyorum.

İletişim bilgisi ünite 1'i okudum, akşamda tekrar eder, yarın işten sonra notlarımı alırım-- bayram için part time iş buldum-- google playden sosyal hizmet çıkmış sorular uygulamasını indirdim bende ama çözmedim en azından 2şer 3er ünite bitireyim dedim çünkü sorular yarı dönem-dönem sonu diye hazırlanmış.. @yasilbuludd sizin söylediğiniz programıda indiriyorum şimdi:dondurma:

kızlar AÖF Hazırlık Sınavları diye bi uygulama var google play de ben çok faydasını görüyorum çıkmış sorular var hep, canım sıkıldıkça girip çözüyorum falan bence çok faydalı bi uygulama. Bende çalışmaya başladım Lojistik İlkeleri, İşletme İlkeleri, İktisada Giriş en sevdiğim dersler oldu sanırım bu dönem. Konuları kitapdan çalışıyorum, özet çıkarıyorum deftere. Kitaptan önemli gördüğüm yerlerin altını çiziyorum renkli kalemlerle onları deftere yazıyorum. Ondan sonrada okuyorum bıkana kadar. Sonra da test çözüyorum. Bayağı faydasını gördüm diyebilirim. İnşallah sınavlarda da bunların karşılığını görürüz kızlarr. Ben sürekli evde olduğum için çalışıyorum bu kadar çok, çalışanların işi daha zor valla. Allah sabır versin. Muhasebe kitabını indirebilen var mı? ben muhasebeyi netten çalışıyorum youtube den.

Maaşallah ne kadar çalışkansınız,muhasebe kitabını indiremedim ben de dediğiniz uygulamaya bakıyım olmazsa durdukça soru çözerim teşekkürler

1 sayfa iletişim notu çıkardım, kalanı yarın tamamlayacağım, işte yoruldum bugün. Yarın çalışmıyorum ama büroya gidebilirim imzala resim için, akşama kalır yine dersler :skandal:

İlk defa hoca olmadan ders çalışıyorum. Galiba durumu garipsedim. Ama videolar oldukça işime yaradı. Bir kere kitaptan okuyorum, bir kere de video izleyince konular daha iyi oturuyor. Senin nasıl gidiyor?
Iki gundur calisamadim bayram telasi dugun telasi ust uste geldi hep..
Bende kitaptan calisiyorum videosunu bulabildigim dersleri dinliyorum simdilik iyi gidiyor biraz dinlendikten sonra tam gaz devam.. =)

Ben bi ondan bi bundan bakayım derken,iyice öğrenip bitirdiğim bir ünite yok video de dinlemedim ders çalışma sistemini oturtamadım bir türlü ve bence verimli olmuyor bu şekilde,birşeyler yapmam lazım ama ne :işsiz:

Canim bir gunde bir unite bitirebilir misin
Haftanin 3 gunu mesela ? Diger gunler ilede islerini halledersin :/

Supersin tatlimm devam boyle =)

Cikmis sorulari 1. Donem derslerini calistikdan sonra bakicam =)

X