- 15 Ağustos 2014
- 1.376
- 1.101
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.181
Ay evet ya gecmiş yılların sınavlarını cözdüğümde kolaydı. Bu zordu. 4yanlıs bir dogruyu goturdugu için kolay sorarlar diye düşünmüştüm halbuki
Çan eğrisi sistemi kullanılıyor mu?
Bir Sınav hikayesi.. Kahramanımız uykusuz geçen bir gecenin ardından koştur koştur sınava gider, sınavın ortasında bir noktada kalemle kafasını kaşımaya çalışır, ama kalem beresine takılmıştır ve resmen mancınık gibi önünde oturan kızın kafasına patlar.. Yetmemiştir, tam son testi tamamlamışken cevap anahtarını kontrol etmek ister, birde ne görsün tamamen alakasız şeyler işaretlemiştir, kaydırma değil birşey değil resmen keyfine göre karalamıştır, komple siler düzeltir, hatta emin olamaz acaba uykudadır ve rüyamı görüyordur.. herşey bitmiş kağıt teslim edilmiştir ama o da ne okulun içinde kaybolur ve çıkışı bulamaz.. Allah'tan!! yardımsever bir öğretmen onu bulurda labirentimsi binadan tek parça olarak çıkartır.. Sonuç !? uykusuzken ben, ben değilim
Zevzekliği bırakırsam koskoca 80 soruda 3-5 tane birebir çıkmış soru vardı en fazla, en ummadığım ders olan iletişimde zorlandığım sorular oldu, genelinde caydırıcı şık ve açık olmayan sorular çoktu, özellikle hukuktaki 2 sorunun 2 doğru cevabı vardı gibi sonuç olarak en bilindiğini seçtim yanlışsa yapabileceğim birşey yok.. 1. İngiliz hukuku kaynaklarındandır? -Hakkaniyet (equity işaretledim) ama yazılı anlaşmalarda aklımı çelmedi değil, 2. Sovyet hukukunun temel ilkesi sorulmuş? işaretlediğim sosyal demokrasi ilkesi, aklımı çelen araçsalcılık çünkü onu roma hukukundan ayıran 2 özellikten biri araçsalcılık.. En hazır olduğum 4'lü bugünkülerdi ve zorladı, yarın sosyoloji tekme gibi gelir bu gidişle
Benim tibbi belgeleme zordu . Ben ders kitabindaki sorulari ek kaynaktaki sorulari vr cikmis sorulari cok rahatlikla cozup denemelerden bir yada 2 yanlisim cikardi en fazla. Ve cogundanda full cekiyordum.Ay evet ya gecmiş yılların sınavlarını cözdüğümde kolaydı. Bu zordu. 4yanlıs bir dogruyu goturdugu için kolay sorarlar diye düşünmüştüm halbuki
Dogru duzgun uyuyamadim ki stres ve heyecandan =(Ayy kızlar kaçta kalktınız öyle. 5ten beri burdasınız.
Ben 12de yattım biraz soru çözdüm sonra uyumuşum dana gibi
Ama cok kötü rüya gördüm herhalde stresten. Dışıma yansımasa da bilinçaltım stresli
Cantalilarin hepsi girdi bizdeEvelynn canımmm beni unutmamışsın öpüyorum seniii meslektaşım bitirebilirsek tabii ben bu şartlarda hiç sanmıyorum ya
Bu arada kızlar hepinize başarılar sınava çanta bile sokmuyorlar orda da öyle mi durumlar ?
Evet psikoloji zorladiHangi derste zorlandin? ben psikolojide zorlandım. zaten o beyin ve işlevleri beni bitirdi.
Aynen öyle. bu arada benimde bölümüm sosyolojiKizlar bisey soracam simdi bu sistem kpssdeki gibi 4 yanlis bir doğruyu goturuyor yaa puanlamada öyle mi olacak yani ortalama ne yaparsa puanlar ona gore mi???
Mesala kpss de bazen kimse tarih cok yapamıyor yapanlar yuksek puan aliyor onun gibi miiiii
Kizlaaar ciktim sinavdaan
Matematikten 100 alcam kesin o kadar eminimm. 6 dakikada bitti ya Cok basitti =D keske her ders matematik gibi olsaaaaa
Hukuktan 70 80 civari alirim gibi
O tibbi belgeleme neydi yav oyle
Kesin gozuyle baktigim tibbi belgelemede zorladigim daha dogrusu iki sik arasinda kaldigim bir iki tane soru vardi..
Temel bilgi tekn. kolaydi bilindik sorulardi hep.
Ben en cok tibbi belgelemede zorlandim sinir oldum =(
Off yarin en zor dersim var
Sinavda herkes erkenden cikti bir ben kaldim sona yao kadar mi kolaydida bu insanlar yapti cikti diye psikolojim bozuldu sinavin ortasinda..
Basim varya agridan catliyor o derece..boyle sorular kafamda bir ordan bi oraya sicriyor bam bam bam bas agrisiiii
Kendi bolumum icin diyorum cikmis sorulardan neredeyse hic yoktu bir iki tanecik vardi(
cikmis soru gozuyle bakarak cozmedim onlarida. hepsini tane tane kudum ezberden gitmedim
Bugunu atlattik hepimize gecmis olsun =)
Yemek yemeliyim kahve icmeliyim..
Benim tibbi belgeleme zordu . Ben ders kitabindaki sorulari ek kaynaktaki sorulari vr cikmis sorulari cok rahatlikla cozup denemelerden bir yada 2 yanlisim cikardi en fazla. Ve cogundanda full cekiyordum.
ama sinavda aklim varya allak bullak oldu. Soruyu okuyorum ama soruda yazanin kitap olup olmadigindan emin olamiyorum o derece kafam karistiiki kere bastan sonra tekrar cozdum. hedefim hepsinden 85 ustu almakti.. bakalim ne olcak. Yaptiklarim dogru mu degil mi tartisacak arkadasimda yok ki bu dersten . Sinava girenlerin hepsi cikti cikista bir kac kisiye sorarim diyordum ama yalnizlari oynadim
Hukuktan 70-80 miiii ben şokben de 35falan alırım herhalde
Ben de erken cıktım 45dk bile olmamıstı cıktıgımda, zaten bilmediğim için yapamadıklarıma geri dönmedim nasılsa gene yapamam diye
4yanlıs bir doğruyu götürmese iyiydi yaa sallardım tutardı belki bir iki tane. Şimdi çok fenalardayım
bi edebiyat öğrencisi olaraktan soruları hazirliyanlarin alnından öpücem diyerekten sözü sınavı iyi gecenlere bırakmak istiyip istememek arasında gidip gelirken calismasam gam yemiycem diye üzülüp kafami nerelere vursam diye bakinirkene aklıma aof kitaplarını satır satır ezberlemeyi getirerek gecemi gunduzume katip çocuklari bir kenara atıp dipnotları dahi es gecmiyerek acayip bir çalışma stili gelistirmiye karar vermiş bulunmaktayım.......
Bence sistemin bu sekilde olup sinavlarin zor gelmesi hic iyi olmadi ogrenciler icin..
Soyle diyim sana hukuktan gecer not alsamda havalara ucucam modundaydim sinava girerken
Benimde dusuk bekledigim bir dersim var hadi hayirlisi
Eve geldim uyuyakalmisim. Ben ders calisacaktim bide.. Simdi telefonum caldida ona uyandim..
Yarinda tip terimlerini kazik gibi sorarlarsa yandik..
Zaten oldum olasi sevemedim..
Ben sinavda emin olamadiklarim uzerinde riske girip isaretledim biliyor musun :) neyin kafasindaydim bilemiyorum
Emin oldugum sorularda kafam karisti hep.. kolay sorularin altinda bir sey aradim durdum..
Isaretleyip gecicem tarzdaki sorulari dusune dusune neydi ya diye diye gecti surem.. iki kere donmusumdur bazi sorulara.. basit sorulari goruncede afalliyorsun helede korktugun bir ders ise..
Ama su hukuktan 5. Unite haklarla ilgili kolay soru sorduklari icin cok mutluyum :)
Benimde sinavimi soyle ogleden sonraya atsalardi iyi olurdu uykumu almis bi sekilde giderdim..
Simdi genel cok dusuk notlar alirsa gecme notuda o derece asagiya mi cekiliyor..
Hangi puamla geciliyor ben onuda bilmiyorum..
Ilk sinavimda artik heyecan yok =( girdim gordum ve ciktimm
Yarin daha rahat oluruz insallah..
Sinava girmeden bir hemsire kizla tanismistim ayni bolumdeyiz..
Kiza dedim ki, yarin sen kesin yirttin tak tak yaparsin artik tip terimlerini dedim..
Kizda evet ya cok basit dedi..
Nasil zoruma gitti anlatamam
Bana zor geliyoyarin sabah o kizla karislasmak istemiyorum
Ooof sinir basti beni
Sinava girmeden bir hemsire kizla tanismistim ayni bolumdeyiz..
Kiza dedim ki, yarin sen kesin yirttin tak tak yaparsin artik tip terimlerini dedim..
Kizda evet ya cok basit dedi..
Nasil zoruma gitti anlatamam
Bana zor geliyoyarin sabah o kizla karislasmak istemiyorum
Ooof sinir basti beni