- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.161
Gecmis olsun canim =( insallah iyi olursyn saglik herseyden onemli..Yatak döşek yatıyorum ateş 40 buldu sanırım. Yarin bakalım nasıl gireceğim sınava girsem bile bu kazan gibi kafa ile soruları anlayacakmiyim ... Herkese bol sans.
Sakin ol canim bende hic uyuyamadim. Sag gozumun ici nasil agriyor varya gozlerimin icine kan oturmus resmen..Günaydın günaydın.. hayatımın en stresli gecesiydi neredeyse, sabaha kadar döndüm durdum yatakta 5 dk dalmışım carpintiyla kalktım şimdide midem bulanıyor.. çok pis huyum var hep sinir hep stres uykusuzlukta tam tetikliyor.
Evelynn canımmm beni unutmamışsın öpüyorum seniii meslektaşım bitirebilirsek tabii ben bu şartlarda hiç sanmıyorum ya
Bu arada kızlar hepinize başarılar sınava çanta bile sokmuyorlar orda da öyle mi durumlar ?
Sınav çoook zordu
Hangi derste zorlandin? ben psikolojide zorlandım. zaten o beyin ve işlevleri beni bitirdi.En cok calisip tamam yaa anladim bu dersten gecerim dedigim dersten resmen sinavda cuvalladim....
Ama ikinci sinavda ise hic dogru duzgun calismadim dedim heralde altta kalir bu ders demistim onun sinavi iyi gecti şansa baak....
Yarin 4 sinavim var calismasam mi acaba offff
bizde yoktu sanırım, ben çantamı anneme bıraktım kalem kutumu aldım ama onu açtırıp baktılar içine, üst araması yoktu, sadece erkeklerde vardı. zaten şansıma binada 80 sınıfta 13 kişi vardı..Evelynn canımmm beni unutmamışsın öpüyorum seniii meslektaşım bitirebilirsek tabii ben bu şartlarda hiç sanmıyorum ya
Bu arada kızlar hepinize başarılar sınava çanta bile sokmuyorlar orda da öyle mi durumlar ?