2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Günaydın günaydın.. hayatımın en stresli gecesiydi neredeyse, sabaha kadar döndüm durdum yatakta 5 dk dalmışım carpintiyla kalktım şimdide midem bulanıyor.. çok pis huyum var hep sinir hep stres uykusuzlukta tam tetikliyor.

Günaydın günaydın.. hayatımın en stresli gecesiydi neredeyse, sabaha kadar döndüm durdum yatakta 5 dk dalmışım carpintiyla kalktım şimdide midem bulanıyor.. çok pis huyum var hep sinir hep stres uykusuzlukta tam tetikliyor.
Sakin ol canim bende hic uyuyamadim. Sag gozumun ici nasil agriyor varya gozlerimin icine kan oturmus resmen..
Hazirlandim saatin gelmesini evden cikmayi bekliyorum
Uykumda var azcik kestirsem mi ne yapsam

Günaydınnnn
Herkese basarılarrr ben cok calısamadım ama inşallah emeklerinizin karsılıgını alırsınız kızlar özellikle Huy Meselesi Huy Meselesi ve CuriousCat CuriousCat

Tiramisu35 Tiramisu35 tiramisumm kolay gelsin canımm
Powerfull Powerfull gecmiş olsun inşallah sınavını etkilemez hastalığın
bulca bulca bıkmadan yardımcı oldun hepimize cansınn teşekkürlerr

Ayy kızlar kaçta kalktınız öyle. 5ten beri burdasınız.
Ben 12de yattım biraz soru çözdüm sonra uyumuşum dana gibi
Ama cok kötü rüya gördüm herhalde stresten. Dışıma yansımasa da bilinçaltım stresli

Evelynn Evelynn canımmm beni unutmamışsın öpüyorum seniii meslektaşım :KK66: bitirebilirsek tabii ben bu şartlarda hiç sanmıyorum ya :KK70:

Bu arada kızlar hepinize başarılar sınava çanta bile sokmuyorlar orda da öyle mi durumlar ?

Evelynn Evelynn canımmm beni unutmamışsın öpüyorum seniii meslektaşım :KK66: bitirebilirsek tabii ben bu şartlarda hiç sanmıyorum ya :KK70:

Bu arada kızlar hepinize başarılar sınava çanta bile sokmuyorlar orda da öyle mi durumlar ?

Bitircez inşallah kız vizeler galiba yuzde 30etkiliyomuş finaller yuzde 70. Finallere iyice asılırız.
Ben daha yeni yola cıktım bilmiyorum canta niye almıyolarms yaa

En cok calisip tamam yaa anladim bu dersten gecerim dedigim dersten resmen sinavda cuvalladim....

Ama ikinci sinavda ise hic dogru duzgun calismadim dedim heralde altta kalir bu ders demistim onun sinavi iyi gecti şansa baak....

Yarin 4 sinavim var calismasam mi acaba offff

En cok calisip tamam yaa anladim bu dersten gecerim dedigim dersten resmen sinavda cuvalladim....

Ama ikinci sinavda ise hic dogru duzgun calismadim dedim heralde altta kalir bu ders demistim onun sinavi iyi gecti şansa baak....

Yarin 4 sinavim var calismasam mi acaba offff
Hangi derste zorlandin? ben psikolojide zorlandım. zaten o beyin ve işlevleri beni bitirdi.

Bir Sınav hikayesi.. Kahramanımız uykusuz geçen bir gecenin ardından koştur koştur sınava gider, sınavın ortasında bir noktada kalemle kafasını kaşımaya çalışır, ama kalem beresine takılmıştır ve resmen mancınık gibi önünde oturan kızın kafasına patlar.. Yetmemiştir, tam son testi tamamlamışken cevap anahtarını kontrol etmek ister, birde ne görsün tamamen alakasız şeyler işaretlemiştir, kaydırma değil birşey değil resmen keyfine göre karalamıştır, komple siler düzeltir, hatta emin olamaz acaba uykudadır ve rüyamı görüyordur.. herşey bitmiş kağıt teslim edilmiştir ama o da ne okulun içinde kaybolur ve çıkışı bulamaz.. Allah'tan!! yardımsever bir öğretmen onu bulurda labirentimsi binadan tek parça olarak çıkartır.. Sonuç !? uykusuzken ben, ben değilim :deli:

Zevzekliği bırakırsam koskoca 80 soruda 3-5 tane birebir çıkmış soru vardı en fazla, en ummadığım ders olan iletişimde zorlandığım sorular oldu, genelinde caydırıcı şık ve açık olmayan sorular çoktu, özellikle hukuktaki 2 sorunun 2 doğru cevabı vardı gibi sonuç olarak en bilindiğini seçtim yanlışsa yapabileceğim birşey yok.. 1. İngiliz hukuku kaynaklarındandır? -Hakkaniyet (equity işaretledim) ama yazılı anlaşmalarda aklımı çelmedi değil, 2. Sovyet hukukunun temel ilkesi sorulmuş? işaretlediğim sosyal demokrasi ilkesi, aklımı çelen araçsalcılık çünkü onu roma hukukundan ayıran 2 özellikten biri araçsalcılık.. En hazır olduğum 4'lü bugünkülerdi ve zorladı, yarın sosyoloji tekme gibi gelir bu gidişle:KK17:

bizde yoktu sanırım, ben çantamı anneme bıraktım kalem kutumu aldım ama onu açtırıp baktılar içine, üst araması yoktu, sadece erkeklerde vardı. zaten şansıma binada 80 sınıfta 13 kişi vardı..

X