2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Bide biz calisip yapamiyorsak az calisanlar hic yapamaz ortalama duser...

2 haftadir ne evimle ne kizimla ilgilenebildim...bu kadar zamaninda calissaydim odtüyu kazanirdim :mad::KK9:

bugünün korkusundan öyle bir üstün körü tekrar ettim yarınkileri, artık olduğu kadar, akşama dinlenir pazartesi hemen finallere çalışmaya başlarım, hem yeni konular hem eskilerin tekrarı birde kazık sınav soruları büyük motivasyon kaynağı oldu...

bugünün korkusundan öyle bir üstün körü tekrar ettim yarınkileri, artık olduğu kadar, akşama dinlenir pazartesi hemen finallere çalışmaya başlarım, hem yeni konular hem eskilerin tekrarı birde kazık sınav soruları büyük motivasyon kaynağı oldu...
Bende de ters tepki yaptı. ne yaparsan yap olmuyor bazen :rolleyes: ortalamayı yüksek tutmayı planlıyordum ama şimdi sadece hedefim okulu bitirmek

Günaydınnn
Bugün kimsede heyecan yok herhalde herkes uyumus mışıl mışıl konuda kimse yok:KK70:
Uzun süredir ilk kez 12 den önce yattım sabaha kadar deliksiz uyudum dünden sonra daha kötü ne olabilirki modundaydim çok şükür bugün çok güzeldi. Sosyal hizmet çok kolaydı kesin 100, sosyoloji de 3 taneden emin değilim gerisi güzel, sosyal politika dada 1 soruyu direk attım 2 tanede dün gece korkudan baktığım yerden geldi bombaydi bugün resmen. İnş herkesin iyi geçmiştir, öğleden sonra gireceklere başarılar En Büyük TÜRKİYE

Kizlaaaaar tip terimleri cok kolay geldi en korktugum dersi tak tak yaptimmmmmmmmmm hic bu kadar kolay beklemiyordum.. suan mutluluktan havalara ucucam..

Bizim bolumdekileri sordumda genelinin dun kotu gecmis :KK70:
Bugunkiler kolaydi =)

Bitti cok sukur ya..

Kızlar banada yardimci olurmusunuz siz bilgilisinizdir benim hep öğretmenlik hayalim var ocakta liseye kayıt yapcam sizce açıktan lise ve uniyi okuyup din kültürü öğretmeni olabilirmiyim

X