- 29 Mayıs 2010
- 31.231
- 84.542
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.201
Bide biz calisip yapamiyorsak az calisanlar hic yapamaz ortalama duser...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de ters tepki yaptı. ne yaparsan yap olmuyor bazen ortalamayı yüksek tutmayı planlıyordum ama şimdi sadece hedefim okulu bitirmekbugünün korkusundan öyle bir üstün körü tekrar ettim yarınkileri, artık olduğu kadar, akşama dinlenir pazartesi hemen finallere çalışmaya başlarım, hem yeni konular hem eskilerin tekrarı birde kazık sınav soruları büyük motivasyon kaynağı oldu...
Uzun süredir ilk kez 12 den önce yattım sabaha kadar deliksiz uyudum dünden sonra daha kötü ne olabilirki modundaydim çok şükür bugün çok güzeldi. Sosyal hizmet çok kolaydı kesin 100, sosyoloji de 3 taneden emin değilim gerisi güzel, sosyal politika dada 1 soruyu direk attım 2 tanede dün gece korkudan baktığım yerden geldi bombaydi bugün resmen. İnş herkesin iyi geçmiştir, öğleden sonra gireceklere başarılarGünaydınnn
Bugün kimsede heyecan yok herhalde herkes uyumus mışıl mışıl konuda kimse yok
Sagolasin ausummmmmBana yolla kızı sen ...
Bugün için geçmiş olsun ...yarın için başarılar herkese margam .
Bizim sinifta yine erkenden ciktilarŞuan hömür hömür yarınki derslerin hiç bakmadığım ünitelerine çalısıyorum. 4üniteye hiç çalışmamıstım onları çalışcam. Sonrada tamamiyle bir üstünden geçicem 3dersin de.
Sagolasin tatlim ya valla cok korkuyordum o derstenGözün aydın kuzum Huy Meselesi