- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Hayırlı olsun canım , netten kayıt yaptıktan sonra ana ekranda çıkıyor ne kadar ödeyeceğin.. Yani bizde öyle oldu
Seni de ilk sayfaya etiket yapayım mi
E ogrenme portalina ben giris yapamiyorum ne zaman giris saglanir biliyor misin canim ?Özet değilde not alarak çalışıyorum benTemel bilgi teknolojisinde post itle not aldım 2-3 tane ama sosyal hizmet biraz daha kapsamlı olduğundan deftere not aldım özellikle şu ünite başında üstünde durulan maddeleri 1 sayfa tuttu çalakalem öyle pek zaman almadı da Önce okuyorum sonra önemli kısımları belirleyip notlarımı alıyorum, bütün hepsi bitince soru çözüp, eksiklerime göre notların üstünden geçerim. Temel bilgi teknolojilerinin 2. ünitesi daha bir uygulama tabanlı onu pcde uygulayarak çalışıcam sanırım okuyarak yarıladım pek akılda kalıcı olmadı, sonuçta wordde yapılan işlemler üzerine deneyerek daha iyi anlaşılır.. Sosyoloji ünite 1'e geçicem birazdan, sancılanınca başlayamadım, şimdi okurum biraz, yarında okurum, öbür gün notlarımı alır sıradakine geçerim hayırlısıyla
Ellerine saglik harika gorunuyor =)Var gel
Baktim canimbulca ya soralim canim o bilir belki
Bilmiyorumki kuzum ben daha şifremi alamadım, yarın arayacağım sorarım onudaE ogrenme portalina ben giris yapamiyorum ne zaman giris saglanir biliyor misin canim ?
. Iktisat'a basvuru yaptim.Bilmiyorumki kuzum ben daha şifremi alamadım, yarın arayacağım sorarım onuda
TopraKahveBob hangi bölüm mezunusunuz ? ve ikinci üni olarak hangi bölümü düşünüyorsunuz ?
Şu noktada en mantıklısı işe girebilmek için 2. diplomanın mı yoksa iyi derecede bir yabancı dilin mi işinize daha çok yarıyacağına karar vermeniz. Eğer yabancı dil size daha büyük avantaj sağlayacaksa onu öncelik tanıyıp, sınavsız ikinci üni olarak iktisata seneyede başlayabilirsiniz ya da tam tersi.. Bankacı bir tanıdığınız varsa onada danışabilirsiniz keşke. Iktisat'a basvuru yaptim.Mezun oldugum bölüm isletme (sayilir) ama yasadigim sehirde is olagani cok yok. Planim buradaki türk bankalarina basvuru yapmakti
Canim cok tesekkurler :) hadi bakalim islerin rast gitsinnBilmiyorumki kuzum ben daha şifremi alamadım, yarın arayacağım sorarım onuda
TopraKahveBob hangi bölüm mezunusunuz ? ve ikinci üni olarak hangi bölümü düşünüyorsunuz ?
Şu noktada en mantıklısı işe girebilmek için 2. diplomanın mı yoksa iyi derecede bir yabancı dilin mi işinize daha çok yarıyacağına karar vermeniz. Eğer yabancı dil size daha büyük avantaj sağlayacaksa onu öncelik tanıyıp, sınavsız ikinci üni olarak iktisata seneyede başlayabilirsiniz ya da tam tersi.. Bankacı bir tanıdığınız varsa onada danışabilirsiniz keşkebulca burada olsaydı o daha bilgili bu konularda
Karar verdin mi canimAslinda iyi derece yabanci dil tabiki. Sanirim kaydimi yapacam. Cok cok cok tesekkürler. Yazarim son kararimi insallah.
Karar verdin mi canim
Canim benim cok sevindimmmm hadi hayirli olsun ♡Bu kız an itibariyle şifresini almış bulunmaktadır a dostlar!! Öncelikle hala şifresini alamamış arkadaşlara bilgilendirme olması amacıyla yaptıklarımı anlatayım;
Sabah aradığımda çıkan öğrenci temsilcime, yeni kayıt kapsamında kayıt yaptırdığımı, büromun şifre vermediğini söyledim, Tc kimlik numaram, çeşitli kimlik bilgileri (güvenlik amaçlı sordu) ve son olarak telefon numaramı teyit etmem istendi, sonrasında şifre işlem sistemine aktardı tc mi girdiğimde yine şifre alamadım! Yaklaşık 1 saat sonra aradığımda açan öğrenci temsilcisi adımı söyledi ve telefon numaramı teyit ettikten 2 sn sonra sms olarak telefonuma geldi şifre!!
Ayrıca telefon görüşmesinde ve daha sonra sisteme girdiğimde de uyarı aldım sistemde resmim ve imzam görünmüyormuş, istersem büroya gidicem, istemezsem sınav günü yanımda 1 adet resim götürmem gerekiyormuş, yinede garanti olsun diye çarşambadan sonra büroma gideceğim.. Ben resim-imzamı sisteme yüklemeyip elden teslim ettiğimden (ösymdeki resmi istemedim 4 adet fotograf bırakmıştım) kaydım elden yapıldığı için büyük ihtimalle sisteme yüklenmedi henüz.
Şimdi gelelim detaylara, sistemde aldığım kitaplar, sorumlu olduğum notlar görünmüyor, onun haricinde adres ve diğer bilgilerim var. Anadolum ekampuse giriş yapamayınca biraz inceledim kılavuzu ardından şifremi değiştirip, mail adresi almak için başvurdum 2 saat içinde aldığım adresin kullanıma açılacağı bilgisi çıktı ekranda birde onunla deneyeceğim yine olmazsa çarşamba bürodayım oradan daha net bir bilgi alırım. Bir gelişme olur olmaz buradan paylaşırım
Cok sagol tatlim bilgilendirdigin icin ohh dedim bir sorun yokmus cok sukur =)Huy Meselesi öğrendim!!! '' kayıt yenileme tarihi 7 Ekim 2016 tarihinde sonlanacağından; yeni öğrencilerimize bu tarihten sonra sisteme erişim yetkisi verilecektir'' ekampus için, hata veren sayfaların hepsi ve kampus, kayıt yenileme bittikten sonra diğerleriyle beraber açılcakmış
Amin canim , hakkinda hayirlisi neyse o olsun basarilar dilerimmmmmm ♡Evet canm. Ehliyete kayd oldum. Bir kac ay sonra benim kur basliyor dil kursunda. Nasip olursa ona kayd olacam. Anadolu üni. Bu senelik rafa kalkti. Sinavi gecersem. Bulumdugum ülkenin ünisinde okurum imsallah. Allah sizlerinde benim de yolunu acik etsin insallah.
Amin canim , hakkinda hayirlisi neyse o olsun basarilar dilerimmmmmm ♡