- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.208
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ben çok mu erken çalışmaya başladım yani
Bu kaynağı kitapcılarda rahat bulabilir miyim yada netten sipariş verebiliyor muyuz?
Ben çok mu erken çalışmaya başladım yani
Bu kaynağı kitapcılarda rahat bulabilir miyim yada netten sipariş verebiliyor muyuz?
Bursa/osmangazi daki büronun yanındada vardı, ben sadece soru bankası aradığımdan bulmadım, ya hepsiburadadan yada bursa kitap merkezinden alıcam - o da aof çıkmış sorular sitesindeki sorularla aynı değilse- murat yayınları hariç bir tane daha önermişlerdi hatırlayabilirsem birde onu incelerim sonra karar vericemBen burada büronun önünde öyle bir şeye denk gelmediminternetten araştırayım bakayımm
sağolasın
Supersin canim :) bende aksam bilditim yapacagim.Anadolu/ Sosyal Hizmet Lisans 1. sınıf 1.dönem
Dersler:
- Sosyal Hizmete Giriş
- Sosyal Politika
- Sosyolojiye Giriş
- Psikoloji
- İletişim Bilgisi
- Hukukun Temel Kavramları
- Türk Anayasa Hukuku
- Temel Bilgi Teknolojileri 1
-------------------------------------
Temel bilgi teknolojileri ünite 1 tamamlandı.
Sosyal Hizmete Giriş ünite 1 dün bitirdim, bugün tekrar edip sıkılmazsam yeni konuya geçiyorum
Aynen bende calismaya basladim , calismaya sona biraktigim dersler var onlara bakmasamda olur dedigim..Tiramisu35 doğru demiş son güne kalıp sıkışmaktansa erken başlayıp alt yapı oluşturmak daha iyi, herkesin öğrenme şekli farklı ben son güne bıraksam panikten odaklanamam bile..
Bursa/osmangazi daki büronun yanındada vardı, ben sadece soru bankası aradığımdan bulmadım, ya hepsiburadadan yada bursa kitap merkezinden alıcam - o da aof çıkmış sorular sitesindeki sorularla aynı değilse- murat yayınları hariç bir tane daha önermişlerdi hatırlayabilirsem birde onu incelerim sonra karar vericem
Cok sagol canim bakacagim simdiden hemen alayim ki bir kosede dursun :)Çalışmanın Erkeni olmaz bence iyi bile yapıyorsun mırat yayınları netten de satılıyor bir de internet sitesi var orda il il bayileri var gidip bayiden de temin edebilirsin fiyatı 45 TL
Saglik kurumlari isletmeciiligi birinci sinifim canim daha yrni basladim cok yabanciyim yani bu sistemeNe demek her zaman
Sizin bolum ne
Kaçıncı sınıf
He bi de isimlerimız kayıt ettin ya
Bildirim mi yapicaz biz ?
Andoid kullaniyorim canim ilk girdigimde gordumustum uygulamadan ama sonra tarayicidan girdigimde ulasamadim site hata verdi hani girislerde de hata veriyordu ya. Ayni oylr hata verdi bugun denemedim hic yine bi bakarimm :)iOS uygulaması var ama sen android mi kullanıyorsun canım?
Sanirim herkes temel bilgi teknoloji dersinden baslamis calismaya cunku bende o dersten basladimmBen de temel bilgi teknolojilerine baktım biraz, işletme dersleri beni korkutuyor asıl onlara bakmam lazım ama çalışma ortamı bulamadım
Bugun kendime zaman ayirdim kitap yuzu acmadim ama aksam acisini cikarticam =) senin cocuklar kac yasinda canimBen de temel bilgi teknolojilerine baktım biraz, işletme dersleri beni korkutuyor asıl onlara bakmam lazım ama çalışma ortamı bulamadım
Bugun kendime zaman ayirdim kitap yuzu acmadim ama aksam acisini cikarticam =) senin cocuklar kac yasinda canim
7 , 3 ve 1,5 yaşında canım. Akşama ben de Zaman bulabilirsem çalışmayı düşünüyorum ama maalesef olmuyor . Sen evli misin çocuğun var mı :))
Hayirli olsun canim hosgeldin sayfamiza :) senide ilk sayfaya ekleyebilirim istersen ?Merhaba kızlar, ben de bu sene Sosyoloji bölümüne başladım. 3 gündür de yavaş yavaş çalışmaya başladım ama hayatımda bu kadar saçma yazılmış kitaplar görmedimgaliba ek kaynak gerekecek
HosbuldumHayirli olsun canim hosgeldin sayfamiza :) senide ilk sayfaya ekleyebilirim istersen ?
Gercekten oyle..
Bir matematik kitabi var , kitap bildigin turkce kitabi gibi..
Matematik temeli olmayan biri o kitabi calisip girse cok zorlanir bence sinavda..
Biraz daha unite sonlarina test koysalarmis keske bir sayfacik yav ..
Oyyyy masallah canim benim, sizin ev ne guzel eglencelidir simdi.. cocuk sesleri falan :) cocugum yok kuzum =) bende aksam calisicam kesin . Gece calismasi daha iyi oluyor gunduz calisamama gibi bir sorunum var benim :)
Var var tüm bölümlerin, temel teknolojiler olmayabilir bir tek içinde o da bu yıl eklenmiş sanırım..Aynen bende calismaya basladim , calismaya sona biraktigim dersler var onlara bakmasamda olur dedigim..
Aksam bende bildirim yaparim sizlere..
Bende alacagim butun derslerin var mi peki ?
Tıp terimleri aslında kolay, ben 2 yıl önce tıp sekreterliği kursuna gitmiştim oradada vardı tıp terimleri dersimiz, 1-2 ufak trickle ezberlemesi kolaydır kendilerini gözün korkmasın. -it- son eki iltihap anlamına gelir iritis, rinit, encephalitis (göz, burun, beyin iltihabı sırasıyla, ayrıca farkettiğin gibi sonunda ki -is te çoğul anlamı katıyor) En sevdiğim dersti hey gibi günlerSanirim herkes temel bilgi teknoloji dersinden baslamis calismaya cunku bende o dersten basladimm
Benide tip terimleri korkutuyor
Nasil ezberliycem ben onlari yav basini bilsem sonu gelmiyo
Aksam pc ye oturdugumda ekleyecegim tatlim kendimi eklemeyi de unutmusum :)Hosbuldumeklersen çok sevinirim. Test olayı beni de çok düşündürdü. Testlerde beklemediğim sorular çıkabiliyor. Daha ilk senem olduğu için sınav soruları nasıl olur hiçbir fikrim yok. Bu bölüme de çok isteyerek kayıt oldum. Bir dersten dahi kalsam sıkıntı yaparım.
Eğlenceli bir o kadar da karmaşık :)) gece çalışmasını ben de severim kahve çay abur cuburla harika olur.çocuklar erken de yatmıyor ki gece çalışayım, hatta çok geç yatıyorlar onlar uyuyasıya ben de yorgun düşüyorum :))