2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Ben çok mu erken çalışmaya başladım yani
Bu kaynağı kitapcılarda rahat bulabilir miyim yada netten sipariş verebiliyor muyuz?

Çalışmanın Erkeni olmaz bence iyi bile yapıyorsun mırat yayınları netten de satılıyor bir de internet sitesi var orda il il bayileri var gidip bayiden de temin edebilirsin fiyatı 45 TL

Ben çok mu erken çalışmaya başladım yani
Bu kaynağı kitapcılarda rahat bulabilir miyim yada netten sipariş verebiliyor muyuz?
Tiramisu35 doğru demiş son güne kalıp sıkışmaktansa erken başlayıp alt yapı oluşturmak daha iyi, herkesin öğrenme şekli farklı ben son güne bıraksam panikten odaklanamam bile..

Ben burada büronun önünde öyle bir şeye denk gelmedim internetten araştırayım bakayımm
sağolasın
Bursa/osmangazi daki büronun yanındada vardı, ben sadece soru bankası aradığımdan bulmadım, ya hepsiburadadan yada bursa kitap merkezinden alıcam - o da aof çıkmış sorular sitesindeki sorularla aynı değilse- murat yayınları hariç bir tane daha önermişlerdi hatırlayabilirsem birde onu incelerim sonra karar vericem

Anadolu/ Sosyal Hizmet Lisans 1. sınıf 1.dönem
Dersler:
- Sosyal Hizmete Giriş
- Sosyal Politika
- Sosyolojiye Giriş
- Psikoloji
- İletişim Bilgisi
- Hukukun Temel Kavramları
- Türk Anayasa Hukuku
- Temel Bilgi Teknolojileri 1

-------------------------------------

Temel bilgi teknolojileri ünite 1 tamamlandı.
Sosyal Hizmete Giriş ünite 1 dün bitirdim, bugün tekrar edip sıkılmazsam yeni konuya geçiyorum

Supersin canim :) bende aksam bilditim yapacagim.
Nasilsin ?
Ben arkadasimlayim pek bakamiyorum suanda foruma :)

Aynen bende calismaya basladim , calismaya sona biraktigim dersler var onlara bakmasamda olur dedigim..
Aksam bende bildirim yaparim sizlere..
Bende alacagim butun derslerin var mi peki ?

Ne demek her zaman
Sizin bolum ne
Kaçıncı sınıf
He bi de isimlerimız kayıt ettin ya
Bildirim mi yapicaz biz ?
Saglik kurumlari isletmeciiligi birinci sinifim canim daha yrni basladim cok yabanciyim yani bu sisteme

Evet kuzum zorunlu degil aslinda ama iletisim icinde kalalim diye olusturduk
Hem sohbet ediypruz hemde derslerden konusuyoruz :)

Ben de temel bilgi teknolojilerine baktım biraz, işletme dersleri beni korkutuyor asıl onlara bakmam lazım ama çalışma ortamı bulamadım

Ben de temel bilgi teknolojilerine baktım biraz, işletme dersleri beni korkutuyor asıl onlara bakmam lazım ama çalışma ortamı bulamadım
Sanirim herkes temel bilgi teknoloji dersinden baslamis calismaya cunku bende o dersten basladimm

Benide tip terimleri korkutuyor
Nasil ezberliycem ben onlari yav basini bilsem sonu gelmiyo

Merhaba kızlar, ben de bu sene Sosyoloji bölümüne başladım. 3 gündür de yavaş yavaş çalışmaya başladım ama hayatımda bu kadar saçma yazılmış kitaplar görmedim galiba ek kaynak gerekecek

7 , 3 ve 1,5 yaşında canım. Akşama ben de Zaman bulabilirsem çalışmayı düşünüyorum ama maalesef olmuyor . Sen evli misin çocuğun var mı :))

Oyyyy masallah canim benim, sizin ev ne guzel eglencelidir simdi.. cocuk sesleri falan :) cocugum yok kuzum =) bende aksam calisicam kesin . Gece calismasi daha iyi oluyor gunduz calisamama gibi bir sorunum var benim :)

Merhaba kızlar, ben de bu sene Sosyoloji bölümüne başladım. 3 gündür de yavaş yavaş çalışmaya başladım ama hayatımda bu kadar saçma yazılmış kitaplar görmedim galiba ek kaynak gerekecek
Hayirli olsun canim hosgeldin sayfamiza :) senide ilk sayfaya ekleyebilirim istersen ?

Gercekten oyle..
Bir matematik kitabi var , kitap bildigin turkce kitabi gibi..
Matematik temeli olmayan biri o kitabi calisip girse cok zorlanir bence sinavda..
Biraz daha unite sonlarina test koysalarmis keske bir sayfacik yav ..

Hosbuldum eklersen çok sevinirim. Test olayı beni de çok düşündürdü. Testlerde beklemediğim sorular çıkabiliyor. Daha ilk senem olduğu için sınav soruları nasıl olur hiçbir fikrim yok. Bu bölüme de çok isteyerek kayıt oldum. Bir dersten dahi kalsam sıkıntı yaparım.

Oyyyy masallah canim benim, sizin ev ne guzel eglencelidir simdi.. cocuk sesleri falan :) cocugum yok kuzum =) bende aksam calisicam kesin . Gece calismasi daha iyi oluyor gunduz calisamama gibi bir sorunum var benim :)

Eğlenceli bir o kadar da karmaşık :)) gece çalışmasını ben de severim kahve çay abur cuburla harika olur.çocuklar erken de yatmıyor ki gece çalışayım, hatta çok geç yatıyorlar onlar uyuyasıya ben de yorgun düşüyorum :))

Aynen bende calismaya basladim , calismaya sona biraktigim dersler var onlara bakmasamda olur dedigim..
Aksam bende bildirim yaparim sizlere..
Bende alacagim butun derslerin var mi peki ?
Var var tüm bölümlerin, temel teknolojiler olmayabilir bir tek içinde o da bu yıl eklenmiş sanırım..

Sanirim herkes temel bilgi teknoloji dersinden baslamis calismaya cunku bende o dersten basladimm

Benide tip terimleri korkutuyor
Nasil ezberliycem ben onlari yav basini bilsem sonu gelmiyo
Tıp terimleri aslında kolay, ben 2 yıl önce tıp sekreterliği kursuna gitmiştim oradada vardı tıp terimleri dersimiz, 1-2 ufak trickle ezberlemesi kolaydır kendilerini gözün korkmasın. -it- son eki iltihap anlamına gelir iritis, rinit, encephalitis (göz, burun, beyin iltihabı sırasıyla, ayrıca farkettiğin gibi sonunda ki -is te çoğul anlamı katıyor) En sevdiğim dersti hey gibi günler

Aksam pc ye oturdugumda ekleyecegim tatlim kendimi eklemeyi de unutmusum :)

Ben bolume yerlesmeden once,aofde cikmis sorulara bakip cozuyordum bazi derslerinkini.

En cok korktugum dersler
Tip terimleriyle iktisada giris

Benimde ilk senem
En cok merak ettigim sey sinavlara giderken canta ve cep telefonumu goturmeyecek miyim..
Illa yanimizda biri mi bulunmasi sart..
Sinav merkezleri uzak yerlerde cikabiliyor bazen, yanima cuzdanimida mi almiycam ya

Dogrudur :) zor olur elbet uc cocuk nede olsa.
Onlarin enerjileriyle bizim enerjiler bir degiltabi yeni nesil cocuklar cok kıpır kipir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…