- 15 Ağustos 2014
- 1.376
- 1.101
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.181
Evet zordu çıkmış sorulardan da az sayıda çıktı, çan eğrisi var demişti sınavdaki gözetmen
Ay evet ya gecmiş yılların sınavlarını cözdüğümde kolaydı. Bu zordu. 4yanlıs bir dogruyu goturdugu için kolay sorarlar diye düşünmüştüm halbuki
Çan eğrisi sistemi kullanılıyor mu?
Bir Sınav hikayesi.. Kahramanımız uykusuz geçen bir gecenin ardından koştur koştur sınava gider, sınavın ortasında bir noktada kalemle kafasını kaşımaya çalışır, ama kalem beresine takılmıştır ve resmen mancınık gibi önünde oturan kızın kafasına patlar.. Yetmemiştir, tam son testi tamamlamışken cevap anahtarını kontrol etmek ister, birde ne görsün tamamen alakasız şeyler işaretlemiştir, kaydırma değil birşey değil resmen keyfine göre karalamıştır, komple siler düzeltir, hatta emin olamaz acaba uykudadır ve rüyamı görüyordur.. herşey bitmiş kağıt teslim edilmiştir ama o da ne okulun içinde kaybolur ve çıkışı bulamaz.. Allah'tan!! yardımsever bir öğretmen onu bulurda labirentimsi binadan tek parça olarak çıkartır.. Sonuç !? uykusuzken ben, ben değilim
Zevzekliği bırakırsam koskoca 80 soruda 3-5 tane birebir çıkmış soru vardı en fazla, en ummadığım ders olan iletişimde zorlandığım sorular oldu, genelinde caydırıcı şık ve açık olmayan sorular çoktu, özellikle hukuktaki 2 sorunun 2 doğru cevabı vardı gibi sonuç olarak en bilindiğini seçtim yanlışsa yapabileceğim birşey yok.. 1. İngiliz hukuku kaynaklarındandır? -Hakkaniyet (equity işaretledim) ama yazılı anlaşmalarda aklımı çelmedi değil, 2. Sovyet hukukunun temel ilkesi sorulmuş? işaretlediğim sosyal demokrasi ilkesi, aklımı çelen araçsalcılık çünkü onu roma hukukundan ayıran 2 özellikten biri araçsalcılık.. En hazır olduğum 4'lü bugünkülerdi ve zorladı, yarın sosyoloji tekme gibi gelir bu gidişle