- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.141
Basarilar tatlimmmm ♡♡Herkese başarılar diliyorum
hiç hazır hissetmiyorum kendimi tekrar yapıyorum bir sürü yanlış...
ama kaçış yok yarın inş güzel geçer sınavlarımız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Basarilar tatlimmmm ♡♡Herkese başarılar diliyorum
hiç hazır hissetmiyorum kendimi tekrar yapıyorum bir sürü yanlış...
ama kaçış yok yarın inş güzel geçer sınavlarımız
Notlar nerede ? Yarım saattir aradım bulamadım.Kötü bile geçse dünyanın sonu değil daha finaller var o kadar yıpratmayın kendinizi <3 komplo teorisi olabilir ama bence denemede çıkan sorulara benzer ya da aynısı çıkabilir diye kaldırdılar ki cevaplar için bakamasınlar diye. Ama sorun değil!! nedenmi notlarım kısmında bugüne kadar çzödüğünüz denemelere erişebilir cevaplarınızı kontrol edip hala çalışabilirsiniz
denemenin olduğu bölümde onun altındaki sırada sanırımNotlar nerede ? Yarım saattir aradım bulamadım.
oha!! onuda kaldırmışlar ya!!!
aynen yapmak lazım XD neyse can sağlığı artık zaten son gün çalışılmaz iyice aklın bulanır. Yarın için bol şansAllah'tan diğerlerini bol bol cozdum. Son bir tekrar yapayım demistim. Neyse finalde Huy Meselesi gibi uyanıklık yapıp ben de ekran resmi alayim bari. :)
Allah'tan diğerlerini bol bol cozdum. Son bir tekrar yapayım demistim. Neyse finalde Huy Meselesi gibi uyanıklık yapıp ben de ekran resmi alayim bari. :)
aynen yapmak lazım XD neyse can sağlığı artık zaten son gün çalışılmaz iyice aklın bulanır. Yarın için bol şans
haha bnde uyuyamam diye öğlene kadar uyudum, çalışmıcam, uyumucamda öle dönüp durmaca sabaha kadarHeyecanliyimmmm
Hukuktan korkuyorumnmm
Son bi kez daha bakayim
Uyuyacaktim vazgectim =D
Benim gozler gidiyor ama aklim kitaplarda .. =Dhaha bnde uyuyamam diye öğlene kadar uyudum, çalışmıcam, uyumucamda öle dönüp durmaca sabaha kadar
Osym de 5 şık yok muydu?Arkadaslar dogru yanlisi goturuyorya artik her şıktan 4 tane olucak dimi osym sinvlri gibi uyumdn aklima takildi
sadece telefon vb kayıt yapılabilen elektronik cihaz yasak gerisi serbestKizlar bisey sorucam sinava girerken para cuzdan canta girebiliyo dimi telefon ve taki yasak diye biliyorum alyansla girebiliyormuyum